Şimdi Ara

Cardfinans 3 adet alışverişe 3*15tl puan (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 adet 75 tl. 'lik alışverişe 75 tl. puan dediler. O 75 tl. yi alabilmek için 7 kez 75 tl. lik alışveriş yapmak zorunda kaldım. Neymiş o marketin kod' u uyuşmuyormuş. Sanki kar ettik

Şimdi ben kredi kartını kapattırırsam, gelecek dönem taksitlerim tek seferdemi alınacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

4 adet 75 tl. 'lik alışverişe 75 tl. puan dediler. O 75 tl. yi alabilmek için 7 kez 75 tl. lik alışveriş yapmak zorunda kaldım. Neymiş o marketin kod' u uyuşmuyormuş. Sanki kar ettik

Şimdi ben kredi kartını kapattırırsam, gelecek dönem taksitlerim tek seferdemi alınacak.

evet hepsi son ekstreye yansıyor

• bugün puanları lcw de kullanayım dedim kasiyer sordu puanınız yetiyor mu diye 45 tl var dedim.pos hata verince baktı 45 kuruş puan var.tabi kasiyer gülüyor otomatik ödemede finanstan daha iyi bir banka varmı bunu merak ediyorum hiçbir ücret kesmiyor.diğer kartların çoğu her faturadan para kesiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tantokur

bugün puanları lcw de kullanayım dedim kasiyer sordu puanınız yetiyor mu diye 45 tl var dedim.pos hata verince baktı 45 kuruş puan var.tabi kasiyer gülüyor otomatik ödemede finanstan daha iyi bir banka varmı bunu merak ediyorum hiçbir ücret kesmiyor.diğer kartların çoğu her faturadan para kesiyor

Ben sadece Akbank'ın kestiğini biliyorum otomatik ödemede.

Turkcell, avea , Vodafone ve Superonline faturalarına kesmiyor komisyon.

• Son durum nedir? Puanlarınız geri yüklendi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Son durum nedir? Puanlarınız geri yüklendi mi?

Şikayet daha sonuçlanmadı. Bekleniyor...
  • bir finansbank güzelliği...
    geçmiş olsun...
  • Ben bir finansbank magduru olarak soylebilirim ki en rezil bankalar listemin ilk sırasındadır. insanları aptal yerine koymayı cok sever bu kampanyada avanak arıyor. Kartı aldıgınızda alisveris yaptıgınız an kart parasını kilitleyecek..verdigide bir. b.k olsa Çelebiarif cagrı merkezi en rezili. 6 otomatik odeme talimatım olmasına ragmen 1 yılda benden 200 tl almıislardır. birde fix diye igrenc kartları var Kargo parası almıyormus. aldıklarını bir bilseniz inanamazsınız. 2.sıradaki ac gozlu sevgili bankamız garanti. o da utanmasa bankamatik onunde yelleme parası alacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arayıp biraz kalaylayarak şikayet oluşturdum şikayetvar.com'ada yazdım bakalm bişey çıkacakmı çıkmaz ise sliplerle hakem heyetine başvurmayı düşnüyorum bana koyan bankanın yanlışlık yaptık pardooooon demesi yoksa 45tl için bu kadar sinirlenmeye değmez ama iyi kalayladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

arayıp biraz kalaylayarak şikayet oluşturdum şikayetvar.com'ada yazdım bakalm bişey çıkacakmı çıkmaz ise sliplerle hakem heyetine başvurmayı düşnüyorum bana koyan bankanın yanlışlık yaptık pardooooon demesi yoksa 45tl için bu kadar sinirlenmeye değmez ama iyi kalayladım

Sikayetvar.com linkinini koyabilitmisiniz bende aynı sekilde şikayet etmeyi dusunuyorumda

• anlamadım,şimdi 45lira puanlar geri mı alınıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

anlamadım,şimdi 45lira puanlar geri mı alınıyor?

Mahmut Hocam Üsküdar'da sabah oldu.

Puanlar alınalı kaç gün oldu. Puanları harcayanlara - bakiye olarak yansıtıldı.

Hiç mi görmediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Hiç mi görmediniz.

kadir ,anl_clk'in mesajina bakarsan 45 için şikayetvar'a yaz diyor, ben de onun için sordum

• quote:

quote:

quote:

Hiç mi görmediniz.

kadir ,anl_clk'in mesajina bakarsan 45 için şikayetvar'a yaz diyor, ben de onun için sordum

Bugün Mahmut hocama bir haller oldu Sarhoş gibi sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

quote:

quote:

Hiç mi görmediniz.

Bugün Mahmut hocama bir haller oldu Sarhoş gibi sanki

+1

• ne sarhoşlugu hocam, her zamanki kedi merakı halimiz
    gerçi çayı biraz fazla kaçırdım, kafa yapmış olabilir, madrid maçıyla iyi gidiyor, ronaldo kaçırdıkça çekiyorum

• quote:

ne sarhoşlugu hocam, her zamanki kedi merakı halimiz
    gerçi çayı biraz fazla kaçırdım, kafa yapmış olabilir, madrid maçıyla iyi gidiyor, ronaldo kaçırdıkça çekiyorum

Oy oy oy. İçmeye devam
  • quote:

quote:

Oy oy oy. İçmeye devam

yine yedik
    çaydanlık bitti, ketıla su koyayım

• quote:

quote:

quote:

Oy oy oy. İçmeye devam

yine yedik
    çaydanlık bitti, ketıla su koyayım

Çaydanlık bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

arayıp biraz kalaylayarak şikayet oluşturdum şikayetvar.com'ada yazdım bakalm bişey çıkacakmı çıkmaz ise sliplerle hakem heyetine başvurmayı düşnüyorum bana koyan bankanın yanlışlık yaptık pardooooon demesi yoksa 45tl için bu kadar sinirlenmeye değmez ama iyi kalayladım

Bankadan böyle bir açıklama yapılan kimse olmadı bildiğim kadarı ile.

Tam tersine banka hiç bir açıklama yapmadan herkese -45.000 puan yansıttı. Sanki biz nedir bu -puan demiyecez gibi.

Benim şikayet talebimde bu -45.000 puanın sebebini soruyorum. Mantıklı bir şekilde açıklasınlar bakalım, bende diyecem ki beni bağlamaz benim slibimde puan kazandınız yazıyor bende onu harcadım. diyeceğim, bakalım o zaman ne diyecekler...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.