13.000 tl civarında araç almak istiyorum,2 araç arasında kararsızım,2000-2001 model 1.6 carisma yada 98-99 model accord 2.0 almak istiyorum,performans,konfor,sorunsuzluk,yakıt,2. el olarak düşündüğümüzde acaba hangisini almalıyım? çok kararsız kaldım,yardımcı olursanız çok sevinirim,
tşk.
konuyu honda bölümünde açtıgına göre honda agır basıyor heralde yakıt olarak carisma performas accord konfor accord sorunsuzluk carisma daha yeni çünkü 2.el carisma
sorunsuzlukta carizma demiş arkadaş ama eski yeniye göre kıyaslama yapmak yanlış.eski sahipleri nasıl kullandı acaba önemli olan o.eger 2 arabada aynı kullanıldıysa ikiside saglamdır.honda carizmaya göre biraz daha 2. eli yüksek servis agı biraz daha yaygın konforu ve performansı accordun daha iyi(neticede d segmenti arabası).yakıt olarak bişey diyemem ben 1.8 carizma kullandım bir ara onunda performnsı güzeldi anack yakıtı biraz fazla gibiydi
99 ve 2002 carisma kullandım, hiç sorun çıkarmadı, gayet iyi bir arabadır, tek sorunu parça olabilir
carismanın parçalarını bulmak daha kolaydır.
accord zaten bir karizma değil mi
ama karizmanın karizması daha karizmatik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme