Carrefour Antep Fıstığı Siirt 59,90
-
-
69.90 yazıyor
-
59,90'dı. Giriş yapınca 69,90 oldu bende de.
Ekleme: Teslimat ücretiyle 75 oldu. Gelecek mi ya da ne gelecek, belli olmadığı için riskli bir alışveriş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 5 Şubat 2021; 1:1:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: YarasaÇorbası69.90 yazıyor
-
1.5 kg sipariş verdik. Deterjan indirimi ile aldım. Deterjanlar%25 indirimli -
Yeniden 59,90 .
-
Mağazada satışı var mı acaba aynı fiyattan ? -
TESLİMAT ÜCRETİ sınırı var mı?
-
bu akşam 21:00'de aşağıdaki ürün de indirime girecek. şu an 57 tl gözüküyor. kalitesini vs bilmiyorum tabii ki.
-
Arada 4-5tl fark var enazından markalı ve kargo ücreti yok. Ama istanbul carrefourlardan alıp deneyen varsa yine de ona göre gidip mağazadan alayım yoksa gerek yok:)
-
quote:
Orijinalden alıntı: damiennbu akşam 21:00'de aşağıdaki ürün de indirime girecek. şu an 57 tl gözüküyor. kalitesini vs bilmiyorum tabii ki.
Her yerde kotulenen satıcı bu. Yorumlar çok kötü. Riske girmeyecem sağol
-
Karfurdan 2 kg aldım. Bursa ikeanın ordan. Başta tuzlu gibi gelmişti ama şuan beğeniyorum. Kuruyemişçilerde satılan kırmızı siirt fısıtığı gibi değil ama -
Antep mi Siirt mi karar ver karfur. Bu Antep'e benzemiyor derse müşteri, Antep demedik, Siirt dedik mi diyeceksin yada tersi. -
Piyasası zaten bu değil mi? daha geçen hafta trendyoldan yarım kilosunu 30dan aldım kargo bedava
-
Harbiden ya Antep mi Siirt mi bu şimdi 😄 -
Satıcı mimli -
quote:
Orijinalden alıntı: H4RuNN
Mağazada satışı var mı acaba aynı fiyattan ?İlk indirime girdiğinde Forum İstanbul'da vardı, diğer şubeleri bilemicem hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sadbulTESLİMAT ÜCRETİ sınırı var mı?
Online sınırı min. 60 liraydı hocam, hafta sonuda genelde 100 liralık siparişe ücretsiz teslimat yapıyorlar 2-3 aydır böyleler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X