duman grubunu kınıyorum.dinleyenlere kesinlikle lafım yok ama bu grubu gerçekten görmek dahi istemiyorum.biz gençlere kötü örnek olan kimseyi görmek istemiyoruz.
haklısın hoca. senin dinlediğin iyi örnekleri yaz ben de onları dinliyecem bundan sonra.
quote:
Orjinalden alıntı: Abbas The Traveler
haklısın hoca. senin dinlediğin iyi örnekleri yaz ben de onları dinliyecem bundan sonra.
bu söylediğinde ciddiysen sana tavsiye edebileceğim birçok türk grup var.
eğer kafa buluyorsan tavsiye edebileceğim başka bir esrarkeş müslüm gürses olabilir.
kimse bana burada duman denen grubu savunmasın.heriflerin hiçbiri birşey almadan konsere , klibe hatta sokağa çıkmıyor.gözlerinin altındaki 5 cm lik morlukla yada şarkılarının sözleriyle hatta şarkıyı söylerkenki yavşak tarzlarıyla duman bu ülkenin yüz karası gruplarındandır.
bir de şu dünyada rock starlarına gruplarına bari topluma örnek olacak insan muamelesi yapılmasın rica edicem
dumanı beğenmeyenler kötü örnek oluyor diyenler ayıla bayıla dinledikleri yabancı grupların şarkı sözlerine , o şarkıların nasıl yazıldığına , grupların özgeçmişindeki uyuşturucu ve alkol hacmine dikkat etsin biraz.
rock'n roll life style denen şeyi ben de uçuk bulsamda olana da neden böylesin demem.
hala böyle düşünüyorum.
quote:
verdiğin linkte daha önce demişim ki :
quote:
bir de şu dünyada rock starlarına gruplarına bari topluma örnek olacak insan muamelesi yapılmasın rica edicem
dumanı beğenmeyenler kötü örnek oluyor diyenler ayıla bayıla dinledikleri yabancı grupların şarkı sözlerine , o şarkıların nasıl yazıldığına , grupların özgeçmişindeki uyuşturucu ve alkol hacmine dikkat etsin biraz.
rock'n roll life style denen şeyi ben de uçuk bulsamda olana da neden böylesin demem.
hala böyle düşünüyorum.
orası avrupa amerika burası Türkiye unutma bunu.2si aynı şey olamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme