Şimdi Ara

çap & supara tyt ayt tg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

supara tyt güzeldi, sınıfta saat olmadığından zamanı yönetemedim dönmem gereken sorulara dönemedim orası biraz talihsizlik oldu. aytsi ise kolaydı çok temel sormuşlar

çap tyt aşırı kolay değildi ama nedense 25 dakika erken bitirdim ve arada kaldığım sorulara tekrar iyisinden göz atma şansım oldu, Türkçede 7 matematikte 2 soru düzelttim, totalde dinden 1 boş var

aytsi ortalama iyi bir ayt denemesiydi çok yorumum yok

• Supara'nın ayt matematik kısmına katılıyorum ama Geometride sağlam sorular vardı. Zorlandım ben.

TYT'si çok kaliteliydi buna da katılıyorum. Sadece Supara'nın AYT Feni çoğu kişinin aksine bana kaliteli geldi. Çoğu kişi de kolaydı ya diyip patlayacak bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisinin de ca çıkarsa bana da atar mısınız

• 3.girişim olacak kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 19 Şubat 2024; 22:42:4 >
  • supara tyt batmış, burun akıntısı üstüne bir sınıf arkada hocanın bağırarak ders anlatması ile birlikte Türkçede 8 soru art arda yanlış yapmışım çap & supara tyt ayt tg 

ayt mat orta geo beklediğimden iyi geldi, fende ise hala 11 eksiğim olduğundan dolayı 12 tane sorum sadece 11. sınıftan gitmiş, 12. sınıf kısmı iyi. yavaştan ayt denemelerine başlamam lazım sanırım

• daxpc kullanıcısına yanıt

Ayt kaç net geldi hocam

• Tyt acayip kötü uykusuz girmenin etkisi sanırım normalde 95-100 civarı yaparken 83 gelmiş , ilk ayt denememdi 57 gelmiş eksik konular var daha integral pkob bitki vs.
    Sınav yorumum aytsi kolay-orta , sadece geo ve matta bazı zorlayıcı sorular vardı. Fen genel olarak kolay sadece tuzak sorular vardı bir kaç tane , tyt türkçe orta -zor, sosyal zor , mat kolay , fen orta genel olarak orta bir sınav diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D0117FFD8 -- 20 Şubat 2024; 0:9:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt-ayt fizik
    5 yıl önce açıldı
    TYT/AYT
    6 ay önce açıldı
    Ayt mat
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tyt turkce ilk 7 soruda 3 yanlis nedeniyle 100 u göremediğimiz o deneme..

• Hocam ayt de tüm konular var mıydı

• Vardı hocam , ama fende son konuların yoğunluğu biraz azdı. Matta 10 tane lti vardı yanlış hatırlamıyorsam

Teşekkürler,çap ayt çıktı mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gelememiş hocam boşver 40lardayız çap & supara tyt ayt tg  12'ye çok ağırlık verdiğimden 12 güzel gelmiş ama 11. sınıf kısmından çok büyük net kaybettim, bir aya 60ı zorlarım gibi geliyor

• 3.girişim olacak kullanıcısına yanıt

21 şubatta yayınlanacakmış, yarın

Devam hocam sorun yok , fende 12 konuları çok azdı zaten öyle gelmesi normal .

• çap tyt türkçe ortalamanın üzerindeydi iyiydi sosyalde normalden fazla bilgi sorusu vardı matematik ortalamaydı fen kolaydı

aytde matematik beni zorladı geometrisi kolaydı fende 12nin tamamını sorduklarını görünce biraz afalladım ama ortalamaydı kimya biraz zorladı

• çap türkçe harbi sağlamdı. geri dönüp tekrar takıldığım soruların üstünden geçmesem muhtemelen 30 netin bayağı altına sarkardım gibi ama 7 soru düzeltince 33-34 civarı bekliyorum, yarın ca yayınlanıyor bakalım. bu zamana kadar en merak ettiğim deneme

• çap & supara tyt ayt tg
    çap & supara tyt ayt tg

çap yayınları instagram hesabında paylaşılmış.

çap & supara tyt ayt tg
    çap & supara tyt ayt tg

• ayt de lti çerezdi. 1 senedir önünden geçmeme rağmen integralleri işaretledim. fende fizikte iyi sorular vardı. kimyamın kötü olması hasebiyle 10 u geçemedim. biyo ise tam bir facia. 6 net gelmiş.. toplam 57

• çap tyt 92 gelmiş türkçe ve sos felç. ayt feni yine düzgün yapamamışım msüden sonra ayt'e daha çok abanacağım yoksa sıkıntı yaşayacağız gibi. günün yarısı tyt deneme yarısı ayt konu şeklinde gidiyorum ama yetmedi sanırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.