bunlara veya birine giren var mı? supara tyt güzeldi, sınıfta saat olmadığından zamanı yönetemedim dönmem gereken sorulara dönemedim orası biraz talihsizlik oldu. aytsi ise kolaydı çok temel sormuşlar çap tyt aşırı kolay değildi ama nedense 25 dakika erken bitirdim ve arada kaldığım sorulara tekrar iyisinden göz atma şansım oldu, Türkçede 7 matematikte 2 soru düzelttim, totalde dinden 1 boş var aytsi ortalama iyi bir ayt denemesiydi çok yorumum yok |
çap & supara tyt ayt tg

-
-
Supara'nın ayt matematik kısmına katılıyorum ama Geometride sağlam sorular vardı. Zorlandım ben.
TYT'si çok kaliteliydi buna da katılıyorum. Sadece Supara'nın AYT Feni çoğu kişinin aksine bana kaliteli geldi. Çoğu kişi de kolaydı ya diyip patlayacak bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ikisinin de ca çıkarsa bana da atar mısınız
-
supara
endeneme.net
EnDenemehttps://endeneme.net/blogs/duyurular/supara-tg-tyt-ayt-sinavi-cevap-anahtarlari-ve-cozumleriçap yayınlanmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 19 Şubat 2024; 22:42:4 > -
supara tyt batmış, burun akıntısı üstüne bir sınıf arkada hocanın bağırarak ders anlatması ile birlikte Türkçede 8 soru art arda yanlış yapmışım
ayt mat orta geo beklediğimden iyi geldi, fende ise hala 11 eksiğim olduğundan dolayı 12 tane sorum sadece 11. sınıftan gitmiş, 12. sınıf kısmı iyi. yavaştan ayt denemelerine başlamam lazım sanırım
-
Ayt kaç net geldi hocam
Tyt acayip kötü uykusuz girmenin etkisi sanırım normalde 95-100 civarı yaparken 83 gelmiş , ilk ayt denememdi 57 gelmiş eksik konular var daha integral pkob bitki vs.
Sınav yorumum aytsi kolay-orta , sadece geo ve matta bazı zorlayıcı sorular vardı. Fen genel olarak kolay sadece tuzak sorular vardı bir kaç tane , tyt türkçe orta -zor, sosyal zor , mat kolay , fen orta genel olarak orta bir sınav diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D0117FFD8 -- 20 Şubat 2024; 0:9:44 >
Tyt turkce ilk 7 soruda 3 yanlis nedeniyle 100 u göremediğimiz o deneme..
Hocam ayt de tüm konular var mıydı
Vardı hocam , ama fende son konuların yoğunluğu biraz azdı. Matta 10 tane lti vardı yanlış hatırlamıyorsam
Teşekkürler,çap ayt çıktı mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gelememiş hocam boşver 40lardayız
12'ye çok ağırlık verdiğimden 12 güzel gelmiş ama 11. sınıf kısmından çok büyük net kaybettim, bir aya 60ı zorlarım gibi geliyor
-
21 şubatta yayınlanacakmış, yarın
-
Devam hocam sorun yok , fende 12 konuları çok azdı zaten öyle gelmesi normal .
çap tyt türkçe ortalamanın üzerindeydi iyiydi sosyalde normalden fazla bilgi sorusu vardı matematik ortalamaydı fen kolaydı
aytde matematik beni zorladı geometrisi kolaydı fende 12nin tamamını sorduklarını görünce biraz afalladım ama ortalamaydı kimya biraz zorladı
-
çap türkçe harbi sağlamdı. geri dönüp tekrar takıldığım soruların üstünden geçmesem muhtemelen 30 netin bayağı altına sarkardım gibi ama 7 soru düzeltince 33-34 civarı bekliyorum, yarın ca yayınlanıyor bakalım. bu zamana kadar en merak ettiğim deneme
-
çap yayınları instagram hesabında paylaşılmış.
-
ayt de lti çerezdi. 1 senedir önünden geçmeme rağmen integralleri işaretledim. fende fizikte iyi sorular vardı. kimyamın kötü olması hasebiyle 10 u geçemedim. biyo ise tam bir facia. 6 net gelmiş.. toplam 57
-
çap tyt 92 gelmiş türkçe ve sos felç. ayt feni yine düzgün yapamamışım msüden sonra ayt'e daha çok abanacağım yoksa sıkıntı yaşayacağız gibi. günün yarısı tyt deneme yarısı ayt konu şeklinde gidiyorum ama yetmedi sanırım
Benzer içerikler
- boğaziçi işletme mezunları
- arkalı önlü yazdırma
- tyt sosyal nasıl fullenir
- hayalet okul
- üniversite okurken yks ye girilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X