Şimdi Ara

Carisma Sahipleri Buraya... (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.453
Cevap
10
Favori
184.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hadi hayırlı geceler...
  • Evlilik teklifiynen sevgililer gününü birleştirecen demi çakallll. yıl dönümlerinde tek hedayeynen yırtacan de mi çakalll. düğün tarihini de 14 şubat al ha.

Helal olsun Ali abimize yakışır. sevgiler hürmetler bizden.

film demeyin bana. o jiletle kaç saat kazıdım camları resmen buğulu cam oldu kalıntılardan. sökmeyelim o kadar iyi işçilik demişti camcı. 250 lira alırdım ben yapsaydım bu uygulamayı demişti de içim gitmişti.

işte cezayı standart dışı olmaktan yazıyorlar yazmaya kalınca. poşet bir madde içine ne atarsan; biri xenon yazar biri film, abart egsoz, spoiler, uzar gider bu liste

• quote:

Orijinalden alıntı: nightmare115

Evlilik teklifiynen sevgililer gününü birleştirecen demi çakallll. yıl dönümlerinde tek hedayeynen yırtacan de mi çakalll. düğün tarihini de 14 şubat al ha.

Helal olsun Ali abimize yakışır. sevgiler hürmetler bizden.

film demeyin bana. o jiletle kaç saat kazıdım camları resmen buğulu cam oldu kalıntılardan. sökmeyelim o kadar iyi işçilik demişti camcı. 250 lira alırdım ben yapsaydım bu uygulamayı demişti de içim gitmişti.

işte cezayı standart dışı olmaktan yazıyorlar yazmaya kalınca. poşet bir madde içine ne atarsan; biri xenon yazar biri film, abart egsoz, spoiler, uzar gider bu liste

Vallahi aynen düşüncem evlilik teklifi, evlilik, yıldönümü, sevgililer günü hepsini birleştirmek

Zaten ilk açılmamı da onun doğumgününe denk getirmiştim

Yahu memlekette özel gün bitmiyor ki, elim cebimden çıkmaz oldu desem yeridir. Şimdi siz bana evlenme teklif ederken ne hediye almalıyım, bir de ilginç ve maliyeti düşük bir evlenme teklifi biliyorsanız bi öneriverin lütfen Tek taş yüzüğü iki tane var. Bir üçüncüsünü almak istemiyorum. Kolye düşündüm ama nasıl olur bilmem.

@nightmare,

Kardeşim sevgi ve hürmetler bizden...

• quote:

Orijinalden alıntı: av.ilhami

quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

quote:

quote:

İlla tüm detayıyla mı yazalım yahu, patlak dedim. Tabi illa patlamış olmasına hacet yok, bağlantıları bozuk olabilir, yıpranmış ve işgörmez hale gelmiş olabilir, özelliğini kaybetmiş olabilir. Söylemek istediğim, vazifesini eksiksiz ifa eden bir amortisor, diğerleri değişiyor diye değişmemeli...

kusura bakma da 10 yıllık amortisör ile sıfır amortiör arasında özelliğini kaybetmeye başlama durumu herhaldefarklıdır. bu farkda =yol tutuş=güvenlik olarak karşımıza çkacatır. yani patlak=değildir yıpranmşlık

Hepsini değiştir İlhami, 4 tane de yedek al at bagaja. Lazım mazım olur

AZİMLE ISRAR EDEN AKERİMOĞLUNU İKNA EDERMİŞ

KAMUYA DUYURULUR: ALDIĞIMIZ AMORTİSÖR BEZDİRİĞİMİZ AKERİMOĞLUNA DEĞMEDİ: 2 ARKA AMORTİSÖR MONROE ALDIM. ferhat usta şimdide snki ön amortisörde problem var gibi demeye başladı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlla tüm detayıyla mı yazalım yahu, patlak dedim. Tabi illa patlamış olmasına hacet yok, bağlantıları bozuk olabilir, yıpranmış ve işgörmez hale gelmiş olabilir, özelliğini kaybetmiş olabilir. Söylemek istediğim, vazifesini eksiksiz ifa eden bir amortisor, diğerleri değişiyor diye değişmemeli...

kusura bakma da 10 yıllık amortisör ile sıfır amortiör arasında özelliğini kaybetmeye başlama durumu herhaldefarklıdır. bu farkda =yol tutuş=güvenlik olarak karşımıza çkacatır. yani patlak=değildir yıpranmşlık

Hepsini değiştir İlhami, 4 tane de yedek al at bagaja. Lazım mazım olur

AZİMLE ISRAR EDEN AKERİMOĞLUNU İKNA EDERMİŞ

KAMUYA DUYURULUR: ALDIĞIMIZ AMORTİSÖR BEZDİRİĞİMİZ AKERİMOĞLUNA DEĞMEDİ: 2 ARKA AMORTİSÖR MONROE ALDIM. ferhat usta şimdide snki ön amortisörde problem var gibi demeye başladı

Sana iyi oldu. Sen git şimdi önleri de değiştir. Sonra 4 tane de yedek al. Harca babam harca

Senin tıkırtı bence şu malum yerden geliyor. Hani aşındırıp 8 şeklinde bi yer yapıyormuş ya. Benim arabada olmadığı için tam bilmiyorum. nightmare' de de varmış hani garç gurç ses çıkarıyormuş.

• şu an aracın kaportası ile uğraşıldığından amortisör testi yapılmadı, sadece tahmini yorum. lakin 8 lik bir durum olacağına ihtimal vermiyorum da 0 şeklinde bir kule problemi olabilir. neyse gönül rahatlığı ile önleri de değştiririm.
  • quote:

şu an aracın kaportası ile uğraşıldığından amortisör testi yapılmadı, sadece tahmini yorum. lakin 8 lik bir durum olacağına ihtimal vermiyorum da 0 şeklinde bir kule problemi olabilir. neyse gönül rahatlığı ile önleri de değştiririm.

Değiştir değiştir
  • quote:

quote:

şu an aracın kaportası ile uğraşıldığından amortisör testi yapılmadı, sadece tahmini yorum. lakin 8 lik bir durum olacağına ihtimal vermiyorum da 0 şeklinde bir kule problemi olabilir. neyse gönül rahatlığı ile önleri de değştiririm.

Değiştir değiştir

niye değiştireyim YAĞI BOL MU BULDUK. RESMEN SAÇMALIK

• quote:

quote:

quote:

Değiştir değiştir

niye değiştireyim YAĞI BOL MU BULDUK. RESMEN SAÇMALIK

En iyi öğrenmek, tecrübe etmektir diye boşuna söylememişler demek ki

• Sevgili Carismacı arkadaşlar,
    Öncelikle herkese merhabalar.Ben senelerce honda kullandıktan sonra 2001 Carisma Avance aldım.Araç bende 100 bini devirdi.(şimdi 103)İki ay evvel aldım.Bu arabada normalin üstünde olan bir sürü lüx var.Ama bir türlü saati ayarlıyamıyorum.Herif kendi kafasına göre davranıyor.Burada okuduğum bir bölümde saatin radyo ile ayarlandığı yazıyordu.Arabanın el kitapcığı olmadığı için saf saf bakıyorum.Bende de yazılan benzer sorunlar var.Cam düğmeleri amortisör başlıkları gibi.Bir de İstanbullu olmama rağmen kızımın okulu nedeni ile Zonguldak'a yerleştik.Burada yetkili servis olmasına rağmen bilgi sahibi pek yok.Bu yüzden benide aranızda kabul ederseniz sevinirim.Aynı zamanda sorunları cevaplayacak bayağı bilgili arkadaşlar olduğunu da gördüm.
    Her arkadaşa kazasız sorunsuz günler dilerim.
    Sevgi ve saygılarla...

• selamun aleyküm bende aranıza katıldım 2000 model 1600 motor caisma aldım doğandan sonra mercedes gibi geldi
  • Anlatma kabiliyetim çok iyi değildir :) ama yardımcı olayım bilgi ekranınızda ct ibaresi varsa ondan dolayı devamlı saatiniz değişmektedir.Bunu iptal etmek için teybin açma kapma düğmesine basarken 4 nolu radyo butonuna basılı tutup elinizi çekiceksiniz kontak tam kapalı olmayacak yani teybe elektrik gitmeli.Ondan sonra ct yazısı silindi ise bilgi ekranında saati ayarlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapitan

Sevgili Carismacı arkadaşlar,
    Öncelikle herkese merhabalar.Ben senelerce honda kullandıktan sonra 2001 Carisma Avance aldım.Araç bende 100 bini devirdi.(şimdi 103)İki ay evvel aldım.Bu arabada normalin üstünde olan bir sürü lüx var.Ama bir türlü saati ayarlıyamıyorum.Herif kendi kafasına göre davranıyor.Burada okuduğum bir bölümde saatin radyo ile ayarlandığı yazıyordu.Arabanın el kitapcığı olmadığı için saf saf bakıyorum.Bende de yazılan benzer sorunlar var.Cam düğmeleri amortisör başlıkları gibi.Bir de İstanbullu olmama rağmen kızımın okulu nedeni ile Zonguldak'a yerleştik.Burada yetkili servis olmasına rağmen bilgi sahibi pek yok.Bu yüzden benide aranızda kabul ederseniz sevinirim.Aynı zamanda sorunları cevaplayacak bayağı bilgili arkadaşlar olduğunu da gördüm.
    Her arkadaşa kazasız sorunsuz günler dilerim.
    Sevgi ve saygılarla...

Aramıza hoşgeldiniz,

Radyonun kapatma düğmesi ve 4 tuşuna aynı anda basarak ekrandaki CT yazısını yokediniz. İlk basışta gitmeyebilir. Bir iki kez kombinasyonu tekrarlayınız.

CT gittikten sonra saati ayarlayıp hayatınıza kaldığınız yerden devam

• quote:

Orijinalden alıntı: brkyildiz

selamun aleyküm bende aranıza katıldım 2000 model 1600 motor caisma aldım doğandan sonra mercedes gibi geldi

Siz de hoşgeldiniz,

Arabanız eski kasa mı yeni kasa mı? 2000 yılı tam geçiş kasası diye biliyorum.

Kazasız ve keyifli sürüşler...
  • Sevgili Kerimoğlu,
    Hemen cevabınız için çok teşekkür ederim.Bundan sonra sizleri yakalamışken daha soracak bir çok nokta var.Aracı Antalyadan almıştım.Aynı anda burada da bahsi geçen 1.9GDI Zonguldakta idi.Onu gördüm ama araba çok yorgun idi.Onun için ondan vazgeçmiştim.Daha sonra bu araba denk geldi.Dediğim gibi 99binde ve değişen parçası yok.İki tane çamurluk yüzey boyası var.Ayrı bir kaza bilgisi yok.Yalnız amortisör başları haşat olmuştu.El mahkum şekilde serviste yaptırdım.Yaklaşık 35 senedir araba sahibiyim ama ilk defa bu arabayı bicon yüzünden 90 km çekici ile getirdim.İşi bilen bir lastikçi patlak lastiği değiştirirken üç bicona diş kaptırdı.Devamlı yol olayım olduğu içinde 20 gün evvel buzlanmadan dolayı (birazda ihmalkarlık zincir takmamıştım) sağlam bir uçuş yaptım (kastamonu-Araç arası)ama arabayı kurtardıktan sonra hiç birşey olmadan yola devam ettim.Şimdiki sorunum ise marş kaçırma olayı var.Burada masraf 1000 lira tutuyor.(araba otomatik)Acaba İstanbulda bahsettiğiniz ustalardan bir fikir alabilirmiyiz.Bir de arbayı 11000 liraya aldım ve yaklaşık 800 lira masraf ettim.(amortisör kafaları ve bilyeleri + tiger komple değişti)Birde marş olayı var.Volan dişlisi değişmesi gerekiyor.Bu masraflarıda yapsam araba bana 13000 civarına mal olacak.Sizlerin fikri nedir.
    Sevgi ve saygılarla.......

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkyildiz

selamun aleyküm bende aranıza katıldım 2000 model 1600 motor caisma aldım doğandan sonra mercedes gibi geldi

Siz de hoşgeldiniz,

Arabanız eski kasa mı yeni kasa mı? 2000 yılı tam geçiş kasası diye biliyorum.

Kazasız ve keyifli sürüşler...

çok teşekkür ederim eski kasamı yeni kasamı pek bilmiyorum sunroof var araçta carismaglx fotoyu yükleyemedim
  • ben ilgili arkadaşlara 2 soru sormak istiyorum aracımilk çalışırken bir sıkıntı yok motor ısındıktan sonra ışıklarda veya trafikten dolayıdurduğum zaman her zaman olmasada sıkça araç devirde ibre 0 a geliyor 1000 devire yükseliyor tekrar 0 ageliyor stop edecekmiş gibi oluyor tekrar 1000 devire geliyor ustalar hava akış metresinden olacağını söylediler bunun tamiri mümkünmüdür yada gerçekten bu sıkıntıyı hava akış metresi yaparmı

2 sıkıntım ise aracı ilk çalıştırdığımda hidrolik kutusundan 1-2 dakikaboyunca dişli sesi geliyor ama direksiyonda en ufak bir sıkıntı ağırlaşmayok 1--2 dakika sonra tık diye ses çıkmıyor bunun tamiri olabilirmi ustalar bir sıkıntı yok dediler iksi içinde bu şekilde kullana bilirsin seni yolda bırakmaz dediler ama ben yine huylanıyorum başka ustalarada gösterecem aracı

sizin değerliyorumlarınızı alabilirmiyim şimdiden çokteşekkür ederim
  • Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum. Aracınız hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah.

Alii, herhalde mahsus diyorsun ama utandırdın yine beni. Sana o kadar ısrar etmedim mi ben. Ancak sen yengeyle buluşmaya gittin. Evlilik teklif edeceğini yazmışsın. Çok sevindim. Herşey planladığın gibi, gönlünce olur inşallah. Darısı benim gibi bekarların başına. Kendine iyi bak. Bu çıkma parça konusundan dolayı da bana biraz bozuldun farkındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz demek istiyorum. Aracınız hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah.

Alii, herhalde mahsus diyorsun ama utandırdın yine beni. Sana o kadar ısrar etmedim mi ben. Ancak sen yengeyle buluşmaya gittin. Evlilik teklif edeceğini yazmışsın. Çok sevindim. Herşey planladığın gibi, gönlünce olur inşallah. Darısı benim gibi bekarların başına. Kendine iyi bak. Bu çıkma parça konusundan dolayı da bana biraz bozuldun farkındayım.

çok teşekkür ederim ALLAH herkese kazasız belasız yolculuk nasip etsin bekarlıktan bıktıysanız bence hiç bıkmayın bence ali yede yetişin başını yakmadan yazık günah

• Aramıza yeni katılan arakdaşlara hoşgeldiniz diyorum. Araçlarınız hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın.

yolu Karabük'e düşen arkadaşları çayımı içmeye beklerim. tabi mart sonuna kadar yokum.

gırçlama sorunu var. amartisör sağlam ama durduğu yerde aracı sallasam garç gurç ediyor. kısmetse döndüğümde halledeceğim.

rolanti için forumdan öğrendiğim kadarıyla kod olayı varmış kendi kendine rolantiyi ayArlamak için radyodan bi kombinasyon giriliyormuş. bence ilk o yapılmalı sonra oksijen sensörü, rolanti motoruna bakılabilir.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.