Şimdi Ara

Carraro 225 - Kron TX 500 HD - Bianchi Touring 727 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
15.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende aylar sonrası bisiklet yorumumu yapayım. Bisikletimi çok seviyorum, gerçekten dört dörtlük bir bisiklet olduğunu farkettim. Ilk basta frenleri iyi değil gibi gelmişti ama zamanla ne kadar harika olduklarını farkettim. Genelde haftasonu sahilde sürdüğümden frenler sayesinde çok badireler atlattım. Aşırı hızlarda bile abs yaptım mı pat diye duruyor. Büyükadanın en dik yokuşlarında son sürat aşağı indim ve yine dayandım frenlere (gerçi bi keresinde öne hafif kaçırdım az daha görüyordum eb..) ve çok emniyetli bir duruşlar sergiledi. Kısacası memnunum Kron TX 500'den herkese de tavsiye ederim. Ilerleyen zamanlarda sehirlerarası turlarada cıkmayı düşünüyorum. Herhangi bir sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
  • Bu arada benim siz arkadaşlara bir sorum olacak, daha doğrusu tavsiyelerinizi istiyorum. Geçenlerde hırsızın biri bisikleti çalmaya çalışmış, beceremeyince sele ve sele borusunu alıp kaçmış. Sele zaten bana bir türlü rahat gelmiyor, 2-3 saatlik sürüşlerde bile sele ağrısı çekiyordum. Yani zaten değiştirme niyetim oldugundan çok üzülmedim ona ama işin yoksa birde ona uyan bir sele borusu bul şimdi. Arkadaşlar sele için aşağıdaki modeli alayım diyorum, böylelikle daha rahat sürüşler yaşarım gibime geliyor. Başka tavsiyeleri olan varsa link verirlerse sevinirim. Sele borusu içinde tavsiye ettiğiniz bir model varsa yorumlarınız cok makbule geçer. Amortisörlü modeller tercihim bu arada.

http://www.deltabisiklet.com/?_Args=_ProductInfo,6618,OdesisMc
    http://www.deltabisiklet.com/?_Args=_ProductInfo,4084,OdesisMc
    http://www.deltabisiklet.com/?_Args=_ProductInfo,6073,OdesisMc

• beylerr kullandiginizz kaliteli bir bisklet gozlugu varmi

yarsmalarda cok sık hos bisiklet gozlukleri goruyorum

tavsoyenizle 1 tane sipars geccem artik

bubarada konuyu baslattgmdan beri 1.450 km yi buldm
    sanirim 4 ay icnde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi merhaba 227 224 ve mosso 771 smv arasında kalmış durumdayım. Carraro lar mossoya göre daha fazla tercih ediliyor. İki carraro arası seçim yapabilirim fakat mosso ve carraro arasında seçim yapamıyorum. Yardımcı olabilir misin? Bir de city sportlar var da onları hiç karıştırmayayım :)
  • Kardeşim satın aldın mı bilmiyorum ama seçeneklerin arasında kesinlikle 227'yi al geç derim ben. 1 ay sonrada gel buraya yorumlarını yaz. Olumlu olacağına eminim. millete de faydalı olmuş olursun. 227 hep tip hem kalite, hemde donanım olarak çok ideal bir şehir bisikleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzstyler -- 26 Ekim 2014; 20:38:35 >
  • Bende tx 500 var gauet memnunum

• Kron tx 500 kullananlar yorumlar neler acaba
  • Arkadaş almış bisikleti ama konu yukarı çıkmışken söyleyeyim. Sedona 2015 modelleri ile çıtayı baya bir yükseltecek. 1000 TL civarı belki altı olacak bir bisiklet var büyük ihtimalle oldukça tutacak.
    Bisiklet almak isteyenlerin 1-2 ay kadar sabretmesi faydalı olur düşüncesindeyim. Zaten havaların en soğuk olduğu döneme yavaş yavaş giriyoruz.
  • kardeşim hazır istihbaratı almışken, modeli öğrendiğinde buraya yazarsan bizde çevremizdeki eşi dostu yönlendiririz. Bu aralar herkesin aradığı bisiklet bu kıstas ve fiyatlarda. Her şeyde avrupanın 10 yıl gerisinden geldiğimiz gibi bunda da böyle olduğunu görüyoruz, haliyle birkaç yıla bisiklet talebinde muthiş bir artış olacak. Bilhassa yol ve hybridlerde. Forumu takip edenler içinde bir fikir olmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reahax

Arkadaş almış bisikleti ama konu yukarı çıkmışken söyleyeyim. Sedona 2015 modelleri ile çıtayı baya bir yükseltecek. 1000 TL civarı belki altı olacak bir bisiklet var büyük ihtimalle oldukça tutacak.
    Bisiklet almak isteyenlerin 1-2 ay kadar sabretmesi faydalı olur düşüncesindeyim. Zaten havaların en soğuk olduğu döneme yavaş yavaş giriyoruz.

Zaten hemen almayi dusunmuyordum ,sadece forumda kullananlarin genis yorumlarini merak ettim . Dediginiz modeli bekliyorum bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzstyler

kardeşim hazır istihbaratı almışken, modeli öğrendiğinde buraya yazarsan bizde çevremizdeki eşi dostu yönlendiririz. Bu aralar herkesin aradığı bisiklet bu kıstas ve fiyatlarda. Her şeyde avrupanın 10 yıl gerisinden geldiğimiz gibi bunda da böyle olduğunu görüyoruz, haliyle birkaç yıla bisiklet talebinde muthiş bir artış olacak. Bilhassa yol ve hybridlerde. Forumu takip edenler içinde bir fikir olmuş olur.

100 metrelik markete araba ile giden insanlar var bu ülkede bence zihniyet olarak en az 50-100 sene geriden geliyoruz maalesef.
    Bakalım bu kadarını öğrenebildik zaten 1-2 aya görürüz ne olduğunu :)

Bu arada bisiklet kullanımında şöyle bir örnek harita vereyim en azından strava ile kullananlar için:

http://labs.strava.com/heatmap/#5/6.81752/46.37314/blue/bike

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 1 Kasım 2014; 23:09:33 >

• Ben konyaliyim . Konya belediyesinin bi uygulamasi . Belediye otobus kartlariyla bisiklet kiralanabiliyor . Bisiklet yollari da var

• Reahax kullanıcısına yanıt
    Ingiltere masmavi :) daha geçen gittiğimde gördüm, Londra merkezde adamlar 2bin 3 bin poundluk Trekleri bisiklet parkına, oraya buraya kilitliyorlar. Bizde olacak demiriyle götürür adam. Geçen benim bisikleti daha koyduğumun 4. gününde apartmanın içinde çalmaya çalışmış. Nasıl bir millet olduk biz, ne hallere düştük yazık valla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.