Şimdi Ara

Carnac da 4 GB ile Ticaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar...Knıghtı bırakmıştım yazın sıkıntıya dayanamayıp tekrar başladım carnac ta.
    Şuan elimde 4 gb var ve iyi (çok iyi değil pk yapmaktan zevk alıyım yeter)bir ardream veya base charı dizmek istiyorum(asas) zamanım çok 1-2 ay ama çarımı dizmek için ticaret yapmaya karar verdim.Sözün kısası nasıl ticaret yapılır bu konuda hiçbirşey bilmiyorum cleaver +7 biriktirip +8e basmak veya +5 chitinleri +7 ye basmayı planlıyorum sizin düşünceleriniz neler?

• öncelikle sana şunu söylemeliyim sakın upgrade işine girme seni bitirir eritirsin 4 gb yi boşu boşuna ben bankaya vadeyle yatır derim veya borsaya hisse hesabıda olur fark etmez zamanında çokmuş beklersen 1.5 ay 9 gb alırsın

neyse işin şakasıydı tabi

öncelikle şans olması lasım örn mavi kutu kırdırırsan içinden hell braker düşerse tmm o sana yeter başka bişi gerekmez yada sabırlı olacaksın ucuza item gördünde çek ve birikimleri değerlendir örn:acelesi olan kişiler 55-60 m den +8 cleaveri koyuyolar bu sı rastlanan bir olay tabiki c1 de olman lasım bunları çeip 65-70m den çekesin 10 kere yapsan 100m veya c1 de ucuzdan çekip c2 pahalıdan satablirsin bu da bir fikir olabilir tabi baştada dedim gibi sabırlı olman lasım
  • Upgrade den zararlı çıkmazsın bana göre.Zararlı çıkacagını düsünüyosan paranın belirli bir kısmını kullan upgradede gör bak karmı zararmı.
  • upgraden çok fazla kar yapan arkadaşlarım var +7 cleaverları kendim yapıyorum para vermiyorum onlara sadece bus parası veriyorum 2 inventory dolusu +7 cleaver yaparım 1 günde (eğer istersem) 50 tanede bus alsam kesin 5-6 tane geçer 5 tane geçti desen 50 bus parası 125m cleaverın tanesi
    70 mden 5 tane cleaver 350m eder saf 225 m kar yaparım ama al sat ile bi cleaver başı 10 m hesaplasan bnm günde 25 tane +8 cleaver ucuzdan bulup satmam demek oda baya biz zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CalamitY0fHumanS

upgraden çok fazla kar yapan arkadaşlarım var +7 cleaverları kendim yapıyorum para vermiyorum onlara sadece bus parası veriyorum 2 inventory dolusu +7 cleaver yaparım 1 günde (eğer istersem) 50 tanede bus alsam kesin 5-6 tane geçer 5 tane geçti desen 50 bus parası 125m cleaverın tanesi
    70 mden 5 tane cleaver 350m eder saf 225 m kar yaparım ama al sat ile bi cleaver başı 10 m hesaplasan bnm günde 25 tane +8 cleaver ucuzdan bulup satmam demek oda baya biz zor.

Bende carnacta ticaret ile ardream char dizmeyi düsünüyorum ve elimde 6 gb falan var
  • ucuza item alıp pahalıya sat her zaman en iyisi en karlısı budur ... diezde 4 gb den her gün 1 gb kar yaparak 6 gun sonra 10 gb yaptım ( premium yoktu çok az online olmuştum 3 - 4 saat gibi ) ... tabii ilk başta atıyorum 1 tane shard alıp 15 m kar yaparsın daha sonra bi daha alırsın artık paran arttığı zaman 2 tane alırsın karın 30 m olur sonra 3 . dü 4 dü derken bi bakmışsın dual +8 shard satıyorsun ... ama ben şanslıyım dersen upgrade ve mavi kutu kırdırma iyidir ama şans işi bi nevi kumar
  • Bi Konu Da Vardı Bununla Alakalı Galiba Makul Bir Fiyattan 10'ar tane Opal,Safir,Crystal Alıp Magic Jewel Powder Yapıp Satabilirsin.Ronark da Oynuyorum Ve Gerçekten de Karlı İş.50şer tane Opal,Safir,Crystal en fazla toplam 60m yapsa MJP lerin tanesini de 35den satsan(Ronark da Öyle).Bu Yolu Deneyebilirisn.Ben Bu İşe ELimde Sadece 56 Görevinden Verilen Yeşil Kutu Varken Başladım Ve Şu An 7.5 gb var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. serverde ucuz ve seri giden itemleri alıcaksın. 2 serverde degerinden pahalıya satıcaksın. Cidden sabır isteyen bir iş. Ve de sıkıcı =))
  • Bence ucuza item alıp pahalıya sat.Anvilin napcağı belli olmuyo bazen ardarda +6 ya 5 tane cleaver basıon, bazen çoğu yanıo.Cleaver +5 kasarak iyi para yaparsın en iyi yöntem bu bence topla cleaver ları bas +7 e biraz ucuza koy kapıs kapıs gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.