Şimdi Ara

cardsharing merak edenler....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde o kadar çok konuşuluyor ki bu konu bi başlık açmak istedim.
    Cardsharing yani kart paylaşımı ile ilgili tek belirleyici unsur cebinizdeki bu işe ayırabileceğiniz paradır.
    Çok para ayırırım yani en az 500 ytl derseniz dreambox ve tripledragon var. mükemmel cihazlar.
    ortakarar derseniz starbox tarzı cihazlar var ama ne cihaz olarak ne devamlılık olarak sizi tatmin etmez.(kanal geçiş hızı ve yazılım desteği)
    Birde Yumatu mx serisi ve muadilleri var ki 150 - 200 ytl arası olayı çözüyorsunuz. internette devamlı yayınlanan ücretsiz serverlar ile neredeyse tüm şifreli kanallar açılıyor.Ayrıca bayilerden alınabilecek xshare şifresi ile de kaliteli kartpaylaşımı yapılabilmektedir.

Not: bu cihazlardan d.box, t.dragon ve starbox bağlantı için ethernet kablosu, yumatu ise rs232 kablosu kullanmaktadır.

Yumatu satın almak isteyen arkadaşlar pm atabilir. tüm sorularınızı yanıtlarım.
    sevgiler.

• kardeş next ile de oluyor.yumatu markasına sıcak bakmıyorum ben.
    Next 5500/6500/7500/8500 bu 3 modeldede var cs
  • biraz reklam havası alıyorum sanki

neyse.. bende bir dreambox kullancısı olarak kart paylaşımı yapmak isteyenlere tavsiye de bulunabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeto

biraz reklam havası alıyorum sanki

neyse.. bende bir dreambox kullancısı olarak kart paylaşımı yapmak isteyenlere tavsiye de bulunabilirim.

• Reklamları izlediniz ve topice elveda zamanı..

Şaka bir yana Dreambox'lar gerçekten müthiş ama fiyat konusunda sıkıntı yaşatıyor..
  • aslinda deger mi diye sormak lazim kendimize

az buz deil arkadaslar dreambox'in yeni bi modelini almaya kalksan 1000 ytl
    kimsede kusura bakmasin allttarafi tv izliycez bu cihazla ama yinede fazla.
    bi yandan böle düsünürken bi yandada yaptigi olaylari göz önunde bulundurunca deger diyo insan
  • arkadaşlar sharing olayı tıkandığında ki bu her zaman mümkün olan bir ihtimaldir benim kaybım yaklaşık 200 ytl olacak ki şu an neredeyse izleyemediğim şifreli kanal yok d.box kullanan arkadaşlar en az 500 ytllik bir zarara girmiş olacaklar. ancak belirtmek isterim ki d.box uydu alıcı olarak da çok kalitelidir. ama kimse paylaşımsız recievera 500 ytl vermez sanırım.
    araştırmamış olsaydım ben de en az 500 lük cihaz kullanıyor olurdum şu ana ama çevremde cihaz fiyatı ne olursa olsun benim kadar kanal izleyen yok şu an.
    sevgiler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar,

Konu hakkında hiç bilgi sahibi olmadığım için başlık ilgimi çekti ancak cardsharing'in ne olduğunu bu topic altında bulamadım.
    Alınabilecek cihazlar hakkında bilgi verilmiş; bunun için teşekkürler ancak bu card sharing işi nedir, neyi nasıl paylaşıyoruz bir bilen şöyle kısa yoldan etraflıca anlatıverse çok makbule geçecek.

Şimdiden çok teşekkürler...
  • next 5500,7500 den CS kaldırıldı..10-15gun sonra rs232ye takılack bir aparat cıkacak ve rs232yi lan baglantıya cevirecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: elkmuhyvz

Selamlar,

Konu hakkında hiç bilgi sahibi olmadığım için başlık ilgimi çekti ancak cardsharing'in ne olduğunu bu topic altında bulamadım.
    Alınabilecek cihazlar hakkında bilgi verilmiş; bunun için teşekkürler ancak bu card sharing işi nedir, neyi nasıl paylaşıyoruz bir bilen şöyle kısa yoldan etraflıca anlatıverse çok makbule geçecek.

Şimdiden çok teşekkürler...

dostum kısaca söyle söylim.
    belli yayın paketleri vardir. mesela hotbirdde Cyfra+ paketi vardir.http://www.lyngsat.com/packages/cyfra.html linke tıklarsa hangi kanallarin oldugunu görürsün.
    neyse bu paket normalde şifreli bi pakettir. X kişi bu paketin orjinal uyeligini aliyor.
    sonra yukarda söylenen cihazlarlada internet araciyla CW kodu dedigimiz kodu paylaştirarak şifresini açmaya yariyor.

forumda çok konu var böyle. card share - sharing - paylaşim vs vs yazarsan cikar

• @Mccartney; verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim
  • sharing olayını dreambox'a indirgemek bence yanlış,

dreambox aldım bütün yayınları izleyeceğim diye bir olay yok, aynı şeyi dijital tv kartları ile de yapmak mümkün, dreambox almaktan öte sizinle bu yayınları paylaşacak ve card sharing'i yapacak eleman bulmakta bütün iş, ben dreambox almaktansa bekleyin derim dreambox filan yakında hikaye olacak çünkü uzakdoğudaki bütün belli başlı receiver üreticileri artık ethernet bağlantılı modeller üretmeye başladılar ve çok yakında dreambox'ın dörtte biri beşte biri fiyatlara bu modelleri piyasaya sürecekler hatta sürmeye başladılar bile üstelik de kullanımları dreambox'tan çok daha kolay olacak.
  • iyi güzel diyosunda beklemenin sonu yok.ondan sonrada ''yakında hd yayınlar başlıcak hd receiverler ucuzlucak'' diye beklemek gerekecek.şu anda receiver alacaklar için tavsiye verilmesi daha doğru
  • Bana göre de bu saatten sonra o kadar para verip sırf cardsharing için Dreambox almak doğru değil.
    2-3 yıl önce neyse ama şimdi değişik değişik cardsharing yapan ve Dreamboxdan daha ucuza cihazlar çıktı.
  • hangi marka mesela örnek verebilirmisin_?yumatu mx var benim bildiğim birde next 7500 serisi.yumat hakkında zaten bişeu demeye gerek yok,sorunlu bir cihaz.next te ise şu anlık cs olayı yok,yakında bi aparat çıkıcakmış o zaman belki..
    neticede dbox uydunun kralıdır kabul ama çok pahalı o ayrı konu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: potenzaturka

iyi güzel diyosunda beklemenin sonu yok.ondan sonrada ''yakında hd yayınlar başlıcak hd receiverler ucuzlucak'' diye beklemek gerekecek.şu anda receiver alacaklar için tavsiye verilmesi daha doğru

+1 Kesinlikle katılıyorum...
  • Peki Arkadaşlar Card Sharing Yapmak İçin...

-Card Sharing Sistemi Sadece Ethernet Çıkışlı Receiverlardamı Var yada Ethernet Çıkışsız Ama Card Sharing Destekli Receiverlar Varmı?
    -Bizde Belli Bir Abonelik Alıp Onu Paylaşmak Zorundamıyız?
    -Card Sharing Sistemi Hangi Receiverlarda Var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaMeLeCtROniCa -- 4 Aralık 2007; 21:08:31 >
  • CArdsharing internet bağlantısı yapabileceğin cihazlarda olur.
    Eğer ethernet bağlantılı bir cihazın varsa bilgisayara gerek kalmadan sharing yapabilirsin.
    Ancak RS232 ile bilgisayarının internet bağlantısını kullanman gerekir ki bu da bilgisayarının sürekli açık kalması demektir.

Abonelik alıp paylaşmak zorunda değilsin, ancak seninle kendi kartını paylaşan kişi senden ücret talep edebilir.
    Bir diğer olay da örneğin senin A paketini alıp arkadaşınla paylaşman onun ise B paketini alıp seninle paylaşması şeklindedir.
    Yani bir nevi P2P gibi bir şey, belirli bir sunucu ile değil diğer kullanıcılarla ilgili bir durum.
  • Yakın arkadaşlarında paylaşım bulabilecekler için iyidir ancak arkadaşı olamayanlar bir yere ücretli üye olmak zorundalar ve üye oldukları yerinde bir garantisi olacağını zannetmiyorum,3 gün sonra yayın kesilirse,abonelik ücretleri kek olacaktır.
  • Araştırmalarıma göre card sharing özelliği zor ve zahmetli bir iştir. Card Sharing yapıcam diye zor durumlara düşülebiliyo. Örneğin tanımadığın bir server a üye oluyosun 3 gün sonra yayın kesiliyo. Kime nasıl şikayet ediceksin. Kimden paranı nasıl geri alıcaksın? Cardsharingi bence en güzel iki tanıdık bildik insan yapması gerek. Birde dikkat ediyorum bazı free server lar var. Fakat bu free serverlar da da sadece adult kanalları var. Dorcel tv vs.vs. Dreambox alsam mı diye çok düşündüm fakat bu cardsharing olayını yapamayacağımı anladım. Cardsharing yapan arkadaşlar artılarını ve eksilerini buraya yazarlarsa daha çok bilgilenceğimize inanıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.