Şimdi Ara

Card reader mmc kartımı okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SanDisk marka Card Reader aldım ancak hafıza kartlarımı tanımıyor. Elimde bir tane orjinal 6600'ın MMC hafıza kartı, 1 GB Kingston MMCPlus, bir de 7610'un orjinal MMCMobile hafıza kartı var.
    7610'un hafıza kartını taktığımda direk algılıyor ve dosyaları açıyor, ancak diğer ikisini takınca kartları algılamıyor. Ürün resmen elimde patladı. Sonuçta onlarda MMC kart okuması lazım değil mi? Bunun bir çözümü olamaz mı?

SANDISK 12 IN 1 USB2.0 KART OKUYUCU SDDR-89-E15
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=853&productid=bd7310

• dostum kartlarda şifre varsa okumaz ona dikkat et şifre koydu isen kaldır
  • benim kardesin karti da okumuyor
  • kart okuyucu demişken, linkteki kart okuyucu sizce nasıl? bununla kameramda kullandığım kartı da okutabilir miyim?

ya da bir eksiği var mı sizce? bu şeylerden pek anlamam sizce nasıl? önemli olan sony handycam'da kullandığım kartı bunda da kullanabilmem. bilgisi olan var mı buna uyumlu mu bu?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=88211&productid=bd60449
  • krbck, ben senin verdiğin linkteki Codegen marka kart okuyucuyu alıcaktım ama SanDisk daha kalitelidir diye onu almadım. Şimdi SanDisk kartlarımı okumuyor deli olucam.
  • Hafıza kartına meğerse şifre koymuşum. Şifreleri kaldırınca çok güzel bir şekilde kartlarımı okudu. Hızı falan çok iyi. Bence kaliteli bir ürün. Boş yere günahını almışım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jue.Cassini

Hafıza kartına meğerse şifre koymuşum. Şifreleri kaldırınca çok güzel bir şekilde kartlarımı okudu. Hızı falan çok iyi. Bence kaliteli bir ürün. Boş yere günahını almışım.

o da iyi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.