Şimdi Ara

CAS KARARI ANA KONUSU 28.08.2013 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
2
Favori
7.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polis fezlekesi ile farklı bir sonuç çıkması beklenemezdi zaten..
  • Bu sene Uefa'da oynayacakmı Fener?
  • Uzuldum, uzuluyorum, uzuluyoruz. Tek yurek olup gsbjk dahil su azize gununu gossterelim sabir tasimiyiz ulan biz sabir mabir kalmadi!!!!!!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun,Aziz düşünsün boşverin beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reantum

Uzuldum, uzuluyorum, uzuluyoruz. Tek yurek olup gsbjk dahil su azize gununu gossterelim sabir tasimiyiz ulan biz sabir mabir kalmadi!!!!!!!!!!!

Dur la 4.yıldızı bi takalımda sonra şey yaparız
  • Frank W. kullanıcısına yanıt
    kötü oldu
  • bundan sonraki sene mi geçerli olucak yoksa bu sene uefaya gidemeyecek mi fener?
  • Bu sene nolcak haber varmi?

• bu sene cezasını çekmiş sayılmayacak diye biliyorum,önümüzdeki yıldan itibaren 2 yıl ve bu sene de avrupa liginde yok?,yanlışsam biri düzeltsin,bende öğreneyim.
  • adamlarin şikesi aciklandi fb tv de apandisit ameliyatiyla ilgili bir video var. bu kadar vurdumduymaz olunursa azizden sonsuza kadar kurtulamazlar. elinizi masaya vurma vakti geldi bence. bir gs li olarak guclu bir fener istiyorum ben

• Fenerbahçe'nin şike yaptığı herkes tarafından kabul edildi. Bir tek bazı Fenerbahçeli arkadaşlar kabul etmiyor. Şimdi Fenerbahçeli arkadaşlar bir özleştiri yapmak zorunda. Demek ki ortada bir şike var, Fenerbahçenin Şampiyonluk kupasını Trabzonspor'a vermesi lazım çünkü her şey ortada. Fenerbahçe şike yapmış.
  • aziz yıldırımdan karar yorumu: cardoso fenerbahçe de!
  • quote:

Orijinalden alıntı: rngms

bu sene cezasını çekmiş sayılmayacak diye biliyorum,önümüzdeki yıldan itibaren 2 yıl ve bu sene de avrupa liginde yok?,yanlışsam biri düzeltsin,bende öğreneyim.

Yanlışsın. 3 yıl men değil 2 yıl men.
  • Bütün Fenerbahçe taraftarı adına üzüldüm. Umarım bu süreci Fenerbahçeye gönül verenler olarak en az zararla atlatırsınız. Güçlü Galatasaray için güçlü Fenerbahçe , Güçlü Fenerbahçe için Güçlü Galatasaray gerek.
  • poku yedik dağılın.
  • hala şike yapmadık diyen var mı
  • Geçmiş olsun Hayirlisi

• SON DAKİKA! F.Bahçe Kulübü önümüzdeki dakikalarda CAS'ın kararıyla ilgili resmi internet sitesinden açıklama yapacak!
  • arkadaşlar bir sorum olacak. şimdi ceza 2 seneya, bu sene avrupa ligine katılacaktı fenerbahçe, o iptal edildi. 1 sene bu sene, + 1 de seneye olacak şekilde değil mi? yoksa bu sene + 2 sene daha toplam 3 sene mi?
  • bari şu kararla aziz istifa etse de kurtulsa türk futbolu 2 pislikten en azından birinden. diğeri daha tepede oturuyor ki hepimiz biliyoruz o kim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.