< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihinOrg -- 22 Temmuz 2019; 15:27:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihinOrg -- 22 Temmuz 2019; 15:27:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bırakıyorum sigarayı
|
Ya anlamıyorum satmıyorlarsa git başka yerden al adamların ürünü zorla alamazsın isterse bir tane satar tepkini göstermek istiyosan alma başka yerden al
|
Aldım zaten başka yerden. Bunları duyurmayalım susalım bunlarda dilediği gibi top koştursun. Yok öyle birşey hocam. Zam gelecek satmıyoruz bunu söyleyebiliyorlar ise bırak da millet de görsün.
|
Öyle bi dünya yok reyona koyduğun ürünü satmak zorundasın satıştan kaçınmanın kanunlar da cezası var
Tüketici kanunu madde 6 Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz. (2) Hizmet sağlamaktan haklı bir sebep olmaksızın kaçınılamaz. (3) Ticari veya mesleki amaçlarla hareket edenler; aksine bir teamül, ticari örf veya adet ya da haklı bir sebep yoksa; bir mal veya hizmetin satışını o mal veya hizmetin, kendisi tarafından belirlenen miktar, sayı, ebat gibi koşullara ya da başka bir mal veya hizmetin satın alınması şartına bağlayamaz. (4) Bakanlık ve belediyeler, bu madde hükümlerinin uygulanması ve izlenmesine ilişkin işleri yürütmekle görevlidir. |
Yine mi zam geliyor la
|
Ben sikayetvara yazdım. Carrefour müdürlüğüne de mail attım. Kasiyer çocuk sıkışarak söyledi zaten ağzından kaçırdı. Demek ki merkezden bunlara o şekil talimat geliyor.
|
Sigaraya ve alkole zam yaparak hükümet bizim daha az almanızı sağlayıp sağlıklı bir ömür sunacak daha ne istiyorsunuz cehapeliler
|
Her halde öyle hocam. Baksana adamlar çekinmeden söylüyor zam gelecek vermiyoruz diye.
|
şu saçma mesajı 10 kişi beğenmiş birde
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihinOrg -- 20 Temmuz 2019; 18:31:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihinOrg -- 20 Temmuz 2019; 18:57:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |