Uluslararası verilere göre, Türkiye ekonomisinden başka stagflasyona girmekte olan bir başka orta gelirli ülke yok IMF, OECD ve Dünya Bankası gibi uluslararası kuruluşlar, ulusal ekonomileri küresel çapta kolektif eylem gerektiren potansiyel risklere karşı uyarmak amacıyla, cari fazla ve açıklarla ilgili olarak düzenli analizler ve değerlendirmeler yaparlar. Nitekim aşağıdaki tablo IMF'nin Temmuz ayında yayımlanan son raporundan alındı. Buna göre, Türkiye ekonomisi hem "gelişkin ekonomiler" hem de "yükselen ve gelişmekte olan ekonomiler" içinde, 2021-2023 döneminde en yüksek cari açık veren ekonomi oldu. https://t24.com.tr/yazarlar/mustafa-durmus/cari-acik-sampiyonu-turkiye,46076 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 22 Ağustos 2024; 21:19:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cari Açık Şampiyonu Türkiye
-
-
Güncel rakam %2 cari açık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temudan alışveriş yapa yapa batırdınız ülkeyi.
Mutlumusunuz.
Şimdi kaptan ülkeyi toplayacak diye gece gündüz çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 22 Ağustos 2024; 21:56:5 >
30 euro üstü tüketim mallarına gelen vergi kararı tam isabet olmuş. Hoşunuza gitse de gitmese de.
Aynen koskoca ülke insanların 30 eurovuk üstü tüketim mallarınla batıyordu zaten. Ekonominin “E”’sini bilmeyince bu kadar olunuyor galiba:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 22 Ağustos 2024; 22:1:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu forumda neden laf sokup bilgili gözükme hastalığı var. Kimse tek etken şahısların tüketim malı ithalati, bu yüzden battık!!!1! falan demedi.
Bütün dünya korumacı politikalara geçerken bizim de aval aval bakmayıp böyle bir düzenlemeye gitmemiz gerekiyordu.
-
Asla düzelmeyecek
Bu ülke hep böyleydi üretim satım mantığı yok ticaret yok yani yandasi doyurmak var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayin reisimiz boing 747 ile baslayan ucak filolariyla, 100 araclik mercedes 500 sel lik konvoylarla gezip ulkenin 4 bir tarafina saraylar insaa etsin, sende vatandasa yapilan zulme yerinde olmus de...
Dipnot.. saka maka troll maaslari iyiyse bizde cv yollayalim..
Ben muhalifim. Onlar troll istihdam ediyor mu bilmiyorum
O vergi zenginden vergi alınmadığı için kondu. Cari açığı o kadar düşünüyorsan makam aracı sayısını sınırla. Artı olarak o verginin cari açığı kapatmak için çıkartıldığına yemin etsene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 25 Ağustos 2024; 20:52:39 > -
Milletin aldigi 3 5 kurusluk seyle ulke batmiyor
Avrupada kanunlar ayni 150 euroya kadar vergi yok
1500 euriya kadarda istedigin gibi alisveris yapabiliyorsun
Saray kanunlarini savunmayin
Bide bilgiliymis gibi yok dunyada korumaci politkalar var diye
2007 den beri tum dunyadan alisveris yapiyorum japonyasindan koresine çininden kanadasina kadar
Kanunlarini bilmiyormuyuz
En ... bizde
Bana dokunmayan 1000 yil yasasin becinilikte usutumuze yok
Benim ingiliz arkadas çinden iphone almisti zamaninda 2016 2017 senesinde bizde yasak ya hani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Ağustos 2024; 22:16:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İzle birazdan Endonezya haberi gelir. 3 dolar üstü vergi diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yahu nereden don alacaz şimdi, açık kaldı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Aynen koskoca ülke insanların 30 eurovuk üstü tüketim mallarınla batıyordu zaten. Ekonominin “E”’sini bilmeyince bu kadar olunuyor galiba:
|
Sayin reisimiz boing 747 ile baslayan ucak filolariyla, 100 araclik mercedes 500 sel lik konvoylarla gezip ulkenin 4 bir tarafina saraylar insaa etsin, sende vatandasa yapilan zulme yerinde olmus de... Dipnot.. saka maka troll maaslari iyiyse bizde cv yollayalim.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X