çArşı bu sabah yaptığı açıklamayla bundan sonra maçlara geleceğini passoligi ininde bitircekleri söylediler.Benim gibi tüm Beşiktaş'lılar sevinmiştir.
-Yaptıkları Açıklama
çarşı = bjk
çarşı olmadan beşiktaş da olmaz
Ayvayı yedik Beşiktaşı kimse durduramaz şimdi Alen de gelecek miymiş
quote:
Orijinalden alıntı: -Realist-
stad bitiyor dönsünler tabi
quote:
Orijinalden alıntı: -Realist-
Alen suan donmez ya sampiyonlukta yada seneye doner benim en cok sevindigim nokta bu kendi kendini amigo yapan mustafa şakima dan kurtuluyoruz bi amigo tezahurat yaptirmayi bu kadar mi bilemez
eski rant ı bulamicaklar ama
quote:
Orijinalden alıntı: Furiosa
Stadla hic bir alakasi yok adamlar kac yildir gezi parki yuzunden mahkemelikler bu yil bitti davalari ayni zamanda passoligi kaldirmak icinde dava acmislardi
Çok korktum.Sizde çarşı varsa bizdede GFB VAR.
quote:
Orijinalden alıntı: BerkayGRBZ
quote:
Stadla hic bir alakasi yok adamlar kac yildir gezi parki yuzunden mahkemelikler bu yil bitti davalari ayni zamanda passoligi kaldirmak icinde dava acmislardi
Alıntıları Göster
Gelsinler doldursunlar vallahi desteğe ihtiyacımız var
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee
sen carsiyla gfbyi bir tutuyormusun gercekten gfb yanina bile yaklaşamaz carsinin
quote:
quote:
sen carsiyla gfbyi bir tutuyormusun gercekten gfb yanina bile yaklaşamaz carsinin
Tutmuyorum elbet x20 çArsi=GFB
quote:
quote:
quote:
Tutmuyorum elbet x20 çArsi=GFB
Alıntıları Göster
Stadyuma gelerek takımı destekleyen taraftarların ayaklarına sağlık ama Eskişehir maçında gelenlerin takıma hiçbir katkısı olmadı. Ne tezahüratta birlik olabildiler ne de takımı ateşlemede. Ettikleri küfürle bir de Beşiktaş'a zarar verdiler. Antep maçındaki taraftar çok iyiydi. Tezahüratlar artarken gol de bulmuştuk. Takım, oyundan düştüğünde taraftar devreye girmeli.
Çarşı gelsin ve orkestra şefliğini devralsın.
Hocam ondan onceki maca gidenler ceza aldi o maca giden biri olarak kufur falan etmeden ceza aldik futbolun katili turk hakemleri dedik ceza yedik fener bizle oynadigi macta neler dedi sadece 2 tribun ceza aldi o gun gidenler ilk ev macina gidemiycekler diye antipati grubu (yeni acik) duyduğum kadariyla surekli kufur etmis fenere carsinin gelmesiyle taraftarda canlanir ilk evimizdeki maci iple cekiyorum gitmek icin su cekirdekci taraftardan kurtulsak
quote:
Hocam ondan onceki maca gidenler ceza aldi o maca giden biri olarak kufur falan etmeden ceza aldik futbolun katili turk hakemleri dedik ceza yedik fener bizle oynadigi macta neler dedi sadece 2 tribun ceza aldi o gun gidenler ilk ev macina gidemiycekler diye antipati grubu (yeni acik) duyduğum kadariyla surekli kufur etmis fenere carsinin gelmesiyle taraftarda canlanir ilk evimizdeki maci iple cekiyorum gitmek icin su cekirdekci taraftardan kurtulsak
stad biterken geri donmeleri ilginc olmus.
quote:
quote:
Acaba dava TFF'nin lehine sonuçlandı diye mi böyle bir karar aldılar?
Baktılar passolig kalkmayacak, o zaman seve seve alacağız yoksa stadta maç falan izleyemeyiz mi dediler?
Soğudum artık futboldan. Passolig ayrı bir dert, yanımızdaki adamlar küfür ediyor diye bir sonraki maça giremememiz ayrı bir dert.
quote:
Orijinalden alıntı: reguse
quote:
quote:
Acaba dava TFF'nin lehine sonuçlandı diye mi böyle bir karar aldılar?
Baktılar passolig kalkmayacak, o zaman seve seve alacağız yoksa stadta maç falan izleyemeyiz mi dediler?
Soğudum artık futboldan. Passolig ayrı bir dert, yanımızdaki adamlar küfür ediyor diye bir sonraki maça giremememiz ayrı bir dert.
Dedigin gibi hocam dava sonuclanmayinca kendi lehine bizde girip passoligi icerden fet edicez mantigiyla boyle bir karar aldilar son eskisehir macindada 2.500 tl kulüp ceza yemis kufurden dolayi neyseki tribunler ceza almamis
BerkayGRBZ
kullanıcısına yanıt
Hemen ceza verilmiyor diye biliyorum ben hocam.
3 kez tekrarı halinde ceza veriliyor.
Yanlış bilmiyorsam ilk hakkımızı doldurmuş olduk. 2 kez daha küfür edilirse tribün kapatma cezası verilecek ve son maçta statta olan kişiler bir sonraki maça giremeyecek.
Passolige neden bu kadar karsisiniz?
Boyle bir ulke de, boyle bir millete passolig gerekli.
quote:
Orijinalden alıntı: ipodnano1
Passolige neden bu kadar karsisiniz?
Boyle bir ulke de, boyle bir millete passolig gerekli.
Çünkü gerekliliğini yerine getirmiyorlar güzel kardeşim
Milleti enayi yerine koyup yıllık ücret alıyorlar birde üzerine bilet başına para alıyorlar
AYRICA etmediğin küfür yüzünden seninde girişin bloke oluyor ve maçlara gidemiyorsun
Yeterli mi?
reguse
kullanıcısına yanıt
Hocam zaten en son genclerbirliginde yedik eskisehir macinda stat o yuzden bostu