Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son üç beş sayfa cap Marvel guzellemesi yapılmış.

Cr okumasak inanacagiz.yok cap öyle güçlü yok kozmik yok rakibi sadece kozmik güçler :)

Belki 500. Kez yazacağım ama madem bir bayan karakter sivrilteceklerdi kızıl cadı wanda maximoff u gerçek gücünde göstermeleri kafiydi

İstese cap Marvel in guclerini tek harekette elinden alabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    O Hocam o sahne öyle değil kendimizi kandırmayalım. Karşılık verdiği anda o taşların gücü zaten baltaya baskın gelmeli ama gelemiyor balta o kadar güçlü ki taşların gücünü bastırıyor.

• Feministler hücum etmiştir

• Heyecanla gittim sönük çıktım film hayal kırıklığıydı.Tek heyecanlandığım sahne after creditsi sahnesiydi

• Yok hocam yenip yenmemesi önemli değil o kadar. Zaten bu iki karakter kapıştığında Hulk ölümsüz (ana evrende) olduğundan dünya yokolacaktır büyük ihtimalle. Arkadaşın verdiği site hulku supo karşısında çerez gibi gösterdiği için yazdım.
  • OctaCore kullanıcısına yanıt
    Normal hulk zaten çerez siz hulku çok büyütüyorsunuz bence. Normal hulk ww ye bile rakip olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

O Hocam o sahne öyle değil kendimizi kandırmayalım. Karşılık verdiği anda o taşların gücü zaten baltaya baskın gelmeli ama gelemiyor balta o kadar güçlü ki taşların gücünü bastırıyor.
    Hocam evrende bazı tilsimlar var çok güçlü .taşlar çok çok güçlü ama durdurulamaz değil.

Misal cr de güç taşı ile mjolniri yerinden kaldiramiyor thanos.evet hak edenin kaldırdığı bir çekiç bu ama demek ki tilsimi güç taşının gücünden buyuk

• yüce kişiye gidince belli olmuştu ya orada direkt. sana güçleri biz verdik istersek alabiliriz demişti zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Son üç beş sayfa cap Marvel guzellemesi yapılmış.

Cr okumasak inanacagiz.yok cap öyle güçlü yok kozmik yok rakibi sadece kozmik güçler :)

Belki 500. Kez yazacağım ama madem bir bayan karakter sivrilteceklerdi kızıl cadı wanda maximoff u gerçek gücünde göstermeleri kafiydi

İstese cap Marvel in guclerini tek harekette elinden alabilir
    Kizil cadi da kozmik gucte hatta marvelden daha guclu lakin iste kevin pageeee

Marvel kadin olmasi tam hayal kirikligi

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Nereye çerez? WW ye nasıl rakip bile olamıyor. Supo bu kadar güçlüyse nedeni yazarın koruması. Maalesef Hulk supo kadar şanslı değil yazar konusunda. Daha supo batmanı yenemiyor. O zaman supoyu ben alırım
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

Ronan Galaksinin koruyucuları filminde öldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avengers.90 -- 10 Mart 2019; 20:32:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Filmden anldigimiz kadariyla marvel thanosu falan yenemez oyle olsa cok saçma olurdu zaten
    Düşünsenize marvel geliyor buralar karismis bir müdahale ediyim diyor çakıyor thanosa ölüyor falan cok saçma
    Unuttuğunuz çok önemli bir ayrıntı var Captian Marvel solo filmin de gecen olaylarla Avengers End Game de yaşanacak olaylar arasında 30 yıl gibi bir fark var. O arada Marvel daha da güçlenmiş olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avengers.90

Ronan Galaksinin koruyucuları filminde öldü.

Olabilir, ben aksini iddia etmedim ki Rahatlıkla geri getirebilecekleri senaryo yazarlar dert değil.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hele şükür aynı düşüncede olduğum mesaj
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    He o zaman güclensinde thanosu tokatlasin sonra cok basit oldu beaa yeaa diyek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar after credits sahneler genelde iki film arasındaki sahneler oldu hep, peki bu durumda sizce end game başladığında cap marvel zaten ekibe katılmış olarak mı bulacağız
  • OctaCore kullanıcısına yanıt
    Bu ne saçma bir argüman supo Batman’ı yenemiyormuş . Git araştır forumlarda bak bakalım ne neymiş kıt bilginle gelmiş burda laf yapıyorsun sana cevap vermek bile hata.

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Hocam bu taşlar ile thanos kimleri dize getiriyor. Thorun hiçbir cekici evrensel güçte değil. Hela bile çekici parçaladı. Bu taşlar bir araya geldiğinde evrensel seviyede güç sağlıyor ki bu güç 616 Evren’inde thanosu en güçlü varlıklardan birisi yapıyor gerisini siz düşünün.

• forsaken54 kullanıcısına yanıt

Tamam hadi diyelim bi şekilde stark'tan aldı ve sonra işte filmdeki olaylar oldu ve en son kedi kustu. Bu demek oluyo ki tam 17 yıl boyunca (1995-2012) tesseract, Fury'nin -yani shield'in elindeydi-. E şimdi o zaman 17 sene fury gibi adam tesseract'ı çantada mı sakladı? Hiç mi merak edip kullanmadı? Silah yapmak 17 sene sonra mı geldi aklına? Bence, 20 tane film üzerine ve 90'larda geçecek bir film yapıyorsan, zaman çizgisini ve eski filmleri unutmadan yapmak gerekir ki bunu biraz atlamışlar gibi geldi. Şimdi bu tesseract hariç, insanlar şunu da çok soruyor haliyle; ilk avengers filminde neden çağırmadı? Keza, ikincide de Ultron koca şehri havaya uçurdu, yani orda neden çağırmadı da şimdi çağırdı? Belki tek açıklaması şu olabilir; Fury bizim ekibin başaracağına güveniyodu. Bi de Cap Marvel'dan da bakarsak; 24 sene hiç mi insan merak edip; arkadaşım, Fury, Goose napıyo diye geri dönmez?

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hakaret içerikli konuşma benle bu bir ben sana saygı çerçevesi içerisinde konuşuyorum. 2. Cisi ise fiziksel hiçbir karakter yenemez yazmışsın. Batman kozmik varlık olmadığı için öyle yazdım. Seviyesi düşük adam cevap yazmasın zaten bana.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.