Şimdi Ara

CarX Street PC (2024) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CarX Street PC (2024) [ANA KONU]Teknoloji Gecesiyoutube
    Site : https://teknolojigecesi.com Discord : https://discord.gg/5zmncq4 Sokak yarışları, yüksek hızlar ve adrenalin dolu aksiyon… Bunların hepsi Sunset City'de sizi bekliyor. Çeşitli arabaların direksiyonuna geçin, kapsamlı ayar seçeneklerinin keyfini çıkarın ve yolların gerçek kralı gibi hissedin.
    https://www.youtube.com/watch?v=iDMjCB6Ln0I

Oyun çıkalı 2-3 gün oldu ama konuşan yok. 1-2 saat oynadım ve beğendim.

Gördüğüm kadarıyla artıları:

+ Oyunda deluxe sürümle beraber şuanlık 99 araba var. Unity motoruyla yapılan oyunda araç ve harita detayları yeterli seviyede.

+ Gerçekten devasa ve her yeri geçtiği bölgeyi yansıtan bir haritası var.

+ Gündüz ve gece var.

+ Tuning, parça alma, benzin, teker değişimi vs. var.

+ Araç sürüşü başta saçmaydı ama parayla ilk arabamı alınca güzel geldi. Güncellemelerle gelişir. Araçlar denediğim kadarıyla birbirlerinden farklı sürüş sunuyorlar.

+ Araç ve parça fiyatları şimdilik ucuz. İlerleyince ne seviye uçarlar görücez.

+ Araçlarda kokpit kamerası var. Çok detaylı değil ama yapılmışmı yapılmış işte.

+ Rakipler ve trafikteki npc araçlar sizi gerçekten zorluyor. Fh serisindeki gibi "ağamız geliyor yolu açın o kadar para vermiş tabikide o birinci olacak bizim ne haddimize" durumu yok. Bazen rakiplerde birkaç ai sorunu olabiliyor ama güncellemeyle düzeltilir. Adamlar cidden agresif ve afları yok.

+ Ve en sevdiğim artısı bana oyunun başında süper araç vermemesi oldu. Ben sıfırdan tepeye yükselmeyi seviyorum. Deluxe sürümde güzel bazı araçlar açık ama bilerek güçsüz araba alıyorum. Çünkü güçsüz arabayla kararında yarışıp paramı kazanıp yavaş yavaş modifiye ve yavaş yavaş ilerlemeye bağlı yeni arabalarla dengeli bir kariyer ilerlemesi istiyorum.

+ Ve diğer önemli artıda oyunda nitro var. Dolumu yavaş. Modifiyeyle falan hızlandırılıyordur buda. Birde nitroya basınca aracın hızına tam kararında katkı sağlıyor. Ne laf olsun diye boşa gidiyor nede abartı şekilde aracı uçağa çeviriyor.

+ Trafikte kendi arabam olan fiat punto var 😁 İleride trafikteki araçları kullanma modu çıkar umarım.

Bence eksileri:

- Türkçe yok. Güncellemeyle geleceğini düşünüyorum.

- Araçlar lisanssız. Sırıtmıyorlar güzel hazırlanmışlar ve sürüşleride keyifli ama lisanssız maalesef.

- Araçları yandan görme yok veya ben bulamadım.

- Optimizasyonu biraz kötü. Özellikle rakipli yarışlarda ilk başta hafif fps düşüşleri oluyor. Benim pc eski. Yeni pclerde bu pek hissedilmeyebilir. Oyunda memory leak sıkıntısı var ama steamda bugün gelen güncellemede bunun çözüldüğü yazıyor. Daha denemedim.

Oyun tam kararında yapılmış. Ne çok süper, ne çok çöp, ne de forza horizon serisi gibi "eveet bugünde 5 yaşındaki Alican kardeşimiz sevinsin diye yalandan yere yeniliyoruz, hadi Alican aslansın kaplansın heyyo ortam süper kanka" seviyesinde bir sunum yapılmamış.

İlk 1-2 saatlik oynanışta gördüklerim bunlar. Oyun sarıyor ve devam etmek istiyorum. Öneririm. Güncellemelerle bu oyun ileride çok farklı seviyelere çıkabilir. Potansiyeli yüksek.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bende bir kaç gündür oynuyorum. Sokak yarışı açlığını bir nebze de olsa gideriyor. Ben beğendim şahsen ama Forza Horizon ile kıyaslamaya kalkmayın lütfen. İsmi, bu kesin dandik bir oyundur dedirtse de oynanabilecek seviyede bir oyun. Denerseniz bir çoğunuz sevecektir bence.

• Merhabalar ; bende çıktığı günden beri zevkle oynuyorum.

Oyun nfs underground2 tadında, forza horizon haritasında, Midnight Club 3 modifiyesi çeşitliliğinde bir şey olmuş.

Oyunu joystick ile rahatça oynayabilirsiniz.

1.0.2 yeni güncelleme sonrası bende fps düştü hala stutters ufak ufakda olsa devam ediyor.

Benzin fiyatlarını düzelttiler fakat sport benzin hala eski fiyatta mesela

Yapay zekanın bazen çıldırttan vurma olayları olsada bana zevk veren bir mücadele oluyor sonuçta illegal sokak yarışı yapıyoruz

Son güncellemeden sonra level atlamak daha kolaylaştı

En güzel para oyunda club serilerinden geliyor mutlaka onları yapın ilk önce.

CarX Street PC (2024) [ANA KONU] CarX Street PC (2024) [ANA KONU] CarX Street PC (2024) [ANA KONU] CarX Street PC (2024) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Multiplayer var mı?

• araçların dönüşlerinde daha yumuşak geçişler olsaydı süper olurdu. direksiyonu kırdığında sert hareket ediyor. biraz da grafik kalitesini artırsalar keşke

• Detaylar hoş . Ayrıca nfs serisininden nasıl daha iyi sürüş ve grafik sunabilmiş bu küçük stüdyo. Haritası da kocaman. Bu adamlar var ya para kazanırsa bu işten uçarlar. Diğerleri tutunamaz. Lastik patlıyor la patinaj çekerken. Helal olsun ruslara. En yakın zamanda deneyeceğim oyunların başında geliyor.

CarX Street PC (2024) [ANA KONU]Gameinvaderyoutube
    💡Description: This video showcases a comparison of Graphics, Physics and Details in CarX Street PC (2024) and Forza Horizon 5 (2021). This video completely recorded on PC and Xbox Series X and edited by me (Gameinvader). 🕒Timestamps: 0:00 - Water Details 0:40 - Damage Details 1:33 - Burning Tires 2:06 - Sand Details 3:32 - Environment Details 5:40 - Interior Details 6:38 - Engine Details 7:42 - Outro 🎮Games covered: CarX Street PC Forza Horizon 5 🔔Follow me: Subscribe for more and Turn on Channel Notifications! https://www.youtube.com/@iamgmnvdr 🏷️Tags: #carxstreetpc #forzahorizon5 #carxstreet carx street pc carx street pc comparison carx street pc vs forza horizon 5 forza horizon 5 comparison forza horizon 5 vs forza horizon 5 vs carx street pc carx street pc vs forza horizon 5
    https://www.youtube.com/watch?si=dy4xUtopKFl1nb0P&v=iNMGq5SHGjI&feature=youtu.be
  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt

Unity değilde ue5 le yapılsaymış grafik olarak daha iyi şeyler sunabilirmiş. Bu halide yeterli. Forzada tabikide daha iyi grafik ve detay var ama oynanış ve içerik olarak carx streeti keyifli buldum. Oyunun potansiyeli yüksek. Arkası boş bırakılmazsa adından daha fazla söz ettirir. Fh fazla araba demosu gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 5 Eylül 2024; 21:52:4 >
  • Hocam siz beğendiyseniz iyidir diye düşünüyorum yarış oyunlarında hep siz varsınız :) oyun unity filan ama çeşitlilik çok, görüntüler de çok güzel.unbound da böyle görseller yok. Forzada bunun daha detaylı hali. Adamlar eldekiyle bu kadar gerçekçi yapabilmiş :D bir de küçük geliştirici olduğunu bilmekten dolayı oyunu daha çok beğendim türkiyeden çıksaydı böyle proje güzel olurdu

• KristalTürk K kullanıcısına yanıt

Yarış oyunlarını seviyorum. Bu oyundada eski nfslerdeki gibi sıfırdan yükselme sistemini seviyorum. Hiçbir şey altın tepside sunulmuyor çabalaman gerekiyor. Rakipler ve trafikteki araçlar agresif. Forzadaki gibi gel gardaş o kadar para verdin tabikide sen kazanacaksın durumu ve absürt uçar kaçar içerik yok. Araçlardada her güçlü araç aldıkça belirgin farkları görüyorsun. 3. arabamı daha bugün aldım. Hız, viraj dönüşleri, araç ağırlığı her aldığım araçta değişik. Haritada büyük ve keyifli. Oyunun büyük eksiside yok. Potansiyeli yüksek. Firma boş bırakmaz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ✅ What's new:

⚒ Rivals AI.
    - Club races rivals' AI behavior improved;
    - AI rivals' difficulty adjusted;

⚒ In-game balance:
    - Reduced the cost of visual tuning parts;
    - Removed the cost for reinstalling parts;
    - Removed the cost from the dynostand, except for parameters that allow extra upgrade of the component;
    - Increased rewards for completing clubs;
    - Increased rewards for completing club races;
    - Increased rewards for completing elite races;
    - Increased rewards in delivery quests;
    - Reduced cooldown timers for elite races;
    - Increased experience gained from completing club races;
    - Reduced the cost of Racing and Racing+ tires;
    - Reduced the consumption of Stock fuel;

⚒ Improvements:
    - Added a window displaying the car class in the engine upgrade section of the dynostand;
    - Expanded the range of volume adjustment for engine and tire sounds;
    - Simplified the intro quest;
    - Improved the display of the ideal trajectory and braking zones in races;
    - Improved the English voiceover of the game;

⚒ Bugfixes:
    - Fixed a bug with icons on the global map;
    - Fixed the behavior of smoke when cars move in a straight line;
    - Improved the smoke system;
    - Added IDLE animation for the car pilot;
    - Fixed a bug with the driver’s hand.

Oyuna 1.0.3 güncellemesi geldi baya detaylı gözüküyor deneyimleyince yorumumu yazarım 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• MARCO kullanıcısına yanıt

Akşam eve gidince denerim. Dün arabayı modifiye ettim çok detaylı bir modifiye kısmı yapmışlar. Foto çektim ama kaydettiği yeri bulamadım koyacaktım buraya.

• 1.0.2 ve 1.0.3 güncellemelerini denedim.

Gelen güncellemelerle gündüz uzak çizimler ve kokpit bulanıklaşmış. Geceyse eskisi gibi net.

Eskiden 4lü araçların olduğu yarışın başında oyun kasıyordu. Artık kasmıyor ama yarış bitince yarım saniye bekliyor. Optimizasyon bir yerden alıp bir yerden vermiş gibi.

Rakiplerin agresifliği ve zorluğu bana göre aynen devam ediyor. Afları yok. Trafikte önlerine kıran npc araçlardan bile harika kaçıyorlar.

Level atlama için verilen puanlar artmış.

Oyunda fotoğraf modunda çektiğimiz fotoların yerini bulamadım. Hangi klasöre kaydedildiğini bilen varmı?

• şu oyunu ps5 e çıksın diye bekliyorum ama daha çok var sanırım dayanamayıp pc ye alacam

• Şuan level 13 teyim ve virajlarda çok zorlanıyorum. Rakipler aşırı agresif. Club yarışlarında 5-6 denemede zor geçiyorum. Virajlarda kolay dönüş için araca nasıl takviyeler yapmalıyım?

• Illusive Man kullanıcısına yanıt
    Ps5 e çıkıcak mıymış?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt
    Önceki oyunları çıktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt

keskin virajlarda el freni ile arkayı kaydırınca araç hemen toparlanıyor. oysa kaymaya devam etmesi gerekmez miydi? ön direksiyonu yine yönlendiriyoruz. virajlarda o yüzden pek el freni kullanmıyorum

• Elektrik gitti save bozuldu

Sıfırdan başladım mecburen. Level 12deydim. Fazladan bi 5-6 saat daha gömücez mecbur.

• Save dosyası nerde bu oyunun, bulamadım arkadaşlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.