Şimdi Ara

carspeed açık hava filtresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu markayı duydunuz mu hiç? fiyatları baya ucuz acaba bir kötülüğü var mıdır? yoksa güvenle kullanılabilir mi?

• yok mu arkadaşlar bu markayı duyan veya kullanan?
  • Piyasadaki çoğu filtreyi bildiğimi düşünüyordum ama bu marka filtreden ilk kez yine bu forumda -sanırım sizin konunuzda- haberim olmuştu hafızam beni yanıltmıyorsa Doğru yere konulduysa ve vakti gelince bakımı yapıldıysa filtreler genelde aynı işi görürler ama bazılarının yapıldığı malzeme daha kaliteli,daha geçirgen oluyor bildiğim kadarıyla,yanlışım varsa düzeltin..
    Daha çok bilindik markalar kullansanız sizin için daha iyi olur bence,mesela K&N,Simota,Green,Jsv,Pipercross gibi
  • kardeşim ben carspeed açık hava filtresini sorunsuz bir şekilde kullandım bir problem yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Piyasadaki çoğu filtreyi bildiğimi düşünüyordum ama bu marka filtreden ilk kez yine bu forumda -sanırım sizin konunuzda- haberim olmuştu hafızam beni yanıltmıyorsa Doğru yere konulduysa ve vakti gelince bakımı yapıldıysa filtreler genelde aynı işi görürler ama bazılarının yapıldığı malzeme daha kaliteli,daha geçirgen oluyor bildiğim kadarıyla,yanlışım varsa düzeltin..
    Daha çok bilindik markalar kullansanız sizin için daha iyi olur bence,mesela K&N,Simota,Green,Jsv,Pipercross gibi

Kesinlikle katılıyorum.Kısa vadede x marka herhangi bi filtredede sorun yaşamazsınız,uzun vadede motorun sağığı için kaliteli bir marka seçmenizi öneririm.

• 8 senelik konuyu dirilten arkadasi tebrik ediyorum

Bilgi notu: Bu filtreyi almadim, bildigim K&N ile devam ettim.
  • Ne hortlatmış mübarek:) yaşlanmışız filtre falan geçti bizden:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu an kullandığım corsada CARSPEED açık hava filtresi var
    bazen güzel ses çıkarıyor ama eskimiş. değiştirip kutu içi
    filtre almayı düşünüyorum. Mahalle rahatsız olmasın diye :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.