Şimdi Ara

CAS KARARI ANA KONUSU 28.08.2013 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
2
Favori
7.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: alone61

CAS yargılamayı yeniden yaptığından cezaların artacağına inanıyorum. İnşallah hak edenlere hak ettikleri cezaları verirler ve biz de haklarımıza kavuşuruz.

Senin kıytırık adalet sistemine benzemez orası. Cezalar artacakmış he he

ceza artsın veya fener ceza alsın diye göbek atmıyorum.umarım herkes buradan bir pay çıkarır.herkes için adeletli bir karar olur.ders çıkararak bütün futbol kulüplerimiz daha aklı başında hareket ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

quote:

quote:

CAS yargılamayı yeniden yaptığından cezaların artacağına inanıyorum. İnşallah hak edenlere hak ettikleri cezaları verirler ve biz de haklarımıza kavuşuruz.

ceza artsın veya fener ceza alsın diye göbek atmıyorum.umarım herkes buradan bir pay çıkarır.herkes için adeletli bir karar olur.ders çıkararak bütün futbol kulüplerimiz daha aklı başında hareket ederler.

eğer cas cezayı kaldırırsa sence adaletli bir karar olarak kabul edecek misin? çok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

cas cezayı kaldırırsa ortalık karışır. fenerbahçe inanılmaz bir tazminat davası açar, uefa harbiden çatırdar.

diyelim ki cas cezayı iptal etti veya indirdi. uefa itiraz edebiliyor mu veya dava yeniden mi görülüyor ?

CAS son karar merciidir, hem FB hem UEFA hızlı yargılamayı kabul ettiğinden İsviçre Federal Mahkemesine de gidilemez. CAS'ın verdiği karar bağlayıcı ve nihai olacak.

Şahsi tahminim cezanın 1 yıla düşeceği ve bunun da önümüzdeki sezon çekileceği yönünde. Başlamış bir turnuvadan bizi atmaları UEFA'nın da işine gelmeyecektir. Sonuçta Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etme hakkı elde etti. Bu sezon diskalifiye edilirsek yerimize kim alınacak? Salzburg da turu geçti zira... (Belki Salzburg'un elediği Zalgiris takımı ama zannetmiyorum.)

2011/12 sezonunda Avrupa'dan men cezası almıştık. Bunu gözardı edemezler. Cezanın mutlaka 1 yıla düşeceğine inanıyorum. Hatta o 1 yılı da ertelerlerse muazzam olur

NOT: Karar ne olursa olsun TFF yargılamayı yeniden yapmayacak. TFF yargılaması biteli 1 yıl oluyor. O yüzden ne Fenerbahçe ne Beşiktaş küme düşme/eksi puan almayacak. Sezonun tescili bozulmayacak, kupa da Trabzon'a falan gitmez.

Milli atletimiz Nevin Yanıt'ın doping yaptığı kesinleşti ve 2 yıl men cezası aldı, ayrıca aldığı altın madalya da elinden alınacakmış. Allah Allah, o madlayanın da tescili yapılmıştı niye geri alınıyor ki? Ünlü bisikletçinin de yaptığı doping sonrası niye bütün ödülleri geri alınmıştı? Juventus'tan alınan şampiyonluk Inter'e neden geri verilmişti?

Hadi bunların hepsini geçtim, şike yaptığınız UEFA ve CAS tarafından da onaylandığı halde o kupanın müzenizde olmasını sen bireysel olarak ister misin? Bunu hazmedebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: selimbilmez

quote:

quote:

quote:

eğer cas cezayı kaldırırsa sence adaletli bir karar olarak kabul edecek misin? çok merak ettim

benim gözümde suçludur ve ceza almalıdır.bunu söylerken nefret ederek konuşmuyorum.bu kendi düşüncem ama dedigim gibi fenerbahçe ceza aldımıda göbek atacak halimiz yok.sonuçta Türk futbolunun önemli bir takımıdır.bana kalırsa yöneticilerin daha fazla ceza alması laızm.yöneticiler gelip gidecekler ama fenerbahçe hep olacak.bu leke üzerinde kalacak.en azından yöneticiler sağlam cezalar alamalı ki bir daha başkası bu tarz şeylere kalkışmasın.

• 2 yillik men 1 yila dusse, bu sene avrupaya gitmesek ve lige odaklansak bence en hayirlisi olur. Ama bana bir degisiklik olmayacak gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Nevin Yanıt da doping yapıp altın madalya aldığı yarıştan önce Aziz Yıldırım için yarışacağım demiş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim gözümde suçludur ve ceza almalıdır.bunu söylerken nefret ederek konuşmuyorum.bu kendi düşüncem ama dedigim gibi fenerbahçe ceza aldımıda göbek atacak halimiz yok.sonuçta Türk futbolunun önemli bir takımıdır.bana kalırsa yöneticilerin daha fazla ceza alması laızm.yöneticiler gelip gidecekler ama fenerbahçe hep olacak.bu leke üzerinde kalacak.en azından yöneticiler sağlam cezalar alamalı ki bir daha başkası bu tarz şeylere kalkışmasın.

sizde bu kafa olduğu sürece bi töbe haşa ALLAH katında bile aklansak değişmicek sizin kafayı değiştirmek lazım
    inşallah ceza alırda fener sizin dediğiniz olur ceza almasa bile yapmış gibi damgalıcaksınız ya nede olsa hiç değilse sinir olmayız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sizde bu kafa olduğu sürece bi töbe haşa ALLAH katında bile aklansak değişmicek sizin kafayı değiştirmek lazım
    inşallah ceza alırda fener sizin dediğiniz olur ceza almasa bile yapmış gibi damgalıcaksınız ya nede olsa hiç değilse sinir olmayız.

tamam kardeşim.fenerli kardeşlerimizi seviyoruz.hak yiyenleri sevmiyoruz.bu trabzonlu olsada sevmiyoruz fenerli olsada.
    başka bir şey dediğim yok benim.bana göe suçludur vede cezasını çekmesi lazımdır.başkasının aldığı cezadan mutluluk duyacak kadar düşmedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

arkadaş bu nasıl bir traji komik olay. 70li 80 li yılların kemal sunal filmleri gibi. yıllarca şikeye damga vurmuş devlet eliyle dahi şikeyi standartlaştırmış takımın taraftarları geliyor burada ahkam kesiyor.

Ve sen hala bunları konuşuyorsun.. acınacak haldesin.
  • seviyeli mesajlarından ötürü kendi adıma teşekkür ederim.herkes kendi fikrini böyle belirtse daha güzel olarak buralar..
  • 1 yil men gelsin onumuzdeki sezon Sampiyon olarak CL ye katilalim

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

/>

Ters karar çıkmaz umarım.

Şu giflerini upload etsen de bizde yararlansak çok güzeller Word de dir inşallah.

İnşallah iki takım için en iyi karar çıkar.

• SPORX.COM @sporx

SON DAKİKA! CAS, FENERBAHÇE'NİN CEZASINI ONADI.
  • Aziz istifaaaaaaaaaa

• önemli olan bundan sonraki süreç

• CAS onadı
  • Aziz Yıldırım başarısızlığı yine transfer yaparak kapatmaya çalışır.Seneye de Ramsey'i almaya uğraşır.

• Allah sabir versin arkadaslar . Uzuldum

• Allaha emanet

• quote:

Bu arada Nevin Yanıt da doping yapıp altın madalya aldığı yarıştan önce Aziz Yıldırım için yarışacağım demiş.

Buralar bayağı karışacak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.