Şimdi Ara

Carnac'a Akıyorum Bilen Bilmeyen İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • areste oynuyodum 1 aydır ama ares tutmadı beni bütün itemleri satmaya başladım işin sonucunda 80-85gb arası bişe çıkacak bu gb leri satıp carnacta 40 gb alıcam... +60 kasıcam arkadaşlar var carncacta her türlü statüte priest warrior asas bende asas olacam.. sizce ne itemleri alayım piyasa nasıldır 40gb ye carnacta +60 sağlam bi çar düzülür mü..

benim düşüncem
    cleaver+9
    dv+7
    shell +7 set

takı karar vermedim sanırım bu itemelri alırsam 6gb falan kalıyo tabi carnac pazarınadn tam anlıyan birileri yorum yaparsa sevinirim neler almalıyım çara

• +8 claver 75 m dusun artık !!
  • kolay gelsin
  • +8 cleaver 75m ama yüksek itemler pahalı baya claever +9 sorudm bugün 15gb dedi o sallıyorda oalbilir ama pek ucuz deil piyasayı tam bilen birisi war mı
  • ups yardım pls :
  • sen daha lwl kasasıya piyasa düşer itemler arttıkca görev takıları ile idare et. +70 den sonra item yapmayı düşün.
  • cle+9 dv+7 shell+7 set görev takıları yeter mi veya dual +8md +8chitin set ne bilim o tarz bişiler olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeseRtEagle�

sen daha lwl kasasıya piyasa düşer itemler arttıkca görev takıları ile idare et. +70 den sonra item yapmayı düşün.

mantıklı
  • Piyasaya İtem Girmeden Piyasa Düşmez Arkadaslar Bifrost Kapalı Fiyatlart Git Gide Artıyor Düşmüyor
  • En iyisi Carnac'ta 40 GB alıp,yeni server gelene kadar beklemek.Piyasa düşünce pahalıya aldığınız itemlerin kahrını çekmek güzel bir şey değil.
  • Ben Carnac da şuan item dizene gerizekalı derim ama kişiye kalmış bişey +9 cleaver 21gb+ ıtem istiyorlar düşün sen 40 gb ye şimdi cleaver+9 dv +7 alabilrsen şükret :)
  • piyasayı iyice araştırdım +9cleaver 15gb istiyolar +8md 11 12gb istiyolar dv+7 fiyatını bilmiyorum
  • carnac a başlayacağına 1 ay bekle yeni server a başla parayı kenarı atarsın hem
  • quote:

Orjinalden alıntı: lllPatroNlll

+8 cleaver 75m ama yüksek itemler pahalı baya claever +9 sorudm bugün 15gb dedi o sallıyorda oalbilir ama pek ucuz deil piyasayı tam bilen birisi war mı

9 cleaver 15 gb değil 17-18 gb 18 den dual sattım çünkü dün.
  • mage olma da ne olursan ol. her skill için neredeyse tonlarca opal safir kristal gerekiyor tüm gblerin ona gider hatta yetmeye de bilir
  • karusmu olacan sen_?
    ben seri cs ile kasıyorum 5 günde 61 oldum
  • cleaver +9 dün 16dan satan vardı olmazsa md+8 dv+7 alırım... bana dv+7 kaç para söyleyebilecek biri var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.