Şimdi Ara

Carnac EAST bi Girip Bakayim Dedim. Girmez oLaydim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buyrun. Adamda Kafalık ve ayakLık +7 Gerisi +8 SheLL. Elindekiler de +8 dual md gibi gözüküyo yanmıyo kapkara içi :) Ve pazarında 2 parca +7 shell rogue. +7 cb +7 ib Felan fiLan Ayriyetten 1 kaç parca +7 Chitin rogue :)

Çok Gelişmişler =) Buyrun SS :

Carnac EAST bi Girip Bakayim Dedim. Girmez oLaydim.

http://img249.imageshack.us/my.php?image=7cbny8.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeCooL -- 15 Nisan 2008; 19:19:52 >

• Sen ne sandın Artık oyunu ezberledi insanlar normal karşılamak lazım.
  • gb felan çıkınca böyle oluyor
  • oo onlarda bişeymi bugun +8 chitin bastım ve şuana kadar +8 Raptor +8 Shell set gördüm +7 CB gördüm +8 MD +7 exp shard vs vs
  • Kardeş shift + c yapmadan foto cekermsn carnac a benzemio pek ora
  • quote:

Orjinalden alıntı: MinorKinq

Kardeş shift + c yapmadan foto cekermsn carnac a benzemio pek ora

haklısın
  • Nasıl benzemiyor Carnac'ta oynuyorum bende baya fazla item var, adamlar aşmış artık, ezik ezik dolanıyoruz biz.Şansı olan adam, oyunda hile bilen adam kazanıyor.Ben giderim +6 md basarım +7 ye bir tane geçmez, adam +8 dual shard basar.Şuan mesela charımda hiçbirşey kalmadı, herşey mdlere bağlıydı, piyasaya atılacaktım yandı mdler ..

Bu adamda BeHumanFirst sanırsam.Bizim ezik kral(Lv 63) bunu banlatmak falan istiyordu, kıskançlık galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robdöşambr -- 15 Nisan 2008; 21:45:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AGA BE (inanmadilar bana)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar o elindekilerkukry vede cb 100 dex istiyor vede shell giyen bir insan cb 100 dex giyemez bir bug bence o elindekiler kukry
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Bedirhan:

arkadaşlar o elindekilerkukry vede cb 100 dex istiyor vede shell giyen bir insan cb 100 dex giyemez bir bug bence o elindekiler kukry

nea?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Bedirhan:

arkadaşlar o elindekilerkukry vede cb 100 dex istiyor vede shell giyen bir insan cb 100 dex giyemez bir bug bence o elindekiler kukry

Cb zaten 100 dex istiyor ona kimse birşey demedi, adam cb satıyor diye o itemı kullanmak zorunda mı?Ben nasıl giydim +7 shell set +7 cb? İstediği şeyi giyer, dediklerin çok sallama kendin tekrar bak belki editlersin.

Bide afedersin ama sana burdan hareket çekmek istiyorum.
    Hareket.gif
  • Be4humanfirstmi ne öle biri vardı 70 olmustu ban yedi bildiğime göre..
    2. olarakta 3 tane +8 claever bastım sattım fln +8 chitinide sattım +6 shard +7 gecerken yandı +6 Exp ii +7 gecerken Trina ile yandı 300m var ama
  • Akarada Baya Bi Gelişti.. :P
  • ORASI CARNACTIR ARKA PLANDA MRSDAN0A ARKADASIMDIR PRESS0K CLANINDANDIR.VE O İTEMLERİ SATAN ADAMIN ELİNDEKİLER +8 MD VE DAHA ORDA GÖRLMEYEN BİR COK İTEMİ WAR +9 MS'DE CİKMİSTİR SERVERDA BASKASININ YALANCISIYIM BLMİORM +9 MS CIKTI MI CIKMADIMI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

oo onlarda bişeymi bugun +8 chitin bastım ve şuana kadar +8 Raptor +8 Shell set gördüm +7 CB gördüm +8 MD +7 exp shard vs vs

quote:

Be4humanfirstmi ne öle biri vardı 70 olmustu ban yedi bildiğime göre..
    2. olarakta 3 tane +8 claever bastım sattım fln +8 chitinide sattım +6 shard +7 gecerken yandı +6 Exp ii +7 gecerken Trina ile yandı 300m var ama

oo kanka humanmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robdöşambr -- 15 Nisan 2008; 22:25:07 >

• BEYLER SADECE SERVERA BAKMAK AMACİYLA GİRDİM.
    CARNAC EAST 1 DE ÇEKİLDİ RESİM.
    VALLAHİ HARBİDEN OYUNU YUTMUŞLAR ADAMLAR.
  • quote:

Be4humanfirstmi ne öle biri vardı 70 olmustu ban yedi bildiğime göre..

Be4HumanFirst BABA KOXPERdir Kendisi.. Ban Felan Yemedi NCS Attı... Pazarına Baktıgınız Kişi Kendisidir.. Yeni Nicki TekiLadır .. Karustu Oldu !
  • cosmus millet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.