Şimdi Ara

CAPTUR 2 (2020) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
866
Cevap
22
Favori
78.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdiden hayırlı olsun hocam paylaşımlarınızı bekliyoruzCAPTUR 2 (2020) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kntrli kullanıcısına yanıt

Araçta Getrag 7dct300 model şanzıman kullanılıyor. Bildiğim kadarıyla BMW, Nissan gibi markalarda da kullanıldı aynı şanzıman.

• Selam arkadaşlar. 2021 captur 1.3 tce 140 bg touch paket aldım mayısta 13bindeydi 7 bin km dir kullanıyorun. Aldığımda ön sağ sol camlardan çok fazla rüzgar sesi alıyordu garanti kapsamında fitiller değiştirildi sorun çözüldü.

Bir diğer sorunum ise fren yaptığımda ön disklerden gelen gacırtı sesi. Servise ilettim bakımda ama servisin yanıtı renault un yeni disklerin üretimini değiştirdiği bu yüzden bu şikayetin diğer araçlarda da olduğu isterseniz değiştirelim ama yine ayrı sorun olabilirdi. Sorun çözülmedi yani çok saçma bir durum. Bu şekilde sorun yaşayan var mı ?

Birde ön konsolda aşırı trim sesi var. Özellikle multimedya ekranında. Buna bir çözüm var mı?

Araç yüksekliğindne dolayı havaleli bir araba cliodan sonra biraz rahatsız etti bu durum. Ama sanırım yüksek araçların genelinde var.

Bunun dışında bir sorun yaşamadım arac çok güçlü clio 4 ten geçtim genel olarak memnunum.

• yclayd Y kullanıcısına yanıt

Benim de ön sağ kapıdan 120 km hızdan sonra rüzgar sesi gelmeye başladı sanki. Bakımda söyleyim ben de yapsınlar o zaman.

Disk ve balatarı değiştirmedim hiç. Ses de gelmiyor.

Ön sağdan benim de arada trim sesi geliyor. Ne zaman teste çıksak gelmiyor ses. Dinletemedim ustaya. Bu bakımda yine denicem şansımı.

Havaleli derken ne demek istediğinizi anlamadım.

• Multimedya ve onun tarafından gelen ses multimedyanın hemen yanından başlayıp yolcu havalandırma menfezine kadar uzanan gri dekoratif parçadan kaynaklanıyor. Elinizle dokunun zaten gacır gucur sesi duyacaksınız. O sökülüp altı yalıtıldığı zaman ses kayboluyor.

Bende sağ A sütununda yüksek hızlarda ses var. Önemsememiştim ama madem böyle bir değişim söz konusu bakımda söylemek lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • duayen2 D kullanıcısına yanıt
    120 iyiymiş hocam. Bende 110 lara kalmadan hissettiriyor rüzgar sesi kendini.

• Orjinal tavan barlarına servis işçilik harç 6000 dedi. Delme biçme kesme yapmıyorlarmış. Tam soramadım nasıl yaptıklarını ama ben yaptırmayı düşünüyorum.

Marşpiyel altı ışık için ise işçilik hariç 3500 fiyat verdiler.

• Merhaba arkadaşlar,

2017 model, 1,5 dizel otomatik, icon, Clio aracımı vererek 2021 captur 1.3 tce 140 bg touch paket Captur aldım. Araç 10.000km de.

İstanbul şehir içi kullanımı 7,2 gözüküyor. Değişir mi göreceğim, yeni aldım. Bir süre sonra geri görüş kamerası taktırmayı düşünüyorum.

Ön tarafa park sensörü ve sis lambası oluyor mu acaba?

• alpcb A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Daha yoğun trafikte +1 lt daha fazla yakabilir İstanbul içinde. Ön tarafa yetkili serviste mi bilmiyorum ama park sensörü taktıranlar var ama sis lambası takılmıyor.

• Teşekkür ederim.

Yetkili servise sorarım.

Fren yaptığımda araç ileri geri bir harket yapıyor. Düşük hızlarda bile. Yüksek araçlarda olan bir durum . Haveleli araç deniyor buna. Duster vs tarzı araçlarda da yaşamıştım.

• Arkadaşlar merhaba
    Captur 2022 bagajına konan şu separatörden arıyorum
    Pandizot deniyor sanırım. Nereden bulabilirim, bilen var mı?

CAPTUR 2 (2020)

• taydag kullanıcısına yanıt
    Servis harici zor.

• alpcb A kullanıcısına yanıt

Merhaba öcelikle hayırlı olsun hocam, bende temmuz ayında 2021 touch aldım 2400km de,hemen kamerayı taktırdım 3bin liraydı galiba.Bizim bu araçta ön

sensör yeri yok diye biliyorum sis farı konusunda da bilgim yok servisi aramak lazım herhalde yoksa güzel olurdu. Benim yakıt durumu şehir dışı eco ile 5.4

şehir içi 6.5 şimdi düşürebilirsiniz diyeceğim de istanbul söz konusu olunca çok zor, ben çorludayım sakin kullanım da yapabiliyorum ve arac a binince eco ya

basıyorum direk. Düz yolda giderken ayağımı çekip yelkenleme denilen elektirik olayını devreye de sokuyorum, Şehir dışı klima ile 5.4 yaktığım oldu birkaç ışık

vardı bide.

Benim araçta da rüzgar sesi sağdan geliyor,garanti kapsamında değiştireyim hocam, frenlerden ses değil de araba kalkarken park halinde filan bazen

acayip gacır gucur kamyon gibi ses geliyor bunu da servise söyleyim, ama rüzgar sesi garibime gitti arabaya baya rüzgar giriyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Merhaba öcelikle hayırlı olsun hocam, bende temmuz ayında 2021 touch aldım 2400km de,hemen kamerayı taktırdım 3bin liraydı galiba.Bizim bu araçta ön

sensör yeri yok diye biliyorum sis farı konusunda da bilgim yok servisi aramak lazım herhalde yoksa güzel olurdu. Benim yakıt durumu şehir dışı eco ile 5.4

şehir içi 6.5 şimdi düşürebilirsiniz diyeceğim de istanbul söz konusu olunca çok zor, ben çorludayım sakin kullanım da yapabiliyorum ve arac a binince eco ya

basıyorum direk. Düz yolda giderken ayağımı çekip yelkenleme denilen elektirik olayını devreye de sokuyorum, Şehir dışı klima ile 5.4 yaktığım oldu birkaç ışık

vardı bide.

Teşekkür ederim,

Şu ara yoğun trafikte kullanıyorum ve 7,5 e çıktım. Aslında ben biraz performanslı ve seri kullanmaya alışkınım, bunun da etkisi var. Alışmaya çalışıyorum CAPTUR 2 (2020) 

Yoğun, dur kalklı trafikte yelkenleme pek mümkün olmuyor; onun dışında bende yapıyorum. Genel olarak çok memnunum.

Bursa maisten almıştım. Kamera vs için İstanbul'daki maise gidebilirim.

• ertank07 kullanıcısına yanıt

Benim araçta böyle bir rüzgar sesi yok hocam; 110, 120 den sonra başlıyor biraz.

Balataları kontrol ettirmek yararlı olabilir.

Ben yaşamıyorum böyle bir durum. Yoksa çok rahatsız ederdi beni. Başka yaşayan var mı acaba? Lastik havalarınız fazlaysa yapabilir böyle birşeyi.

Aracımda böyle bir sorun yaşamadım.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.