bilenlerden çok rica ediyorum.benim modem kablosuz hem de limitli olduğu için çevreden her kes benim bağlantımla internete giriyor.bu da hiç 5 gün geçmeden limitim bitiyor.duyduğuma göre şifreleme var.sizler bunu nasıl yapıyorsunuz.doğrusu gooleden aradım ama tam beni anlatacak bir yanıt bulamadım.modemin markası cnet car 854
modem in kitapcıgına baksan bu konuda daha faydalı olur cunku herkesin kullandıgı modem farklı seninkinin aynısı olanda azdır
selam bu tür ayarlar modemin içine girilerek yapılır eger kitapcık yoksa gir içine modemin kurcala eger ingilizcende varsa halledersin!biçimsel olarak nasıl bilemiyorum.sen bi bak ugraş işte olmazsa pm at msn den halledelim
modem arayüzüne bağlan her modemin arayüz yazılımı farklıdır ama genelde aynı mantıkla çalışır, wireless menüsü altında security olacak oradan wpa-psk seç, altında veya yanında şifre girebileceğin bir yer olacak oraya şifreni yaz (enaz 8 karakter ve harf rakam karışık olsun) uygula-apply de tamamdır, modem arayüzüne girmeyi bilmiyorsan, int explorerda adres çubuğuna (192.168.1.1 veya 10.0.0.2) gibi bir takım numaralar yazarak girebilirsin kitapçıkta bu numaraların ne olduğu yazar, kolay gelsin