bu markayı duydunuz mu hiç? fiyatları baya ucuz acaba bir kötülüğü var mıdır? yoksa güvenle kullanılabilir mi?
yok mu arkadaşlar bu markayı duyan veya kullanan?
Piyasadaki çoğu filtreyi bildiğimi düşünüyordum ama bu marka filtreden ilk kez yine bu forumda -sanırım sizin konunuzda- haberim olmuştu hafızam beni yanıltmıyorsa Doğru yere konulduysa ve vakti gelince bakımı yapıldıysa filtreler genelde aynı işi görürler ama bazılarının yapıldığı malzeme daha kaliteli,daha geçirgen oluyor bildiğim kadarıyla,yanlışım varsa düzeltin.. Daha çok bilindik markalar kullansanız sizin için daha iyi olur bence,mesela K&N,Simota,Green,Jsv,Pipercross gibi
kardeşim ben carspeed açık hava filtresini sorunsuz bir şekilde kullandım bir problem yaşamadım
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
Piyasadaki çoğu filtreyi bildiğimi düşünüyordum ama bu marka filtreden ilk kez yine bu forumda -sanırım sizin konunuzda- haberim olmuştu hafızam beni yanıltmıyorsa Doğru yere konulduysa ve vakti gelince bakımı yapıldıysa filtreler genelde aynı işi görürler ama bazılarının yapıldığı malzeme daha kaliteli,daha geçirgen oluyor bildiğim kadarıyla,yanlışım varsa düzeltin.. Daha çok bilindik markalar kullansanız sizin için daha iyi olur bence,mesela K&N,Simota,Green,Jsv,Pipercross gibi
Kesinlikle katılıyorum.Kısa vadede x marka herhangi bi filtredede sorun yaşamazsınız,uzun vadede motorun sağığı için kaliteli bir marka seçmenizi öneririm.
şu an kullandığım corsada CARSPEED açık hava filtresi var bazen güzel ses çıkarıyor ama eskimiş. değiştirip kutu içi filtre almayı düşünüyorum. Mahalle rahatsız olmasın diye :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme