Şimdi Ara

Carrefour Ürün İadesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Carrefour belirttiği gibi 15 gün içinde faturayla götürülen ürüne para iadesi yapıyormu? Tecrübesi olan varmı bu konuda?

• Yapılıyor ama ordaki personelin insafına kalmış.. ama üründe herhangi bir sıkıntı arıza vs yoksa kutusu tam ise akseuarları o zaman alışverşi fişiniz veya faturanız yanındaysa para iadesi yada değişim yapılabiliyor.
  • Elektronik ürünü aldım herşeyi tam bir şekilde elimde şuan bide kredi kartıyla ödeme yapıldı buna bir sorun çıkarırlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uN!QuE

Elektronik ürünü aldım herşeyi tam bir şekilde elimde şuan bide kredi kartıyla ödeme yapıldı buna bir sorun çıkarırlar mı?

Akseuarları tam olarak takım halindeyse problem yoksa kutusuna düzgün şekilde koyup iade edebiliyorsunuz ama yanınızda fatura(Alışveriş fişide olabiliyor ama fatura ile alındıysa beraber getirin) Kredi kartı extrası(fişi) yanınızdami eğer bunlarda problem yoksa carrefoura girdiğinzde daınşma oluyor oraya iade edebilirsiniz.
  • iade kaç gün içinde yapılmalı?aldığımız elektgronik ürün 10 gün sonra bozulduğunda iade edebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52radikal

iade kaç gün içinde yapılmalı?aldığımız elektgronik ürün 10 gün sonra bozulduğunda iade edebiliyor muyuz?

Normalde 14 gün içerisinde bozulduğu zaman iade hakkı yapılması gerekiyor ama bu mevduatı uygulamıyorlar direk servise gönderiyorlar ürünü önce servise gidiyor tamir olup gelirse bişi yok olmadığı zaman servis rapor veriyor ona göre ürün dğişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

iade kaç gün içinde yapılmalı?aldığımız elektgronik ürün 10 gün sonra bozulduğunda iade edebiliyor muyuz?

Normalde 14 gün içerisinde bozulduğu zaman iade hakkı yapılması gerekiyor ama bu mevduatı uygulamıyorlar direk servise gönderiyorlar ürünü önce servise gidiyor tamir olup gelirse bişi yok olmadığı zaman servis rapor veriyor ona göre ürün dğişiyor.

Arkadaşım bir sorum vardı cevap verirseniz sevinirim ben carrefourdan bir ürün aldım iade etmek istiyorum ama 15 günü geçti 1 ay olmadı daha ama 15 günü geçti iade edebilirmiyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknosa İADE ÇEKİ
    11 yıl önce açıldı
    TEŞHİR ÜRÜN GERİ İADESİ
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßerkay469

quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Arkadaşım bir sorum vardı cevap verirseniz sevinirim ben carrefourdan bir ürün aldım iade etmek istiyorum ama 15 günü geçti 1 ay olmadı daha ama 15 günü geçti iade edebilirmiyim?

Hayır maalesef iade edemiyorsunuz çünkü 14 İş günü aşıldığı için ürün iade şansınız yoktur onu üzülerek belirtmek isterim..

Zaten nereden bakarsanız çoğu yerde 15 Gün içinde gelmesi zorunludur.

Maksimum 2 Haftadır çok nadir firmalarda 1 aydır.

• Carrefour bugün aldığım ürünü geri iade almıyor ne yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde bizimkilerde bir laptop almış, eve gelip kullanmaya başlıyorlar ertesi gün farkediyorlarki cd rom bölümü yok. cd çalıştırmaya cinsten bir laptopmuş.
    bizimkilerin aklına hiç gelmemiş cd'siz olabileceği, satıcı kişide hiç uyarmamış bu konuda. 2 gün sonra götürüyorlar iade almıyorlar, değişim bile yapmıyorlar. değişim için bir öneriniz var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.