Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Superman kim hulk kim ?
    Ek olarak super man kim thanos kim ?
    Super man igsiz thanosu da yenerki burda hulkla karşılaştırmaya gerek yok.
    Çizgi romanlarin mcu da tutmadigini kac defa gördük. Normalde hulk, mesela thor 3 deki hali ile igsiz thanosu havada karada y e n e r.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Film genel olarak güzeldi çok vurucu olmasada ben izlerken zevk aldım özellikle Nick Fury sahnelerinde. IMAX izledim belki 2d izlesem sarmazdı o kadar. Filmin gidişatından çok geçmiş ve gelecek ile ilgili bağlantıları sevdim ben.

Solo filmlerde sıralamam şu şekilde benim

Iron Man 1 > The Winter Soldier > Doctor Strange
  • Yazmayı unutmuşum.
    Filmdeki hali olmayacak zaten.Aradan o kadar zaman geçti.Daha farklı bir karakter göreceğiz.Ayrıca sadece yönetmenin değişecek olması bile etki eder karaktere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • After creditde ne oluyor

• Keşke CM olarak Charlize Theron'u seçselerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de filmin sonlarina dogru uzay gemisinde cekicli bir eleman vardi tanidik geliyor adi ne?

• general4242 kullanıcısına yanıt
    ÇR evreninden konuşuyorum yoksa MCU'ya kalırsa Taşlı Thanos stormbreaker'ı durduramıyor. ÇR evreninde Darkseid-Thanos eşit gösteriliyor. Superman darkseid thanos altı bir karakter güç skalasına baktığında. Superman normal hulku zaten havada karada yener çr evreninde ise düz superman ne thanos dengi ne darkseid.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzumaki D Kurosaki.

Bir de filmin sonlarina dogru uzay gemisinde cekicli bir eleman vardi tanidik geliyor adi ne?
    Adı ronan

Galaksinin koruyucularinda karşımıza çıktı.ordaki villian

Thanos her ırktan seçkin birilerini kölesi yaparak kendi özel ordusuna katar.rolan onlardan biri.galaksinin koruyucularinda sonsuzluk taşını thanosa vermeyi reddetti ona karşı çıktı

Ronan da kree ırkının önemli komutanlarından.daha sonra thanosa katildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film kötü değildi bence, Panter'den çok daha iyi olduğunu düşünüyorum en azından, Lakin fury karakteri daha iyi yansıtılabilirmiş yani
    İlk defa karşılaştığı bu yaratıklara verdiği tepki çok düşüktü, Son filmlerdeki gibi aynı
    Çok fazla güçlü gösterdiler bu karakteri bir sonraki filmde hulk'a yaptıkları gibi yaparlarsa şaşırmam ama.
  • Akca96 A kullanıcısına yanıt

izledimde ben onu başka teseract zannediyordum o muymuş o. o zaman captain marvel nasıl thanos a rakip olabilir ki onda 5 tansinin marvel da bir tanesinin gücü var çok saçma olur eğer marvel thanos u yenerse.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Cr yi bosverin burada.
    Mcuda stormbreakerli Thor olayi orda gafil avlaniyor ama hocam

• nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Filmden anldigimiz kadariyla marvel thanosu falan yenemez oyle olsa cok saçma olurdu zaten
    Düşünsenize marvel geliyor buralar karismis bir müdahale ediyim diyor çakıyor thanosa ölüyor falan cok saçma

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Gafil den ziyade orada karşılık veriyor hocam o sahneyi çok izledim karşılık verdiği halde stormbreaker taşların gücünü bastırıyor kaldı ki orada ki tek taş bile o çekiçten çok daha güçlü. Sonuçta evrensel bir güç o taşlar ve stormbreaker o taşları bastırıyor. Şu sahneyi izlediğimde ilk atağı thor yapıyor daha sonra baltayı fırlatıyor thanos taşları kullanıyor ama taşları bastırıyor stormbreaker.https://www.youtube.com/watch?v=Zvp3ppiMa_s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 10 Mart 2019; 18:54:12 >
    Şimdi tas güçlü ama soyle bir şey var:
    Storm breakeri herkes kullanamaz thorun dediği gibi. Bedeniniz kaldirmaz delilik çöker vs
    Taslarda da durum böyle
    Herkes kaldıramaz ve kaldirabildigi kadar gücünü kullanır, taktiksel kullanır.

Orada thanos zihin taşını eldivene takiyor ve vucudu kendinden geçiyor haliyle
    Ondan sonra cat balta havada orda durduracam derken thanosun bitkinligi yüzünden, gec kalmasi yüzünden yoksa taslar zayif kalmadi.

Karşılaştırmaya baktım, eksik kısımlar var bir kere onu yazalım buraya önce. Feat olarak supo nokta büyüklüğündeki karadeliği tutarken bir süre sonra daha fazla dayanamam diyor. hulk kendi boyundan büyük karadeliği tutarken ise bunu sonsuza dek yaparım diyor. 2. cisi ise dövüş kısımları karşılaştırılmış. Burada da suponun kendisiyle vs atması gösterilmiş. Hulk ise en güçsüz formunda (Gri hulk) dünyanın 2 katı gezegeni parçalamıştır, savage hulk attığı tek yumruk ile sonsuz sayıda evren yoketmiştir. WBH'nin tek ayak darbesiyle kıtayı ayırdığı yazmış. Fakat burada daha sonraki çr'lerde kendisini tuttuğu ve yazar tarafından açıklandı. Kendisini wbh formundayken tutmadığı tek feati vardır onda da umarın boyutunu yoketmiştir. Daha buraya bir çok feat yazarım. Yani demek istediğim, attığın kaynak eksik. Supodan üstün feati yok gibi gösterilmiş ama daha iyi featleri de var. Ayrıca süper hız refleks gibi özellikler de var.

• OctaCore kullanıcısına yanıt
    Süperman en büyük fiziksel güç, dayanıklık ve hız feati'nin sahibi hocam. Fiziksel bir karakter Süperman'i yenemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

Görsel olarakta Doctor Strange kat kat daha iyiydi.Gittiğim sinema salonundan mı kaynaklı bilemiyorum ama Captain Marvel da bazı uzay sahneleri o kadar yapmacık duruyorduki nefret ettirdi daha ilk dakikalardan.Saçma sapan bir gizli görev koymuşlar birde heryer karanlık hiçbir şey belli olmuyor.Agents of Shield ın dandik bölümlerinden birini izliyormuşum gibiydi.

Alıntıları Göster
    aynen öyle.Hem benedict cumberbatch aralarındaki en iyi oyuncu aynı zamanda boşu boşuna böyle feminist olaylarına girmek zorunda kalmazlardı da.

• OctaCore kullanıcısına yanıt
    Pis olayları konu alacaksan supermanınde büyük pis featleri var. Düz supo güç dayanıklılık ve hız olarak hulku katlar.

• Normal captain marvell (Walter Lawson) olsaydı eğer filme herhangi bir itirazım olmazdı.Ama ben netflixi eleştiriyordum her yere zenci eşcinsel koyuyorlar diye bu Marvel başka bir çığır açmış ,orjinal karakterin cinsiyetini değiştirmişler koskoca Walter Lawson kadındı filmde.Ayrıca orjin hikayesi hariç güçler bakımından baktığınız zaman bu karakterin Carol Denvers değil Walter Lawson da olduğu anlaşılıyor yani bunlar gidip Walter Lawson'un güçlerini Carol Denvers'a yüklemişler , çizgi romanda Walter Lawson kozmik bir karakter fakat Carol Danvers'ın kozmik bir olayı yok normal sıradan bir karakter.Netflix'den falan böyle şeyler beklerdim fakat Marvel bu hareketiyle beni hayal kırıklığına uğrattı , sırf feminist duyarı kasacağız diye böyle bir karakter sunmuşlar ortaya üstüne üstlük en güçlü Avenger diye !
  • Oraya hic dikkat etmedim ellerini görünce,dedim bu düşük güç modunda mi çalisiyor

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.