Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesajımın içeriğinde herhangi bir hakaret yoktur ki hakaret etmem zaten. İkincisi Batman’ın Superman isterse beni öldürebilir dediği çrlerde var Superman rakiplerine hiçbir zaman ölümcül olarak saldırmaz birkaç karakter haricinde. Kaldı ki supo Batman düşünmeden refleks gösteremeden yer yüzünden siler. Hulk ne fiziksel olarak ne hız olarak supermanın yanına yaklaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

Tamam hadi diyelim bi şekilde stark'tan aldı ve sonra işte filmdeki olaylar oldu ve en son kedi kustu. Bu demek oluyo ki tam 17 yıl boyunca (1995-2012) tesseract, Fury'nin -yani shield'in elindeydi-. E şimdi o zaman 17 sene fury gibi adam tesseract'ı çantada mı sakladı? Hiç mi merak edip kullanmadı? Silah yapmak 17 sene sonra mı geldi aklına? Bence, 20 tane film üzerine ve 90'larda geçecek bir film yapıyorsan, zaman çizgisini ve eski filmleri unutmadan yapmak gerekir ki bunu biraz atlamışlar gibi geldi. Şimdi bu tesseract hariç, insanlar şunu da çok soruyor haliyle; ilk avengers filminde neden çağırmadı? Keza, ikincide de Ultron koca şehri havaya uçurdu, yani orda neden çağırmadı da şimdi çağırdı? Belki tek açıklaması şu olabilir; Fury bizim ekibin başaracağına güveniyodu. Bi de Cap Marvel'dan da bakarsak; 24 sene hiç mi insan merak edip; arkadaşım, Fury, Goose napıyo diye geri dönmez?
    çoğu sorunuzu kendiniz cevaplamışsnız zaten, bence çok fazla göze batan bir tutarsızlık olmadan cap marvel filmini ara zaman çizgisine yerleştirmeyi başarmışlar, tescerat zaten en başından beri hovard starkda kaldığını ve sonunda avengers filminde shield ın onunla silah yapmaya çalıştığını görmüştük yani evet onca zaman nerde olduğunu bilmiyorduk ozamanda öğrenmiş olduk :)

evren çok ama çok geniş uçsuz bucaksız bir yapı ışık hızında bile yolcukuk etmek yıllar alır bazı sistemlere gitmek için, cap marvel nerelere gittiyse sadece gidip gelmesi bile 10 yıl sürebilir bence gayet normal :)

• quote:

Tamam hadi diyelim bi şekilde stark'tan aldı ve sonra işte filmdeki olaylar oldu ve en son kedi kustu. Bu demek oluyo ki tam 17 yıl boyunca (1995-2012) tesseract, Fury'nin -yani shield'in elindeydi-. E şimdi o zaman 17 sene fury gibi adam tesseract'ı çantada mı sakladı? Hiç mi merak edip kullanmadı? Silah yapmak 17 sene sonra mı geldi aklına? Bence, 20 tane film üzerine ve 90'larda geçecek bir film yapıyorsan, zaman çizgisini ve eski filmleri unutmadan yapmak gerekir ki bunu biraz atlamışlar gibi geldi. Şimdi bu tesseract hariç, insanlar şunu da çok soruyor haliyle; ilk avengers filminde neden çağırmadı? Keza, ikincide de Ultron koca şehri havaya uçurdu, yani orda neden çağırmadı da şimdi çağırdı? Belki tek açıklaması şu olabilir; Fury bizim ekibin başaracağına güveniyodu. Bi de Cap Marvel'dan da bakarsak; 24 sene hiç mi insan merak edip; arkadaşım, Fury, Goose napıyo diye geri dönmez?
    Kevin feige C.marvelin neden bunca zamandır ortalıkda olmadığını şöyle açıklıyor

"Filmi izlediğinizde cevabın kısmen orada olduğunu görüyoruz. Carol Danvers adaletsiz bir savaşın içinde. Bu duruma filmin belli bir noktasında değişiniyoruz. Kreeler ve Skrullar arasındaki mücadeleden bahsedildi. Carol Danvers onlara güvenli bir ev bulmak üzere yemin etti. Ardından yüce zihnin peşine düşmeye yemin etti. Tüm bunları gerçekleştirmesi ne kadar zaman aldı, ne kadar zordu diye düşündüğümüzde soru otomatik olarak yanıtlanıyor."

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Kıt bilgi derken benim sahip olduğum bilgiye hakaret etmiş olursunuz.
    Konuya gelirsek, base hulk dediğin gibi başlarda sıkıntı çeker ve ölümsüz olduğundan dolayı ve suponun normal tutumu sizinde yazdığınız gibi öldürmeye odaklı olmadığjndan, savaşı uzatacaktır ve bu da hulk için + avantaja geçecektir. Artan öfke ile hız+refleks+ güç ile uzun bir savaşta ikiside galip gelemez healing faktörlerinden dolayı. Tabi hile yaparak hulku uzaya atmazsa tabi. Sonuçta hulkun uçma gücü yok. Gerçi bu kadar tartışma da boş. Yazara bağlı birşey.New 52 supoyu WBH alabilir. SPH ile old çr supo birbiriyle kapışabilir tabi ortada gezegen kalırsa.
    Kim bilir belki SPH'den daha güçlü bir hulk formu çıkabilir. Yada cosmic admor supodan daha güçlü form da çıkabilir.

• OctaCore kullanıcısına yanıt
    Senin bütün bilgine kıt demiyorum çr için kıt diyorum ki yanlış anladıysan özür dilerim. Supo eğer ölümüne bir savaştaysa hız artı güç faktörü hulkun çok ötesinde hulkun refleks veremeyeceği hızlara sahip ki daha yumruk atamadan milyarlarca atabilir en basiti dediğin gibi alır uzay boşluğuna falan götürür. Düz supo bile aşırı güçlü tabii kendi klasmanında. Fiziksel olarak kendi klasmanında rakibi çok az.
  • Birde bu çıkmış bunu da döven başka bir tane çıkar en son Cüneyt Arkın hepsini döver olay kapanır.

• Arkadaslar bi de şu skrull larin iyi cikmasina ne diyosunuz. Kendileri biliyosunuz hem çr, hem çizgi filmlerde villian olarak gördük hep ama bu sefer fena fake attilar gibi. Bence boyle yaparak hem olası bi secret invasion hikayesini hem de acaba bazi herolar skrull muydu teorilerini çürüttüler. Hatta ben de bi teori atayim end game icin. Talos u , Thanos'a karşı yem olarak, yani onu kandirmak icin kullanabilirler. Nasi ama

• O kadar yerden yere vurulan film rekorlar kırıyor gişede. Demek ki marvel işi çözmüş. Kadınlar birbirini tutuyor o da var tabi.

Yanlız brie larson yerine emily blunt olsaydı keşke captain marvel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 11 Mart 2019; 7:54:6 >
  • quote:

Arkadaslar bi de şu skrull larin iyi cikmasina ne diyosunuz. Kendileri biliyosunuz hem çr, hem çizgi filmlerde villian olarak gördük hep ama bu sefer fena fake attilar gibi. Bence boyle yaparak hem olası bi secret invasion hikayesini hem de acaba bazi herolar skrull muydu teorilerini çürüttüler. Hatta ben de bi teori atayim end game icin. Talos u , Thanos'a karşı yem olarak, yani onu kandirmak icin kullanabilirler. Nasi ama
    olabilir talos gamora kılığında thanosun karşına bir çıksın bakalım

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Hocam feministlikten yakınılmasının en büyük nedeni filmde gösterilen güçlere Walter Lawson’un sahip olması , Carol denvers’in değil umarım bu tepkilere bakarak Infinity Warda bir saçmalık yapmazlar

• IMAX de izledim. Çok güzel bir filmdi. Herkese izlemesini tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7/10 gayet iyi film.fazlasını beklemek hata

• üst mesajlarda c.marvel ın thanos u yenip yenemeceği tartışılmış bende yenemeceği fikrindeyim. thanos u yenecek kişi hulk olacak. c.amerika veya tony ölecek. bununla beraber çılgına dönen hulk en güçlü formuna erişecek ve allah ne verdiyse dalacak thanos a. bekleyin ve görün
  • Taşlar çrdeki gibi gösterilse en güçlü hulk formundan 3 4 tane gelse yine bir şey ifade etmez kaç mesajdır yazıyorum ig evrensel bir güç.

• Şuraya filmle ilgili bir iki şey bırakayım diyorum ama her girmemde kesin saçma sapan bir yorum görüp deli oluyorum , şu Hulk Thanosu tekme tokat dövecek mevzuları bir bitmedi arkadaş marvelinde kafa basmıyor zaten parmak şıklatmayla evrenin yarısını silen adamı filmde tekme tokat dövdürecek yeşil yaratığa te allam ya ...
    ---
    Filme 3 gün önce gittim burayada yazmıştım zaten , filme gitmemiş olanlar için söylüyorum film güzel ama 35 liraya değmez ben 8 liraya gittim eğer çok merak ediyorsanız sinema çekimi izleyin veya korsub bekleyin 1 aya düşer hd görüntü ,

Furry'nin toz olarak caddede düşürdüğü çağrı cihazını avengerslar bilmiyor ,yanındaki kızda toz oldu o cihazı nasıl buldular enteresan muhtemelen ya bilen biri cihazı bulup getirecek yada furry cihazı klonladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 11 Mart 2019; 14:53:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Taşlar çrdeki gibi gösterilse en güçlü hulk formundan 3 4 tane gelse yine bir şey ifade etmez kaç mesajdır yazıyorum ig evrensel bir güç.
    onu biliyoruz hocam ama 6 taşlı thanos u thor vurunca ''thanos gafil avlandı'' diye saçmaladı yapımcı. bunu söyleyen adamlar hulka intikam aldırabilir. çizgi romanlara göre alamaz ama düz izleyici gözüyle izleyen biri olarak benim düşüncem alsa çok güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 11 Mart 2019; 15:24:49 >
  • aynen öyle gafil avlandı gibi saçma bir argüman üretiyorlar iyi tamamda thanos karşılık veriyor ve balta taşların gücünü bastırıyor.
  • Kaptan Marvel, 455 milyon dolar hasılat yaptı. Film, en iyi açılış yapan 2. süper kahraman filmi oldu!

https://www.gazeteduvar.com.tr/sinema/2019/03/11/kaptan-marvel-tum-dunyada-2-sirada/

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

O kadar yerden yere vurulan film rekorlar kırıyor gişede. Demek ki marvel işi çözmüş. Kadınlar birbirini tutuyor o da var tabi.

Yanlız brie larson yerine emily blunt olsaydı keşke captain marvel.
    Emily Blunt iyi bir oyuncudur ama o role olmazdı. Bir defa çok zayıf ve İngiliz olduğu için hep aksanlı konuşuyor. Aksanlı konuşması sıkıntı yaratabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

aynen öyle gafil avlandı gibi saçma bir argüman üretiyorlar iyi tamamda thanos karşılık veriyor ve balta taşların gücünü bastırıyor.
    Unuttuğunuz bir ayrıntı var. Thanos taşların gücünü kullanmadı o anda. Thor'un kendisine zarar veremeyeceğine çok emindi yani ego yaptı o sebeple balta onu vurdu. Taşlar kendi kendilerine otomatik devreye girmiyorlar. Thanos kullanırsa devreye giriyorlar ve Thor saldırdığı sırada Thanos eldiveni devreye sokmadı.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.