Bildirim
Carbon'da Yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartın ati mi? -
yok
asus -
bilgisarın nın ekran kartı bunu kaldıracak kapasitedemi -
ewt öyle nedeni nedirki peki -
beyler bişi sorcam ben bazı patch ler yüklemeye calıstım daha doğrusu indirdim nfs patch1.3 ve nfs patch 1.3 collectors die fakat yükleyemiyorum -
arkadaşın konusunun içinde niye soruyorsunki kendin konu aç...
quote:
Orjinalden alıntı: janyazgan
beyler bişi sorcam ben bazı patch ler yüklemeye calıstım daha doğrusu indirdim nfs patch1.3 ve nfs patch 1.3 collectors die fakat yükleyemiyorum
-
dimiquote:
Orjinalden alıntı: B@D
arkadaşın konusunun içinde niye soruyorsunki kendin konu aç...
quote:
Orjinalden alıntı: janyazgan
beyler bişi sorcam ben bazı patch ler yüklemeye calıstım daha doğrusu indirdim nfs patch1.3 ve nfs patch 1.3 collectors die fakat yükleyemiyorum
Ayrıca arkadaş uzaklaştırılmış artık soru sormayın bence
-
bencede soru sormayalım yaa -
Arkadaşlar ben farklı yerlerden aldığım 5-6 nfs carbon da da aynı sorunla karşılaşıyorum...
sorun ise şu: oyunda %20 leri geçtikten sonra rastgele masa üstüne atıyor. bazen bir yarış bitince bazende yarışa başlarken. sırf bu yüzden inat ettim oyunu bidaha oynamadım.
Bu sorunu yaşamayanlar ve çözümünü bilenler tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X