Arkadaşlar merhaba, benim aracımda 2022 1.3 touch benzin+elektrik li olan model, benim sorum şu arkadaşlar, benzini fulledim henüz 120 km gitmeme rağmen 3 diş yakıt azaldı (yakıt değeri 7.4 ) bu yakıt göstergesinin bu kadar hızlı düşmesi normal mi bu hızla giderse bir depoyla 250-300 km ancak görürüm, birde aracın bagajda pandizot yok, sizde de durum aynımı cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknkccc -- 25 Kasım 2022; 15:9:6 > |
CAPTUR 2 (2020) (34. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba
2022 1,3 140 bg touch plus sahibiyim (muhtemelen sizinki de plus olanıdır. Touch versiyonu getirmiyorlar diye biliyorum). Pandizot bende de yok maalesef. Bursa da kendim yaptırabilir miyim diye araştırıyorum.
Aracım 500 km de ortalama 7,4 yakıyor. Km arttıkça sarfiyatı düşer diye umut ediyorum 🙂
Ayrıca benim de merak ettiğim bir şey var. Aracım dan uzaklaştığımda araç kendini sorumsuz otomatik kilitliyor. Ancak far ve stopları çok uzun süre açık kalıyor. Belli bir mesafede anahtar kartı algıladığı içindir diye düşünerek 100 - 150 Mt uzaklaşıp gözlemledim, 4-5 dak boyunca sönmedi. Geri dönüp ayarları kurcalayınca söndü. Normal midir bu durum? Takılı kalma durumu mu söz konusu acaba? Akü zayıflar diye korkuyorum. Bu işin bir çaresi var mıdır? Araçtan uzaklaşınca kapı otomatik ve ışıklar hemen sönsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
otomatik kilitledikten sonra benim aracımın da ışıkları yanıyor 30-40 saniye sonra kapanıyor 4-5 dk. çok uzun bir süre servisle bir görüşün isterseniz, bu arada sizin de yakıt göstergesi hızlı mı düşüyor.
-
1.3 touch aracı sağ camda ses var diye servise verdim,test etmişler normal olağan bir ses yok dediler,
ama araç 80 itibaren epey ses yapıyor ,ford fiesta da hiç böyle ses yoktu sanki cam açık gibi demekki
Captur da böyle , yol sesi rüzgar sesi epey alıyor bu kanata vardım
-
Aracın deposu 45 litre. Nispeten küçük sayılır. O nedenle hızlı düşüyor algısı oluşabilir. Önceki aracım 1,6 dizel fiat bravo idi. 55 lt idi sanırım deposu. Ona kıyasla bir miktar hızlı ilerliyor gibi. Hem deponun daha küçük olması hem de sarfiyatın bir miktar fazla olması asıl sorun sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taydag -- 29 Kasım 2022; 6:55:23 >
benim de ön camlardan rüzgar sesi geliyor sanki camlar tam kapanmamış gibi bir ses var bende servise gitmeyi düşünüyorum..
-
Ben de aracı takip ediyorum. Nasip olursa alacağım. Burada mı yoksa başka yerde mi okudum. Araç sahiplerinden biri kapıdaki fitili degistirtmiş. Ses azaldı diye yazmıştı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir arkadaş değiştirmiş fakat ses normal de diyebilirler yüksek ihtimal, her servisin uğraşacağını zannetmiyorum.Bana normal dediler,test ettiler gerek duymamışlar oysaki epey ses var cam 1 parmak açık gibi. ayrıca Bu araçta otomatik ayna kapatma olsaydı
güzel olurdu, sonradan servis yapabiliyor mu bilmiyorum.Eski modellere taktıranlar olmuş
-
Servis yapmazsa genel merkezi, gerekirse Şikayetvar a yazın o zaman yaparlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar aracına paspas, bagaj havuzu alan var mı? Ben rizline model paspas ve bağaj havuzu aldım paspaslar oldu sadece arkadaki şaft tünelinin orda bir potluk oldu, bagaj havuzu ise büyük geldi iade ettim.
-
Ben de rizline paspas+üst bagaj havuzu aldım. Şaft kısmı benim de biraz büyük geldi ama çok takılmadım, bagaj havuzu üst kademeye tam oturdu
ben aracı 2.el aldım içinde pandizot yok üst kademeye alamıyorum o yüzden uymuyor bagaj havuzu
-
arkadaşlar camlardan gelen rüzgar sesi için servise gittim öndeki kelebek camların çıtası sökülüp yalıtım yapılmış bir nebze olsun ses gitti sesin camdan değil normal rüzgar sesi olduğunu aracın yüksek olmasından kaynaklandığını söylediler.
-
servise sordum 2.700 civarı bir fiyat verdi
-
Arkadaşlar yeni Captur Icon almayı planlıyorum. Sunroof ve büyük multimedya benim için önemliydi ama bulduğumuz araçta sunroof var, multimedya standart olan geliyor.
Bu aracı kullanan arkadaşların olumlu, olumsuz yorumları çok kıymetli. Bilgilendirebilir mi kullanan arkadaşlar buradan veya özelden
-
Arkadaşlar bizim araç ta telefon tutucu için çok bir boşluk göremedim,alıp ta memnun olduğunuz cep telefonu
tutucu var mı ? mıktatıslı olanlardan filan fanlara girmeyen çeşit olabilir
-
Sol tarafta kapı yanındaki ızgaraya takılabilir belki. Ama sistemle telefon bağlantısı çok başarılı. Araçta telefonu elime aldığımı hatırlamıyorum pek. O yüzden gerek duymadım şahsen telefon tutucuya.
-
-
Destek plastiklerini anlayamadım ama benim araçta aynı fotograftaki gibi Samsun renault servisinden fiyat aldım birde bu araçlarda neden bu pandizot olmuyor anlamıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X