Şimdi Ara

Carlos Tevez'den Messi ve Cr7 yorumu .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Messi ve Ronaldo'nun olağanüstü yeteneklere sahip olduğunun altını çizen Tevez, iki futbolcu arasındaki temel farklılığı da şöyle özetledi: “Messi doğuştan yetenekli, Ronaldo ise çalışmaya dayalı bir yetenek.”

Messi'yi asla spor salonunda görmediğini belirten Tevez "Onu hiç antremanlarda topu durdurma veya diğer benzeri çalışmaları yaparken görmedim. Her şeyi doğal. Sadece penaltı atışı çalışırdı" dedi.

Sezon başında Real Madrid'den ayrılarak Juventus'un yolunu tutan Ronaldo'nun ise spor salonundan çıkmadığını ve herkesten önce tesislerde olup antrenmanlara başladığını söyleyen Tevez, Ronaldo'nun antrenman disiplinine vurgu yaptı.

Teves, Ronaldo için, "Kapıları her zaman ilk olarak o açardı. Ne zaman sabah 9'da antrenmana gitsem Ronaldo yine tesislerde olurdu. Eminim ki eğer 7.30'da gitmiş olsam yine orada olacaktı. Bunun üzerine kendime bu heriften nasıl kurtulacağımı sordum. Sonrada bende bir gün saat 6'da tesise geldim ama o halihazırda tesisteydi. Uykuluydu ama tesisteydi" dedi.

Kaynak :https://www.ntv.com.tr/amp/galeri/yasam/carlos-tevez-messi-dogustan-yetenekli-ronaldo-calismaya-dayali-yetenek,rz2ZJQTtkkuxnRJFzbGEGA

Cr7'deki azim cidden futbol tarihinde 1 numara falan olabilir . Sabah 6'da spor salonunu açmak ne lan :) Carlos bile ne çekmiş bundan . Messi'yi göre duyan yok tabi fazla .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam kalbini kırmak istememiş kimsenin yoksa kral kim belli

• bu zaten bilinen birşey farklı birşey söyleseymiş keşke
  • Ronaldo ne zaman belli bir performans düşüklüğü yaşasa medyada böyle haberler geziyor
  • bu ronaldo gece alemden çıkıp eve gitsem şimdi uyur kalırım diyerekten direk tesise mi gidiyodu acaba. 6 da ne işi var adamın tesiste.
  • daha yetenekli olmak ayrı ,daha iyi futbolcu olmak ayrı.Ronaldo bazılarına göre daha iyi futbolcu olabilir bir şey demem.

Fakat Messiye daha yetenekli denmesi neden rahatsız ediyor bu kadar anlamadım.Futboldan biraz anlayan adam zaten messinin daha yetenekli olduğunu görür.Adam o fizik handikapına rağmen 5 kere yılın futbolcusu oldu.Ronaldoda fiziken handikap yok avantaj var.İkisinin fiziğini yer değiştirin bakalım neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

daha yetenekli olmak ayrı ,daha iyi futbolcu olmak ayrı.Ronaldo bazılarına göre daha iyi futbolcu olabilir bir şey demem.

Fakat Messiye daha yetenekli denmesi neden rahatsız ediyor bu kadar anlamadım.Futboldan biraz anlayan adam zaten messinin daha yetenekli olduğunu görür.Adam o fizik handikapına rağmen 5 kere yılın futbolcusu oldu.Ronaldoda fiziken handikap yok avantaj var.İkisinin fiziğini yer değiştirin bakalım neler olacak

Futbolda kısa boylu olmak özellikle la liga gibi daha yumuşak liglerde avantaj sağlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cristiano Ronaldo köse mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıda bir fanboyun evrimi var yok güzel kardeşim en iyisi demedim en yetenekli dedime çevirmiş lafı.

Messi demek ki Penaltı çalışıp durmuş ama sonuçları görünce çalışsam da yapamıyorum deyip gerisini de salmış

Ronaldonun en iyi özelliği kuşkusuz hırsı.Bunda herkes hem fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritswithinn

quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

daha yetenekli olmak ayrı ,daha iyi futbolcu olmak ayrı.Ronaldo bazılarına göre daha iyi futbolcu olabilir bir şey demem.

Futbolda kısa boylu olmak özellikle la liga gibi daha yumuşak liglerde avantaj sağlar.

Alıntıları Göster
    Bayernin içinden geçti, atletico en çok skor asist yaptığı takımlardan biri, real madridi saymıyorum bile. Messi için madride gol atmak kahvaltıda çay içmek kadar sıradan bir şey artık. Bayerni haksız yere 2 kere eleyemeselerdi kafadan 2 balon dor alamayacaktı, bunlar yaşanmasa şuan böyle bi kıyas yapılamazdı bile.

Ronaldo en iyilerden biri bunu inkar eden çarpılır ama Messi ile kıyaslanması... Ne bileyim bence komik oluyor.

• Akşam paspası da yapıp mı çıkıyormuş bari?
  • Hahaha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.