sonunda carayla tanıştım.arkadaşlığımız ilerleyince yatağa atıcam.peki ilk sevişeceği erkek sizce ben mi olucam? görüşleriniz neler? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ghost Rider. -- 27 Ağustos 2020; 15:22:15 > |
Cara delevingne le tanıştım sizce ilk ilişkiye gireceği erkek ben miyim?
Cara delevingne le tanıştım sizce ilk ilişkiye gireceği erkek ben miyim?
(En Son Oy Tarihi: 24.10.2020)
-
-
hani lan bu kız lezbiyendi?
-
ZZZOOOOAAARRTTTTT -
ne demek şimdi bu?
-
O kadın en az 60 tane erkekle ilişkiye girmiştir çoktan. Girmediğini varsaysak bile seninle birlikte olacağını sanmam hocam. O kadın bir dhliyi neapsın? -
2-3 erkek arkadaşı oldu sadece.60 nerden çıktı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.2-3 erkek arkadaşı oldu sadece.60 nerden çıktı?
Onlardan önce daha çok oldu ama o zamanlar bu kadar ünlü olmadığından insanlar çetelesini tutmadı.
-
Direk dal konuya sevişirse ilk değilsindir, sevişmezse sonuncu sen olmayacaksındır.
-
birader cara senin amcanın kızı falan mı? ne zaman cara konusu açsam cara hakkında kesin konuşuyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ghost Rider. -- 27 Ağustos 2020; 16:35:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.birader cara senin amcanın kızı falan mı? ne zaman cara konusu açsam cara hakkında kesin konuşuyorsun.
Kesin konuşmuyorum hocam. Muhtemel şeyleri söylüyorum sadece.
-
dh li olupta barbarayla tanışan var sen neden bahsediyorsun?
-
ama söylediğin muhtemel şeyler yanlış.
-
herkese küfürler ettiği konudan sonra hala gelip saçmalayabiliyorsa böyle kullanıcılar ceza almadan konu dışı gerçekten bitmiş. -
e onlar niye benim müstakbel karımı orospu yerine koyuyorlar herkes girmiştir diyorlar?
-
up.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X