|
CARREFOURSA - Seçili Bisküvi, kek ve kraker çeşitlerinde 1 alana 1 bedava!
-
-
Mağazalarda geçerli mi -
Geçiyormuş. Ben uygulamadan bir sepet yaptım fakat 2 al 1 öde şeklinde düşmedi fiyatlar birşey anlamadım.
-
O zaman mağazaya doğru bi gideyim
-
Ülker'in ürünlerini almadan önce araştırın arkadaşlar. Özellikle Ülker diyorum.
-
Geçiyor yeni aldım.
-
Hocam diyelim 850 liralık sepet yapıyorum 425 e düsmesi gerekirken 650 falan oluyor. Nedendir bu? bazı ürünleri 0 tl gösterip bazılarına hiç indirim yapmıyor.
-
Hocam en düşük ürünü bedava yapıyor.
Mesala 2 tane 10 tl a ürünü ve 2 tane 7 tl lik b ürünü alsanız bile
a dan 10 b den 7 değil
2 byi 14 bedava yapıyor. -
Benim fişte yazan şu şekilde hocam. Bir üründen 2 tane aldım diyelim. Mesela 20 lira fiyatı varsa 20-10 20-10 . Tek tek yarı fiyatına düşmüş fişte ürünler.
-
Aynı ürünlerden ikişer adet alırsanız biri düşüyor. İki farklı ürün alırsanız ucuz olan düşüyor -
Uygulamada öyle değil sanırım. Hep en ucuzlar düşüyor. Dediğiniz mağaza için geçerlidir.
-
Evet uygulamada hep en ucuzlar düşüyor. -
Bilgilendirme için teşekkürler. Hazır ücretsiz teslimat kampanyası da varken, benzer fiyatlı 3 farklı üründen sepet yapıp sipariş geçtim. Carrefoursa online'dan en son 2020 yılında sipariş vermişim.
Not: Umarım "stokta kalmadı :(" olayına çözüm bulmuşlardır. O zamanlarda arayıp sepetin yarısında çoğunu çıkarıyorlardı.
Bu arada, kapıda karekod ile ödenebiliyor mu? Tosla %10+%5 ile kombolarım oluyorsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 15 Mart 2024; 21:16:0 > -
Sadece online ödeme para peşin kırmızı meşin
-
Kapıda kredi kartı/banka kartı ile ödemeyi seçtim.
-
Ücretsiz teslimat kampanyası ne oluyor hocam? Bende 25 TL ücret çıkarıyor -
Ramazan boyunca uygulamadan verilen siparişlerde teslimat ücreti yokmuş.
-
Teşekkür ederim -
Dün 1500 tl bisküvi kek aldım ondan önceki hafta ise 3000 tl lik çikolata 😩 -
kaç gün geçerli bilen var mı?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ülker'in ürünlerini almadan önce araştırın arkadaşlar. Özellikle Ülker diyorum. |
Hocam en düşük ürünü bedava yapıyor.
Mesala 2 tane 10 tl a ürünü ve 2 tane 7 tl lik b ürünü alsanız bile a dan 10 b den 7 değil 2 byi 14 bedava yapıyor. |
Aynı ürünlerden ikişer adet alırsanız biri düşüyor. İki farklı ürün alırsanız ucuz olan düşüyor
|
Benzer içerikler
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- bim dijitsu televizyon yorumları
- modanisa migros kodu
- çaykur çaycı yorum
- pegasus doğum günü indirimi
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X