Şimdi Ara

Çarpip kaçma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gun ince talihsiz bir olay yasadim. 20 gun omce aldigim chery kimo aracima park halindeyken geri geri gelen bir kamyon carpti ve kacti. Olayi ben gormedim ama cevredeki esnaf gormus ve bana anlatti. Polis cagirdim, tutanaklar tutuldu carpanin ifadeye gelmesini bekliyorum. Derdim carpip kacanla degil masrafla. Anlasalim mahkemeye cikmasin dusuncesindeydim ama adam odemiyor parayi. 1500tl masraf cikti.
    Simdi bu durumda ben tamamen hakli degil miyim? Park etmis arabaya vuruyor ve kaciyor esnaf soylemese yanina kar kalacak. %100 kusurlu olan ondiye dusunuyorum. Nasil bir yol izlemeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle Peşini bırakma ve parayı al yoksa yazık edersin bana vurup kaçtılar sonra 1 saat sonra polis gelene kdr geri geldiler ikna olup polisi yolladım keşke yollamasaydım sigortadan yapıldı 2o gün Arabasız kaldım parayı elinden al yoksa ceza yer zaten her türlü bulurlar

• aracinin yeri park alanimiydi bide sana ceza yazmasinlar bu devletten her sey beklenir

• peşini bırakma. hakkınızı arayın arkadaşlar böyle durumlarda.
  • Aracınız yol kenarında ise sizde suçlusunuz. Park alanında ise ücretli mi ücretsiz mi ? Plakası var ise çarpan araç bulunur. Şahit var mı ? Şahitler senin faydana ifade verir ise bir nebze yırtarsın. Kaskon var ise yaptırt aracını. Karşı tarafın trafik sigortasından alır kasko.
  • Yol kenari derken herkes gibi bende sokaga park etmiştim. Adam kamyonla donduremeyince geri geri gelip benm arabayi biciyor ve kaciyor. Polis tutanaklarinda bnm aracin aldigi darbeler var. Poliste parkla ilgili bisey soylemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Aracınız yol kenarında ise sizde suçlusunuz. Park alanında ise ücretli mi ücretsiz mi ? Plakası var ise çarpan araç bulunur. Şahit var mı ? Şahitler senin faydana ifade verir ise bir nebze yırtarsın. Kaskon var ise yaptırt aracını. Karşı tarafın trafik sigortasından alır kasko.

Duran araba cadde ortasında bile duran arabaya vurmak suç
    Bilip bilmeden konusuyon muhalifmisin ne?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zgbayraktar kullanıcısına yanıt
    Tabiikide suc carpmak. Ama yol kenarinda duruyorsa carpilanda hatalidir. Heleki hatali park varsa. Karsi tarafin trafik sigortasi her halukarda oder. Ama poliste ceza kesebilir. Heleki yasak yerde park ettiyse. Benim de aracima kapimin onunde vurdular. Adam kampon kapagini acik birakmis yoldan gecerken kapisi acilmis bagaj gocmustu. Kacti adamin firmasini bulduk tutanakla isi hallettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 23 Ocak 2015; 9:49:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhaterd kullanıcısına yanıt
    O zaman rahat ol mutlaka bulunur. Plaka yada firma ismi varsa kendin bile bulursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatali parkin konusu acilmadi. Park ettigim yeri polisde gordu kacan suclu dedi. Kaldimki masrafi karsilansin ceza kesilirse de oderiz napalim :(

• Buda bizim trafikte olan acı tecrübemizdir. Müsaitsen işin peşini bırakma. Geçmiş olsun.
  • HerkesMemnun kullanıcısına yanıt
    Isin pesini birakma derken? Polis ifade alacak karsi taraftan. Olay savciliga gidecek. Benim yapabileceğim birsey var mi?

• serhaterd kullanıcısına yanıt
    Böyle milyonlarca dosya çürüyor, gidiyor. Takip etmek gerekir.
  • Duran araca vur. Kac. Sonra park eden adam suclu. Neyin kafasi acaba.

• benim sigorta şirketiyle görüştüm durumu anlattım. Ben yaptırsam karşı tarafın sigortası öder mi diye öder dediler ama adamın çarptığına dair tutanak lazımmış. Bende adam zaten uyuzluk yapıyor gelmiyor dedim siz o kişinin sigorta firmasıyla görüşün halledilir dedi bende ozaman bak bakayım sizde mi bu herif dedim verdim plakayı oda bnm gibi Anadolu Sigortadaymış. Acaba adam polise çarptım diye ifade verse yeter mi? Pazartesi arıcam olayı anlatıcam oda muhtemelen onun çarptığına kanıt isteyecek. O kanıtta adamın ifadesi olur mu acaba???
  • Siz şanslısınız. Bana çarpanın plakasını tespit bile edemedik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.