Şimdi Ara

##Carnac Assassin-Battle Priest ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Carnacta 58 Lvl %90 Xp

Asasım var Dual +1 Reb Md Ve +1 Reb Chitin Set Ve Görev Takılarım Var.

1-)Bunun Tüm İtemlerini Satıp İİ+7 Ve +8 Paper Priest Set Alabilirmiyim ?

2-)Ya da Alırsam Asasın o Sakatlanmış minöründen daha fazla yapabilirmiyim?

3-)Bp Açarsam Ronark Land Base'de Takılmam için Skill Dizilimi Ne Şekilde Olmalıdır?

Bu Sorularıma Cevap Arıyorum Şimdiden Teşekkür Eder Saygılarımı Sunarım.

• faketmes çünkü 2 türlüde bu itemlerle bi iş yapacağını zannetmiyorum.
  • İş yapmam için Neler Lazım ek olarak ? (bunlar Hariç)?
  • Up Up Up İtemleri pazara godum satmaa baslıom
  • 1-) +7 ii yi zor alırsın o itemlarla .

2-)Bu itemlarla zor gibi ..

3-)Ronark land base ; +8 fabric setide yapsan zor gibi gözüküyor. Herhangibi karşı korma defansın yok. Ronark land base adam gibi takılman için ( carnac bahsediorum ) string of skull kesinlikle almalısın. ( bronze belt altarnatif ) Taki buda yetmeyecekdir sağlam damagelar vurman gerekiyor. Wp veya en azından lupus +1 gerekir. Diamond ring ( old diamond ring ) de atağını birazdaha bastırır. Bunları yapabilirsen orta halli normal şekilde np ni kasarsın. debuff + heal olman çok faydalı malum zaten item az ..
  • minor cooldown geldi diye asasi birakacaksan hic ugrasma ronark land base de. ardreamdaki gibi 5-10dk lik vs ler olmuyor rlb de, haritasi oldukca kucuk. carnacta cok asas arkadasim var yeni patchin ilk haftasi rlb de 10+k np kasan.

battle priest konusuna gelirsek, kalabalik oldugu icin asaslar zorluyor. yukarda saydigin itemler ile isin bayagi zor. roc, we, skelly gibi veya bunlara yakin unique itemlerin olmadikca paper olmak zor. illa ki priest dersen plate veya full plate bp dene en azindan defanstan kurtarirsin.

• free np
    spike + R
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.