Şimdi Ara

Cara delevingne mi daha güzel doya doya moda ve eşim benzerim yok yarışmalarındaki ceren keskin mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Cara delevingne mi daha güzel doya doya moda ve eşim benzerim yok yarışmalarındaki ceren keskin mi?

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2024)
Giriş
  • Ben carayı bıraktım.çünkü ceren keskin bana çok daha güzel geliyor.zaten kız izmirli.yılın 3-4 ayını izmirde geçiriyormuş.benimde şimdiye kadar izmire 10-11 kere gitmişliğim var.çünkü dayımgiller yani dayımlar ve çocuklarıyla torunları izmirde oturuyor.bu yaz ya da önümüzdeki ilkbaharda izmire gittiğimde izmirde ya da didimde karşılaşmaya çalışıp tanışıcam.ama ceren cara gibi benden 5 yaş büyük değil.benden 1 yaş küçük.cereninde falımda çıkan kız gibi ismi c ile başlıyor ve cerende sarışın mavi gözlü.ne demişler davul bile dengi dengine.ceren denilen bu kızı hepiniz zaten tanıyorsunuzdur.doya doya moda ve eşim benzerim yok yarışmalarında yarıştı.sizce ceren keskin mi daha güzel cara delevingne mi?

• up.

• Ceren reis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • caran

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

ceren bir kere balık etli ve göğüsleri daha büyük.kadın dediğin etli butlu olur.

• up.

• Doğru seçim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt

neden böyle düşündüğünüde açıklar mısın?

• ne bilek kardeş resim atsaydın kşk.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

kardeş bu iki kızı tanımıyorsan ben sana daha ne diyeyim ki.

• Reallyboy R kullanıcısına yanıt

bişe deme kardeş resim at tanıyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 14 Haziran 2024; 13:59:8 >
  • up.

• Cara delevingne mi daha güzel doya doya moda ve eşim benzerim yok yarışmalarındaki ceren keskin mi?
  • büyük acemilik foto koymamışsın, konu kilit üye ban

• Ceren, Johnny Depp ve o eski karisiyla 3some yapmis mi? Yok. Ayrica gta 5'te radyo kanali sunuculugu var mi? Yok. Supermodel mi? Degil.

Bu sebeplerden oyum Cara'ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

kardeş süpermodel olsa ne olur olmasa ne olur? çünkü dünyada çok çok güzel olupta büyüleyici güzelliğe sahip olupta model ve manken olmayan 1 ton kadın var.inanmıyorsan gel alanyaya gör.burdaki yabancı turist kızlar victoria secret mankenlerine 10 çeker.güzelliğe bakmayıp sıfata ve başarılara göre bakmak ve yorumlamak neyin kafası allahını seversen? sen bugün ne içtin?

• TEHET kullanıcısına yanıt

• Reallyboy R kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.