Şimdi Ara

Cardfinans 3 adet alışverişe 3*15tl puan (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
10.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şikayetlerde durum nedir benim şikayetim halen inceleme aşamasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Puanları - 45 TL yaptığı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

Şikayetlerde durum nedir benim şikayetim halen inceleme aşamasında.

Sonuç hüsran. Çok şatafatsız bir bahane ile iade etmediler telefon bankacılığı ile şikayetimde.
    Birde sikayetvar ı deneyelim. Bugün kartı kapatma talebi verdim yarın ararlar kapatmayalım puan yükleyelim diye o zaman anlatırız derdimizi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 28 Ağustos 2012; 23:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrdem

quote:

Orijinalden alıntı: datox

Cardfinans'ın bu güzelliğinden umarım herkes yararlanmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: datox

Cardfinans'ın bu güzelliğinden umarım herkes yararlanmıştır.

• kapatma ya da şikayetvar seçenekleri çözüme ulaşır gibi geliyor. Takipteyim ona göre yol çizeceğim, baya bir taksitim var kapatmam ama harcamada da bulunmam artık finans ile. Yansıtmışlardır -45 diye öyle de durur..
  • Ben normalde sömürü düzeyinde açıklardan faydalanıp bu forumda bir de marifetmiş gibi anlatan zihniyeti aşağılarım, hor görürüm ama bu konuda durum bu değil bana göre. Finansbankın alışveriş sonrası verdiği slipler de bir tür müşteri ile irtibat kurmadır, iletişimdir.

Hiçbir müşteri "slibimde 15 tl-45 tl bonus yazıyor, bu gerçek mi, bir sorun olmasın sakın?? " gibi absürd bir soru ile finansbankı arayıp teyit etmek zorunda değil!

Üstelik finansı telefon ile arayıp müşteri temsilcisine bağlanmanın nasıl bir işkence olduğunu sizin benden daha yi bilmeniz lazım. Ben 1 aylık müşteriyim, Allahı var verdikleri 75 tl + 30 tl +45 tl+5 tl e ekstre bonusları hiçbir banka vermez, ama ben de zaten bunu verdikleri için geçtim, yoksa durduk yere 20 senedir hesabım olan üstelik Türkiyenin hatta avrasyanın sayılı bankasından vazgeçmezdim, deli miyim?

Ben bu şartlar altında kesinlikle -bakiye puan düşümünü kabul etmezdim, gerekirse dava ederdim. Arkadaşlar şu konuda da haklılar, bankaların verdiği hediye puanlar insana havadan para gelmiş hissi de yaratıyor, adamın bütçesi bellidir 45 tl lik yakıt alıp haftasonu bir yerlere kaçmayı dert ediniyordur ay sonudur vs, sonra slibinde bu mesajı görüp benzinciden bedava 45 tl lik yakıt alır ve bedava seyahat ediyormuş gibi sevinir. Bu tüketiciyi harcamaya direkt yada dolaylı yoldan teşvik değildir de nedir soruyorum???? Haftasonu keyfini yapan yapmış banka bunun üzerine soğuk su içmeyi bilmeli yada TC kanunları soğuk suyu içirebilmeli yada bu işin bir ortası bulunmalıdır.

• ben kimseye alışveriş yapın diye zorlamadım. Ve böyle olacağını düşünerek konu açmadım. Yaptığım alışverişlerin sliplerinde yazanı sizinle paylaştım.
    cardfinansın bu güzelliğinden bende yararlandım. Sizin basınıza gelen benimde başıma geldi. Şu an benimde -45'te kampanya parapuanım. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.
    Finansbankın tavrına göre cardfinansımı kapatmayı düşünüyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm sonuç alamazsam kapatırım.
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absque -- 29 Ağustos 2012; 0:05:31 >
  • Canını sıkma bende olsam paylaşırdım. Yanlız şu cartfinans güzelliği kelimesini artık bıraksan iyi olur.
  • quote:

ben kimseye alışveriş yapın diye zorlamadım. Ve böyle olacağını düşünerek konu açmadım. Yaptığım alışverişlerin sliplerinde yazanı sizinle paylaştım.
    cardfinansın bu güzelliğinden bende yararlandım. Sizin basınıza gelen benimde başıma geldi. Şu an benimde -45'te kampanya parapuanım. Ne yaptıklarını kendilerini bilmiyor.
    Finansbankın tavrına göre cardfinansımı kapatmayı düşünüyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm sonuç alamazsam kapatırım.

kimse kimseyi suçlayamaz bence. Sen fırsat olarak vermişsin herkes artı da eksi de ihtimali düşünüp harcama yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Ben normalde sömürü düzeyinde açıklardan faydalanıp bu forumda bir de marifetmiş gibi anlatan zihniyeti aşağılarım, hor görürüm ama bu konuda durum bu değil bana göre. Finansbankın alışveriş sonrası verdiği slipler de bir tür müşteri ile irtibat kurmadır, iletişimdir.

Hiçbir müşteri "slibimde 15 tl-45 tl bonus yazıyor, bu gerçek mi, bir sorun olmasın sakın?? " gibi absürd bir soru ile finansbankı arayıp teyit etmek zorunda değil!

Üstelik finansı telefon ile arayıp müşteri temsilcisine bağlanmanın nasıl bir işkence olduğunu sizin benden daha yi bilmeniz lazım. Ben 1 aylık müşteriyim, Allahı var verdikleri 75 tl + 30 tl +45 tl+5 tl e ekstre bonusları hiçbir banka vermez, ama ben de zaten bunu verdikleri için geçtim, yoksa durduk yere 20 senedir hesabım olan üstelik Türkiyenin hatta avrasyanın sayılı bankasından vazgeçmezdim, deli miyim?

Ben bu şartlar altında kesinlikle -bakiye puan düşümünü kabul etmezdim, gerekirse dava ederdim. Arkadaşlar şu konuda da haklılar, bankaların verdiği hediye puanlar insana havadan para gelmiş hissi de yaratıyor, adamın bütçesi bellidir 45 tl lik yakıt alıp haftasonu bir yerlere kaçmayı dert ediniyordur ay sonudur vs, sonra slibinde bu mesajı görüp benzinciden bedava 45 tl lik yakıt alır ve bedava seyahat ediyormuş gibi sevinir. Bu tüketiciyi harcamaya direkt yada dolaylı yoldan teşvik değildir de nedir soruyorum???? Haftasonu keyfini yapan yapmış banka bunun üzerine soğuk su içmeyi bilmeli yada TC kanunları soğuk suyu içirebilmeli yada bu işin bir ortası bulunmalıdır.
    Sıcak fırsatlarda şöyle adamlar o kadar az ki! Helal olsun.

• quote:

ben kimseye alışveriş yapın diye zorlamadım. Ve böyle olacağını düşünerek konu açmadım. Yaptığım alışverişlerin sliplerinde yazanı sizinle paylaştım.
    cardfinansın bu güzelliğinden bende yararlandım. Sizin basınıza gelen benimde başıma geldi. Şu an benimde -45'te kampanya parapuanım. Ne yaptıklarını kendilerini bilmiyor.

burada kabahatin %100000000'i bankada hocam . Senin bunda ne kabahatin var ki , bunu düşünmesi gereken o üçkağıtçı banka
  • Finansbank kendince biseyler yapti. Bakalim aramizdaki iliski nasil sonuclanacak.

• quote:

Finansbank kendince biseyler yapti. Bakalim aramizdaki iliski nasil sonuclanacak.

Ben puanı keser kesmez kayıt açtım bugün sonuçlandı. Bizi arayıp bu puan niye yattı diye sormamışsınız dedi kadın.
    Aramıştım ancak bana yüklenen puan kişiye mi özel yoksa sorun mu var demiştim. Bazı müşterilerimize böyle kişiye özel kampanyalar yapılabiliyor diye belirtmişti müşteri temsilcisi. Sorun olmaz demişti.

Meğer adamlar yaptığım ses görüşmelerini dinlemişler ve puanlar için soru sormamışım. O yüzdende haksızmışım.
    Çakallar birde dönem içi hareketlere yansıyan CARDFINANS PARAPUAN GUZELLIĞI başlıklarını dönem içi hareketlerden silmişler. Kartını kontrol etmeyipte puan yatanlar varsa böyle sessizce temizlik yaparak RUHU duymadan adamdan puanı almışlar.

Bak sen bizim emektar bankaya

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Finansbank kendince biseyler yapti. Bakalim aramizdaki iliski nasil sonuclanacak.

Ben puanı keser kesmez kayıt açtım bugün sonuçlandı. Bizi arayıp bu puan niye yattı diye sormamışsınız dedi kadın.
    Aramıştım ancak bana yüklenen puan kişiye mi özel yoksa sorun mu var demiştim. Bazı müşterilerimize böyle kişiye özel kampanyalar yapılabiliyor diye belirtmişti müşteri temsilcisi. Sorun olmaz demişti.

Meğer adamlar yaptığım ses görüşmelerini dinlemişler ve puanlar için soru sormamışım. O yüzdende haksızmışım.
    Çakallar birde dönem içi hareketlere yansıyan CARDFINANS PARAPUAN GUZELLIĞI başlıklarını dönem içi hareketlerden silmişler. Kartını kontrol etmeyipte puan yatanlar varsa böyle sessizce temizlik yaparak RUHU duymadan adamdan puanı almışlar.

Basılı olarak ekstre gelmesinni faydalarını görüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

Basılı olarak ekstre gelmesinni faydalarını görüyoruz.

Ne farkeder. Basılı ekstrendede gözükmeyecek kazandığın puanlar. Sadece puan harcaması kalmış
    Kazanılan puanların açıklamaları silinmiş yangından mal kaçırır gibi

• quote:

quote:

Öyle gelişigüzel silinebiliyorsa o kayıtlar ne ala memleket! Bunlarda hiç mi denetim olmuyor acaba?
    Şikayetvar üzerinden kartım için yasal izleme talep ettim. Bugün aradılar ve yasal izlemeye alındı gibi bir şeyler dediler çok konuşamadım.

2 senedir de aidatımı iade ediyorlar, bu sene iade etmediler ayrı bi sinir oldum. Bunun için de bu aidatın faturasını, vergisini gösterin de inanalım şeklinde ayrı bir şikayet açtım.

Yeri gelince çok pis taciz etmesini iyi bilirler, iş müşteri memnuniyeti olunca da kestirip atıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: m_atar

quote:

quote:

Öyle gelişigüzel silinebiliyorsa o kayıtlar ne ala memleket! Bunlarda hiç mi denetim olmuyor acaba?
    Şikayetvar üzerinden kartım için yasal izleme talep ettim. Bugün aradılar ve yasal izlemeye alındı gibi bir şeyler dediler çok konuşamadım.

2 senedir de aidatımı iade ediyorlar, bu sene iade etmediler ayrı bi sinir oldum. Bunun için de bu aidatın faturasını, vergisini gösterin de inanalım şeklinde ayrı bir şikayet açtım.

Yeri gelince çok pis taciz etmesini iyi bilirler, iş müşteri memnuniyeti olunca da kestirip atıyorlar.

Ben kendi kartım için ekran görüntüsü almıştım internet bankacılığından. Dönem içi hareketlere 3 adet 15.000 parapuanlık CARDFİNANS PARAPUAN GÜZELLİĞİ başlığı yansıdı. Ardından 1 gün sonra sildiler ve sadece puanları harcadığım yer kaldı. Bu puanları kazanan herkese böyle oldu kontrol etsinler...

Arkadaşımda yapmıştı alışveriş ama puanı kullanmaya cesaret edemedi. Onunkini de sildiler. Burada eğer puan yattığını görmeyen kişiler varsa sessiz sedasız müşteriyi kandırma ve yaptıkları HATAYI KENDİLERİNE YEDİREMEME problemi var Finansbank' ın !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 29 Ağustos 2012; 1:22:47 >

• yazmıştım size bana aynısı oldu geri aldılar diye hayal dünyasında olanlar oldugu için yaptınız alışverişi geri aldılar banka yapmamalı ancak yapıyor herkes bile bile lades dedi boşuna sinirlerinizi bozmayın.

böyle durumlarda mutlaka kartınızı kapattırın firmanın yanına kar kalmasın finansbank şimdiye kadar en çok sorun çektigim bankalardandı kapattım kapatmadan önce bir sürü arayıp yalvardılar puan v.b şeylerle kandırmaya çalıştılar ama güvenimi kaybetmişlerdi kapattım.onlar sizi salak yerine koyuyorsa sizinde yaptırımınız olsunki anlasınlar. donanımhaberde ciddi sayıda insan var duyarsız kalmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 29 Ağustos 2012; 9:31:34 >
  • Walla banada Opetten aldığım 50 TL lik yakıt sonrasında 15 tl parapuan kazandınız diye slipte çıkmıştır kıllandığımdan harcamamıştım iyikide aharcamamışım şimdi sinirlerim bozulacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.