areste oynuyodum 1 aydır ama ares tutmadı beni bütün itemleri satmaya başladım işin sonucunda 80-85gb arası bişe çıkacak bu gb leri satıp carnacta 40 gb alıcam... +60 kasıcam arkadaşlar var carncacta her türlü statüte priest warrior asas bende asas olacam.. sizce ne itemleri alayım piyasa nasıldır 40gb ye carnacta +60 sağlam bi çar düzülür mü..
takı karar vermedim sanırım bu itemelri alırsam 6gb falan kalıyo tabi carnac pazarınadn tam anlıyan birileri yorum yaparsa sevinirim neler almalıyım çara
+8 claver 75 m dusun artık !!
kolay gelsin
+8 cleaver 75m ama yüksek itemler pahalı baya claever +9 sorudm bugün 15gb dedi o sallıyorda oalbilir ama pek ucuz deil piyasayı tam bilen birisi war mı
ups yardım pls :
sen daha lwl kasasıya piyasa düşer itemler arttıkca görev takıları ile idare et. +70 den sonra item yapmayı düşün.
cle+9 dv+7 shell+7 set görev takıları yeter mi veya dual +8md +8chitin set ne bilim o tarz bişiler olur
sen daha lwl kasasıya piyasa düşer itemler arttıkca görev takıları ile idare et. +70 den sonra item yapmayı düşün.
mantıklı
Piyasaya İtem Girmeden Piyasa Düşmez Arkadaslar Bifrost Kapalı Fiyatlart Git Gide Artıyor Düşmüyor
En iyisi Carnac'ta 40 GB alıp,yeni server gelene kadar beklemek.Piyasa düşünce pahalıya aldığınız itemlerin kahrını çekmek güzel bir şey değil.
Ben Carnac da şuan item dizene gerizekalı derim ama kişiye kalmış bişey +9 cleaver 21gb+ ıtem istiyorlar düşün sen 40 gb ye şimdi cleaver+9 dv +7 alabilrsen şükret :)
carnac a başlayacağına 1 ay bekle yeni server a başla parayı kenarı atarsın hem
quote:
Orjinalden alıntı: lllPatroNlll
+8 cleaver 75m ama yüksek itemler pahalı baya claever +9 sorudm bugün 15gb dedi o sallıyorda oalbilir ama pek ucuz deil piyasayı tam bilen birisi war mı
9 cleaver 15 gb değil 17-18 gb 18 den dual sattım çünkü dün.
mage olma da ne olursan ol. her skill için neredeyse tonlarca opal safir kristal gerekiyor tüm gblerin ona gider hatta yetmeye de bilir
karusmu olacan sen_? ben seri cs ile kasıyorum 5 günde 61 oldum
cleaver +9 dün 16dan satan vardı olmazsa md+8 dv+7 alırım... bana dv+7 kaç para söyleyebilecek biri var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme