Şimdi Ara

CAS KARARI ANA KONUSU 28.08.2013

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
270
Cevap
2
Favori
7.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah yarın lehimize bir karar çıkarda bari hem Fenerbahçeyi ilerleyen 2 senede Avrupada izleriz hem de bu sezon Avrupa Liginde yolumuza devam ederiz.

Bu arada bir ümit:

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, CAS'ın UEFA'nın verdiği ceza kararını bozacağına dair inancının çok yüksek olduğunu dile belirterek "Edindiğimiz izlenim yüzde 80 oranında CAS'ın Fenerbahçe lehine olacağı yönünde' dedi.

CEZA ALSAK BİLE BU SEZON AVRUPA'DA DEVAM EDEBİLİRİZ
    CAS’ın ceza kararını onaması durumunda ise, 1 yıl uygulanmaması şeklinde bir şerh koyabileceğini belirten Günay,”Bu durumda Fenerbahçe ceza alsa bile bu sezon Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi’nde oynayabilir. Ertelediği zaman ‘1 yıl ya da iki yıl erteledim’ diyor. Oradaki avukatlarımıza soruyoruz, ‘Böyle olacak ‘ diyorlar. Kimse ‘Fenerbahçe’yi idam ederler’ demiyor. Toplamda baktığımız da iyimser bir bekleyiş içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Haberin tamamı :http://www.radikal.com.tr/spor/fenerbahceyi_heyecanlandiran_aciklama-1147854

Yarın inşallah bu konu aklandık sonunda beyler mesajlarıyla dolsun.

• Bugun haklandik yarin aklansak nolur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en onlerden umarim gonlumuzce birsey cikar

• İnşallah men yeriz.Uefa köy takımlarına karşı madara olmak istemiyorum.Ceza yesek de aziz gitse keşke
  • Yarın hepımız banlanacagız.

• Ceza gelecekse bile bu sene baslasin kesinlikle. CL gitti napacaz uefa icin 1 Seneyimi feda edelim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek Ronaldo

İnşallah men yeriz.Uefa köy takımlarına karşı madara olmak istemiyorum.Ceza yesek de aziz gitse keşke

Hadi bu sene madara olacağımızı düşünüyorsun hocam da,eğer 2 yıl ceza gelirse daha kötü olacak lütfen mantıklı düşünelim.Belki ceza gelmezse seneye fırtına gibi bir Fenerbahçe izleyeceğiz.Takımın açıklarıda zaten belli.Yolumuza devam edersek devre arasında güzel bir oyun kurucu transferi.Sezon sonuda kanat transferleri bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lisbon

Bugun haklandik yarin aklansak nolur?

yaz bunu güzel laf

• Önlerden yerimizi alalım ceza gelirse bu sene gelsin bari zaten çok ümidim yok bu sena ama bakalım ne çıkacak şansımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank W.

quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek Ronaldo

İnşallah men yeriz.Uefa köy takımlarına karşı madara olmak istemiyorum.Ceza yesek de aziz gitse keşke

Hadi bu sene madara olacağımızı düşünüyorsun hocam da,eğer 2 yıl ceza gelirse daha kötü olacak lütfen mantıklı düşünelim.Belki ceza gelmezse seneye fırtına gibi bir Fenerbahçe izleyeceğiz.Takımın açıklarıda zaten belli.Yolumuza devam edersek devre arasında güzel bir oyun kurucu transferi.Sezon sonuda kanat transferleri bekliyorum.

Ceza gelmezse aynı tas aynı hamam devam eder.Hiç bir değişiklik olmaz.Takımda kan değişikliği lazım
  • Rıdvan 'bence onar' dediğine göre iş bitti demektir, kimse hikaye anlatmasın.
  • 1+1 gelir yıllar boyunca men edilir Aziz bey ve tayfası. Daha sonra yerine adam gibi bir başkan gelirse gün batımı yakındır.
  • Aziz ceza alırsa (hapis içeren) deve kesmeyen en koyu Galatasaraylı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

Rıdvan 'bence onar' dediğine göre iş bitti demektir, kimse hikaye anlatmasın.

Ben de aynı düşünceye kapıldım Rıdvan'ın boş yere söylemediğini düşünüyorum.
  • Burda kan gövdeyi götürür o yüzden emanetimi de aldım geldim
  • İnşallah ceza alırız.

Nedeni : ....................
  • Beyler bilmediğimden soruyorum CAS sadece Fb'nin Avrupa'da oynayıp oynayamamasına mı karar verecek? Mesela kişilerin ceza alması söz konusu mu, bu CAS'ın mı yok sa başka kurumların mı elinde?
  • cezanın kalkma ihtimali yüzde sıfıra yakın gibi bir şey.

ya 1 e iner ya onanır.

benim tahminim şu, beşiktaş'ın kararı baz alınarak verileceği için adaletsizlik olmaması açısından... beşiktaş'a ceza keseceklerse fener'in 2 de kalır çünkü fener bir çok maçta bunu gerçekleştiriyor.

denge açısından....

ha yok karşılaştırmazlar ise bilemem orasını yarın akşama kadar belli olur hep beraber görürüz, herkes için hayırlısı adaletlisi neyse o olsun.
  • Sizin sonuca göre bizimde durum belli olacak bakalım 2 takımda kurtulur inş,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

Aziz ceza alırsa (hapis içeren) deve kesmeyen en koyu Galatasaraylı olsun

dostum CAS aziz yıldırım'ın hapis cezası alıp almayacağına karar veremez ki sadece şahıslara veya klübe avrupa kupası maçları için hak mahrumiyeti konusunda; UEFA tarafından verilmiş kararları onaylar veya onaylamaz
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.