Şimdi Ara

CAP 90 ile ilgili yeni bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • JM den yetkili biri (GM) ile gayri resmi sohbette cap 90 ile ilgili durumu sordum.
    Net bir cevap vermemekle birlikte bu yazın ISRO'da big update geçebilecekleri şeklinde bilgi verdi.

Hani resmi forumda "Neden KSRO ile ISRO aynı sürüm değil, ISRO bir çok özellikten yoksun" sorusuna verdikleri cevap var ya! (Son sürümü KSRO'ya yükleyip bugları test etmek, eski fakat stabil sürümü ISRO'ya yüklemek. Yani KSRO hep önde olacak)
    Kulağa hoş gibi geliyor ama gerçeği yansıtmıyor. Olay tamamen duygusal.

Şirketlerde müşteri,ürün, satış kavramları vardır. Bir ürün max. satışa doymadan yeni ürün piyasaya sürülmez.
    Ne zamanki satışlar tepe noktaya ulaşır (çan eğrisi), müşteri kitlesindeki kararlılık çözülmeye başlar, rakip ürün promasyonları başlar yeni ürün zaten hazırdır piyasa sürülür.

Buna uygun olarak sohbetin özetini vereyim:

Premum ticketlerin mevcut cap 80 için alınması , muadil rakip oyunların stratejilerie (moon2,cabal online vb) göre 1-2 aylık zaman diliminde geçmeyi düşünüyorlar. Ayrıca radikal bir takım hazırlıklar da geliyor.

Merak edilen JM'nin botlarla ilgili tutumu ve bilinmeyen husuları da bir başka mesajımda detaylı olarak yazarım, vaktim olursa.

• Bilgiler için teşekkürler.
  • güzel bilgi emegine saglık..
  • enteresan 2 yıla yakındır oynuyorum daha gayri resmiyi bırak bi gm bana hi bile demedi
  • ya bigünde 2 kere gm kontrolüne girdim. yazıyorum ozelden no no die(ingilizcede kıt anlamışsınızdır.ama gm anlamadı tabioyunu zor kapadım .ama ban yemedim .)sen şanslısın. ama bu big updatede yeni petler filan olursa çok sewinirim. Bide bu kore s erwarındamı ne stalda satılabiliyomus silk le alınanlar filan. Bizede getirmeyi düşünüyolarmıymış. Bilgin varsa yazarsan çok sewinirim. Sanırım benden başkada merak eden vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

enteresan 2 yıla yakındır oynuyorum daha gayri resmiyi bırak bi gm bana hi bile demedi

GM herkese hi mi dicek okadar insan var ztn kimseye bu aralar hi yazmıo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDSea_SulTanS

ya bigünde 2 kere gm kontrolüne girdim. yazıyorum ozelden no no die(ingilizcede kıt anlamışsınızdır.ama gm anlamadı tabioyunu zor kapadım .ama ban yemedim .)sen şanslısın. ama bu big updatede yeni petler filan olursa çok sewinirim. Bide bu kore s erwarındamı ne stalda satılabiliyomus silk le alınanlar filan. Bizede getirmeyi düşünüyolarmıymış. Bilgin varsa yazarsan çok sewinirim. Sanırım benden başkada merak eden vardır.

Silkle alınan ıvırzıvırların satılması mümkün değil malesef. paypal ile anlaşmalı oyunlarda paypalın isteği üzerine bu özellik kapatıldı.

• Benim ortağa demiş ortak hotanda kfr etmiş ingce tabi GM bi şeyler demiş
  • Arkadaşlar yani KSRO'daki herşey bunadamı geççek yazın yani ben boşu boşuna 4-5 saatte indirip 2-3 saatte uptodate olmasınımı bekledim Neyse yaza kadar oynarım olmassa KSRO'da sonra İSRO ya geçerim çok mu dert
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.