Şimdi Ara

Carisma Sahipleri Buraya... (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.453
Cevap
10
Favori
184.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefonla teyid ederek sipariş verebilirsiniz.
  • Sizi bi tanısaydık da sonra derdinizle dertlenseydik...
  • Umera deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  • Tanışıyoruz Ali bey rolanti ayarını anlatmıştınız bana.daha önce must_3015 ile giriyordum foruma bi problem oldu sanırım yeni üyelik aldım.
  • Tecrübelerimi memnuniyetle aktarırım.
    Artı birde murat beyle görüşün orjinal conta 100 lira civarında falan sa temin edip onu kullanmanız yararınıza olacaktır.
    Orjinal takım conta 300 lira üzeriydi:)
  • Bu gün Alpay ustaya sordum orjinal takım contaya 850 lira dedi bende hemen vezgeçtim.Çelik olanlarıda iş görür dedi.Yarın parça trenine sorup çelikse almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeli_09

Tanışıyoruz Ali bey rolanti ayarını anlatmıştınız bana.daha önce must_3015 ile giriyordum foruma bi problem oldu sanırım yeni üyelik aldım.

Telefonda rölanti ayarını anlattım dğeil mi? Eğer öyle ise hatırladım.

Ben Carisma' ların mekanikten problem yaşadıklarını hiç duymadım. İnşallah sizde de sıkıntı yoktur. Ama nihayetinde araç hararet yapıp conta yaktıysa tabi ki sorun çıkartır. Umarım bu tarz birşey yoktur.
  • Çelik contayı bana ustalar tavsiye etmedi. Nedeni hararet durumun silindir kapağının kurtulma olasılığı kalmıyormuş. Orjinalden çelik mi çıkıyormuş? Benim araç Proton orjinalden klingirik çıktı. Artı Protonun orjinal takım conta 320 lira.Fiyat uygunsa sana ordanda temin edebilirsin.
    850 ucuz muş epey
    Edit:yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umera -- 4 Mart 2010; 0:18:38 >
  • Evet telefondaydı bende hiç duymadım mekanik problem zaten yaşadığım ikilemde ondan hiç hararet yaptırmadım tek yaptığım 3. viteste 110 yaptım 1 kere bakalım nereye kadar çıkacak diye ondada fazla bağırtmadım arabayı.Ama belirtiler contaya delalet herhalde gererdi bizim conta yaksa daha aşikar olurdu belirtiler gibi geliyor bana.
  • Valla bilmiyorum orj. ne çıktığını herhalde klingirik bulamam diyemi çelik iş görür dedi bilemiyorum
  • sıkıntı etme CADA marka taivan malı takım contayı ben 70 liraya aldım.
    yağ keçeleri dışında sorunu yok.
    Bulamaman söz konusu değil.
    Artı sitedeki conta klingirik açıklamasında yazıyor.
  • @Umera: Benim araçta sensör ya da başka sebepten dolayı ışık yanma derdi yok.
    Çünkü ışık yok, motor lambasını sökmüşler
  • Merhabalar arabamdaki tekleme sorununu çözdürdüm buji mesafelerini yeniden ayarladılar sonucta 1000 devir altındada dahada rahat araba kendini toparlamaya başladı...
  • Hocam işi kökten halletmişler:) ne öyle yandı söndü muhabbetleri:)
    Benimde ışık yanmaya başladı. Bugün boluda cihaza bağladık Lambda:)
    Neden olur diye sordum? Hocam lpg kullanan araçlar genelde yapar bu hatayı.
    Ayrıca ngk buji kullanıyordum ustanın tavsiyesi üzerine Denso buji taktık bugün.
    quote:

Orijinalden alıntı: simrug

@Umera: Benim araçta sensör ya da başka sebepten dolayı ışık yanma derdi yok.
    Çünkü ışık yok, motor lambasını sökmüşler
  • Merhaba
    Buji tırnaklarını kaç mm yaptılar?
    Paylaşırsanız bizde ayarlarız.
    Katalog bilgilerinde 1.0-1.1 mm olarak geçiyor.
    Geçen baktım 1 mm den az aralık ellemedim tabi.
    quote:

Orijinalden alıntı: sosyetys

Merhabalar arabamdaki tekleme sorununu çözdürdüm buji mesafelerini yeniden ayarladılar sonucta 1000 devir altındada dahada rahat araba kendini toparlamaya başladı...
  • umera kuzguncukda eski amerikancı senelerin ustası avni usta var çevremdeki bütün arkadaş ve dostlar ona götürüyoruz .Arabam teklıyor dedim sorun bujilerdendir dedi bujilerinin ayarını kendi yaptı bir daha gittigimde sorarım.buji yuvalarına hava tuttu ve 1. ve 3 bölümden toz çıktı bende şaşırdım.gecenlerde ön takımlarından ses geliyordu değiştirelim dedim yan sanayi iyi değil orjinalide pahalı tamir ederiz dedi perçinleme işleme yaptı bütün sesler kesildi.Birçok arabayı götürdük değişik sebeplerden işinin ehli olduğunu her fırsatta gösteriyor bize..
  • Valla zor bulunan ustaya sahipsiniz demektir.
    Bugün bujileri değiştiriken hava filtresinede bakayım dedi servis elemanı.
    E çıkardı filtreyi daha 3 ay olmadı takalı. bakayım varsa değiştirelim dedi.
    Yeni değiştirdim gerek yok değiştirmeye dedim.
    Şimdi ustalar değiştirme meraklısı.
    Piyasa da düzgün mal bulmak çok zor orjinalinde yanından geçilmiyor.
    Benim alt rotil patlamış yağ çıkıyor. Gittiği yere kadar gitsin diyorum ve araştırma yapıyorum sağlam mal bulmak için.
    Birde bir malzeme istediğimde çıkarıp veren parçacıya rastlamadım bugüne kadar. Numune nerde diye sormazlarmı.
    Lpg kullanan araçlar için buji tırnağını yaklaştırmak vs lafları var ama.
    Zaten bujiler bizim standart(0.7 mm yaklaşık) değerde olmadığı için ellemiyordum.
    Rakam olarak değeri paylaşırsanız memnun oluruz.
  • Diğer taraf?
  • merhabalar carismalar da hangi oktan benzin daha iyi randıman veriyor .hangisini tavsiye edersiniz teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.