Şimdi Ara

CAPTİVA 2010 6 İLERİ ,2011 7 İLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafta sonu İzmir Egem otomotivde captiva test ettim , 2010 modellerin 6 ileri, 2011 modellerin 7 ileri vites olduğu söylendi. Ama sitesinde 5 ileri diye yazıyor. Aracı genel olarak beğendim fakat diğer yorumlarda yakıtın 10lt ortalamada olması çok geldi bana, diğeri iç mekanda teknoloji olarak zayıf gördüm. Kapıların açık olduğunu gösteren görüntü yok. Hız sabitleme ekranda görünmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahin181

Hafta sonu İzmir Egem otomotivde captiva test ettim , 2010 modellerin 6 ileri, 2011 modellerin 7 ileri vites olduğu söylendi. Ama sitesinde 5 ileri diye yazıyor. Aracı genel olarak beğendim fakat diğer yorumlarda yakıtın 10lt ortalamada olması çok geldi bana, diğeri iç mekanda teknoloji olarak zayıf gördüm. Kapıların açık olduğunu gösteren görüntü yok. Hız sabitleme ekranda görünmüyor.

SAHİN181 Captiva değilde başka bir araçtan bahsediyor olmayasın ? İzmirdeki o bayinin sattığı araçtan haberi yok .Benim aracım 2011 model ama malesef 5 vites. Captiva, bayinin dediği gibiyse 2012 de 8 ileri vites mi olacakmış?

Konuya captivanın ana başlığından devam edersek daha iyi olur , konular dağılmamış olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_30666094/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayancıklı -- 9 Kasım 2010; 12:23:08 >

• Yanlış mı anladım diye bugün egem chevrolet bayi yiğit beyi tekrar aradım 2010 modelde 6ileri 2011 de 7 ileri otomatik şanzıman olduğunu yineledi. Teknik donanım listesini istedim göndereceğini söyledi. Sizde yiğit beyi arayıp sorabilirsiniz. 7 ileri şanzıman varsa yakıt problemi de çözeriz captiva ailesine bende katılırım
  • Şahin bey , egem otomotive özel yapılmış Captiva geliyorsa bilemem ama tekrar söylüyorum ne 2010 modelde ne de 2011 modelde 6 ileri 7 ileri vites yok. Ancak Captiva kasa değişikliği yapacak kasa değişikliğiyle beraber aracın motor ve şanzımanında da birtakım yenilikler olacak onu kasdediyorsa tamam ama şimdilik benim 2011 captivam dahil böyle bir 6-7 ileri vites araç yok.
  • Egem i devralırken Kavuklar ın yaptığı en büyük hata Egem in çoğu bilgisiz beceriksiz personelini iş başında tutmak. Bunlar yıllarca tek tabanca bayi idiler izmir yaka silkmişti. Hiç biri bu forum daki arkadaşların binde biri bilgiye sahip değiller. Sattığı otomobilin özelliklerini açıp internette bakan yok.. Ben de konuştuğumda boş olduklarını hayretle gördüm..Neyse firmanın sorunu.. captiva 5 ileri şanzuman , 7 veya 12 si yok henüz.. makyajlısıda 2011 bahar diyor gm ama 2012 bulacak sanırım..üstelik ön kısmı kötü olmuş..
  • Captiva yeni kasada manuel 6 ileri şanzıman olacak, fakat ülkemize gelen otomatik versiyonu gene 5 ileriye devam ediyor.
  • peki Türkiye'ye 6 ileri manuel şanzumanlı model gelmeyecekmi. her halde bir piyasa araştırması yapmışlardır. manuel şanzuman olması yakıt sarfiyatını %10-20 düşürür. zaten captivanın en önemli sorunu yakıt sarfiyatının diğer muadillerine göre daha fazla olması. umarım manuel 6 vitesli modeldende gelir ülkemize.
  • Yeni modelinde 2.2lt dizel motor mevcut, bu model için 6 ileri klasik otomatik çıkartmışlar. Fakat eski 2.0lt dizel için hiç bir bilgi yok.

http://www.rpmgo.com/holden-captiva-5-series-ii-revealed
    http://www.holden.com.au/vehicles/series-ii-captiva

Yurtdışı hiçbir sitede 2.0 dizel bilgisi olmadığına göre bu motoru üretmeyi bıraktıklarını düşünmeye başladım.

• Çift mesaj olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydayd -- 15 Nisan 2011; 0:01:36 >
  • biliyorsunuz 2,2 lt vergi diliminden dolayı türkiyede tutmaz. o sınıfta alternatif çok, captivaya sıra gelmez benim görüşüm
  • Makyajlı Captiva'da 2.0 lt yerine artık 2.2 lt'lik bir dizel kullanılacağı açıklandı. Bu durumdaki son gelişmeler nasıl?

2009'da 1750 adet Captiva sattık. 2010'da 5000 adetlik hedefi miz var. 4 tekerlekten çekişli SUV pazarında yüzde 20 ile uzak ara liderliğe ulaşacağız. Elimizde daha olsa, daha da satardık. Avrupa'da bizim kadar yüksek oranda Captiva satan başka ülke yok. Belki de bu sebepten dolayı makyajlı Captiva'da 2.0 lt'lik dizel motoru 6 kademeli otomatik şanzımanla sunmaya devam edeceğiz. Elbette iyileştirilmiş haliyle. Chevrolet'yi satış başarımız sayesinde ikna ettik.(chevrolet gn md.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musdeniz

Makyajlı Captiva'da 2.0 lt yerine artık 2.2 lt'lik bir dizel kullanılacağı açıklandı. Bu durumdaki son gelişmeler nasıl?

2009'da 1750 adet Captiva sattık. 2010'da 5000 adetlik hedefi miz var. 4 tekerlekten çekişli SUV pazarında yüzde 20 ile uzak ara liderliğe ulaşacağız. Elimizde daha olsa, daha da satardık. Avrupa'da bizim kadar yüksek oranda Captiva satan başka ülke yok. Belki de bu sebepten dolayı makyajlı Captiva'da 2.0 lt'lik dizel motoru 6 kademeli otomatik şanzımanla sunmaya devam edeceğiz. Elbette iyileştirilmiş haliyle. Chevrolet'yi satış başarımız sayesinde ikna ettik.(chevrolet gn md.)

İşte para nelere kadir, Koca chevy bile ülkemizdeki satış rakamlarına özel üretim yapıyor. (ODD verilerine göre Captiva her ay 400-500 civarı satıyor.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.