CarrefourSa Kart ile 2 al 1 öde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 11 Kasım 2024; 12:3:43 > |
CarrefourSa Kart'la; indirimi yakala
-
-
Sür sür ye; Tat salça ye.
2 al 1 öde
-
salça iyi fiyata geliyor ama bölgemizde kalmamış.
-
Şokta'da vardı, Vatan salça 1 alana1 bedava diye, bir uğrayıp bakın belki devam ediyordur.
-
Birçok şehirde carrefourlar kapandı, migroslar etrafına mantar gibi çogalınca sanırım dayanamadılar
-
Uygulamasi çok kötü sipariş verirken çok zaman alıyor,ürün satışta olmasına rağmen sürekli stokta kalmadı diyor .bu kafayla iyi bile dayandılar -
bu kampanyalar mağazalarda da geçerli mi? online da ürün bulunmuyor...
-
Geçiyo ama ben bi büyük carrefourda dün gördüm bi tane bırakmamışlar salçadan
-
Mağazada da geçerli. Bizim burada express var; her ürünü bulamıyoruz. Büyük olana gitmek için 25 TL git gel otobüs olunca sıkıntı.
-
bu salça indirimi bugün başlamadı mı ne ara bitirdiler :)
-
-
vatan 'ın hiçbir ürünü alınmaz,çok dandik. -
Mecidiyeköy mağazasından aldım bayada vardı yakın olan arkadaşlar bir baksın derim.. -
Daha önce denemediğim için nasıl bilmiyorum. Migros'un salçası hem kıvamı yoğun, hem de ekşilik yok.
-
Ankara'da Kiler diye bir market vardı. Carrefour hepsini satın alıp carrefour a çevirdi.
Sonra da hepsini teker teker kapattı muhtelemen iş yapamadığı için.
Beğendik, Real'i aldıktan sonra batmıştı. Carrefour da Kiler i aldıktan sonra dikiş tutturamadı bir türlü gördüğüm kadarıyla.
Migros, Bim açık ara götürüyor piyasayı. Özellikle Sanalmarket+Migros çok başarılı.
-
Migros hemen öyle başarılı ki ücretsiz teslimat sepetini 300 TL' den 600 TL' ye çekmişler...
-
Valla hocam Money Gold üyeliğim var alt limit 150 TL ye düşüyor. Benim çok işimi görüyor. Getir vs. kullanmayalı yıllar oldu.
-
Sevgili Money'li. Lcw.com'da sana özel indirimi şimdi yakala. 31 Temmuz'a kadar geçerli %25 indirim fırsatı için; kampanya kodunu almak için...
-
160TL'lik ürünü 319TL gösterip 1 alana 1 bedava yapmışlar.
-
Teşekkür ederim,
Sucuğu 1+1 mağazadan aldım…
Benzer içerikler
- modanisa migros kodu
- yanımda premium ne kadar
- spotify premium hediye etme
- çaykur çaycı yorum
- bim dijitsu televizyon yorumları
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X