Ceza onanırsa lafı gevelemeden bahsi geçen sezon için radikal kararlar alınmalıdır. Ceza onandığı halde eski kararlar geçerli denirse, bir daha kimse Türk futbolu için temiz ve adil diyemez.
quote:
Orijinalden alıntı: DeadPoets
cas cezayı kaldırırsa ortalık karışır. fenerbahçe inanılmaz bir tazminat davası açar, uefa harbiden çatırdar.
diyelim ki cas cezayı iptal etti veya indirdi. uefa itiraz edebiliyor mu veya dava yeniden mi görülüyor ?
CAS son karar merciidir, hem FB hem UEFA hızlı yargılamayı kabul ettiğinden İsviçre Federal Mahkemesine de gidilemez. CAS'ın verdiği karar bağlayıcı ve nihai olacak.
Şahsi tahminim cezanın 1 yıla düşeceği ve bunun da önümüzdeki sezon çekileceği yönünde. Başlamış bir turnuvadan bizi atmaları UEFA'nın da işine gelmeyecektir. Sonuçta Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etme hakkı elde etti. Bu sezon diskalifiye edilirsek yerimize kim alınacak? Salzburg da turu geçti zira... (Belki Salzburg'un elediği Zalgiris takımı ama zannetmiyorum.)
2011/12 sezonunda Avrupa'dan men cezası almıştık. Bunu gözardı edemezler. Cezanın mutlaka 1 yıla düşeceğine inanıyorum. Hatta o 1 yılı da ertelerlerse muazzam olur
NOT: Karar ne olursa olsun TFF yargılamayı yeniden yapmayacak. TFF yargılaması biteli 1 yıl oluyor. O yüzden ne Fenerbahçe ne Beşiktaş küme düşme/eksi puan almayacak. Sezonun tescili bozulmayacak, kupa da Trabzon'a falan gitmez.
quote:
Orijinalden alıntı: DHF_Viper
quote:
Orijinalden alıntı: DeadPoets
cas cezayı kaldırırsa ortalık karışır. fenerbahçe inanılmaz bir tazminat davası açar, uefa harbiden çatırdar.
diyelim ki cas cezayı iptal etti veya indirdi. uefa itiraz edebiliyor mu veya dava yeniden mi görülüyor ?
CAS son karar merciidir, hem FB hem UEFA hızlı yargılamayı kabul ettiğinden İsviçre Federal Mahkemesine de gidilemez. CAS'ın verdiği karar bağlayıcı ve nihai olacak.
Şahsi tahminim cezanın 1 yıla düşeceği ve bunun da önümüzdeki sezon çekileceği yönünde. Başlamış bir turnuvadan bizi atmaları UEFA'nın da işine gelmeyecektir. Sonuçta Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etme hakkı elde etti. Bu sezon diskalifiye edilirsek yerimize kim alınacak? Salzburg da turu geçti zira... (Belki Salzburg'un elediği Zalgiris takımı ama zannetmiyorum.)
2011/12 sezonunda Avrupa'dan men cezası almıştık. Bunu gözardı edemezler. Cezanın mutlaka 1 yıla düşeceğine inanıyorum. Hatta o 1 yılı da ertelerlerse muazzam olur
NOT: Karar ne olursa olsun TFF yargılamayı yeniden yapmayacak. TFF yargılaması biteli 1 yıl oluyor. O yüzden ne Fenerbahçe ne Beşiktaş küme düşme/eksi puan almayacak. Sezonun tescili bozulmayacak, kupa da Trabzon'a falan gitmez.
ceza inerse veya iptal olursa fb tazminat talep edebilir mi ?
DeadPoets
kullanıcısına yanıt
Takımlar tazminat talebinden vazgeçtiler.
Umarım men ediliriz Avrupa liginde kolay bir gruptan çıkamayız bu futbolla sonra 150M'lik Fener rezil olur.
İnşallah onanır.Saat kaçta ?
ceza gelicek muhtemelen 1 yıl gelirse ertelemenin bir manası yok zaten bu yıl çöp oldu artık bu sene çekelim yeter.Belki ceza gelmes hayırlı bile olabilir.
Ben cezanın onanacağını düşünüyorum, bakalım... Beliki 1 yıla düşürülür. Hayırlısı olsun arkadaşlar.
Men yiyelim 2 yıl Ligde Şampiyon olalım aziz yıldırım hapse girsin başkan Ali koç olsun t.d değişsin iyice bir takım toparlansın sonra şamp. yada avrp. ligine devam
13'den önce açıklanması bekleniyormuş.
Umarım hak ettiği cezayı alır.buda bütün kulüplerimize ders olur.
CAS cezayı büyük ihtimalle olduğu gibi onayacak ve kötü haber eylül ayı içinde 2. bir dosya (3 maç) UEFA disiplin kurulunda işleme alınacak. Bunda ayrıca 6 Türk takımı daha olacak ve kişilerin cezaları da verilecek.
CAS yargılamayı yeniden yaptığından cezaların artacağına inanıyorum. İnşallah hak edenlere hak ettikleri cezaları verirler ve biz de haklarımıza kavuşuruz.
cas kararı değiştiremez ya kabul eder ceza gelir yada iptal eder 1 yıla dusurme erteleme gibi şeyleri yapamaz diye biliyorum bu durumda iptal edemez zaten cezanın onanacagını dusunuyorum bende
quote:
Orijinalden alıntı: sarpcore
Umarım hak ettiği cezayı alır.buda bütün kulüplerimize ders olur.
siz de dahil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: alone61
CAS yargılamayı yeniden yaptığından cezaların artacağına inanıyorum. İnşallah hak edenlere hak ettikleri cezaları verirler ve biz de haklarımıza kavuşuruz.
Senin kıytırık adalet sistemine benzemez orası. Cezalar artacakmış he he
Ne zaman açıklayacak? (Belli saat var mı?)
Nasıl bir karar çıkarsa çıksın açıklayıcı ve net bir karar olmasını istiyorum , yani ceza alınsın yada alınmasın kimsenin kafasında soru işareti olmasın öyle olduğu takdirde birileri bu kararlar üstünden iyi veya kötü yönde insanları yanlış yönlendiriyorlar...
Umarım bu uzun ve sıkıntılı süreç adaletin yerini bulmasıyla sonuçlanır
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790
Nasıl bir karar çıkarsa çıksın açıklayıcı ve net bir karar olmasını istiyorum , yani ceza alınsın yada alınmasın kimsenin kafasında soru işareti olmasın öyle olduğu takdirde birileri bu kararlar üstünden iyi veya kötü yönde insanları yanlış yönlendiriyorlar...
Umarım bu uzun ve sıkıntılı süreç adaletin yerini bulmasıyla sonuçlanır