Şimdi Ara

CAS KARARI ANA KONUSU 28.08.2013 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
2
Favori
7.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keske bizi kume dusurseler. Soyle bir restart yapip yeniden yapilanip yonetimi falan degistirip Juve gibi geri geliriz. Biktik artik yeminle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviduvar

Uefa ne yapacak merak ediyorum. Mesela Fenerbahçe'ye gelme derse Salzburg ne olacak?. Fenerbahçe eğer en baştan kuralarda olmasaydı onun yerine kim giderdi kısmını geçiyorum. Fenerbahçe 2 takımla resmi maç yaptı. Salzburg'u eledi, Arsenal'e elendi. Şimdi Salzburg demez mi kardesim bizle ..... mı geçiyosunuz diye. Adamlar diyecek Arsenalle oynamak benim hakkımdı. Arsenal diyecek benim karşıma Fenerbahçeyi çıkardınız ben de eledim ben giderim Cl 'ye. Biri öbür taraftan diyecek Fenerbahçe olmasaydı belki de biz katılacaktık elemelere diye. Uefa gidip Fenerbahçe ve Beşiktaşla anlaşarak olası bir tazminatın önüne geçmeye çalıştı ama bakalım şimdi ne yapacak. Dese ki bu sene devam edin cezalar önümüzdeki sene başlayacak o zaman da gruplardaki takımlar diyecek sen bizi bunlarla aynı gruba mı koyuyorsun diye.

salzburg casa coktan gitti bu adamlarin sike davasi var fln diye ama cas kabul etmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Aslinda tff feneri ligten dusurse. Yemin ediyorum sizin icin cok daha iyi olur. Gereksizler
    Gider. Adam gibi tekrar yapilanir takim. Gumbur gumbur gelir 1 sene sonra. Ama dusurmezler tabi orasi ayri

Ligden düşürürse bir sene de Avrupa'ya gitme hakkı kazanamadığı için gitmeyecekler. Ceza Fenerbahçe'nin Avrupa hakkı kazandığı iki seneyi elinden alıyor.
    Tabi 1.ligdeyken Türkiye kupsını alırlarsa o başka.

Ama zaten TFF Fenerbahçe'yi düşürmeyeceği için fazla kafa yormaya gerek yok.
  • cezanın bu sene değil önümüzdeki sene başlayacağını düşünüyorum. çünkü zaten bu sene maç oynadı fb. önümüzdeki sene başlatır uefa cezayı
  • Onurlu bi şekilde istifa etmeyen bi adam için daha bu olayın KARSI var FASI var marsa kadar yolu var bi kılıf uydurur aziz merak etmeyin.
  • quote:

Uefa ne yapacak merak ediyorum. Mesela Fenerbahçe'ye gelme derse Salzburg ne olacak?. Fenerbahçe eğer en baştan kuralarda olmasaydı onun yerine kim giderdi kısmını geçiyorum. Fenerbahçe 2 takımla resmi maç yaptı. Salzburg'u eledi, Arsenal'e elendi. Şimdi Salzburg demez mi kardesim bizle ..... mı geçiyosunuz diye. Adamlar diyecek Arsenalle oynamak benim hakkımdı. Arsenal diyecek benim karşıma Fenerbahçeyi çıkardınız ben de eledim ben giderim Cl 'ye. Biri öbür taraftan diyecek Fenerbahçe olmasaydı belki de biz katılacaktık elemelere diye. Uefa gidip Fenerbahçe ve Beşiktaşla anlaşarak olası bir tazminatın önüne geçmeye çalıştı ama bakalım şimdi ne yapacak. Dese ki bu sene devam edin cezalar önümüzdeki sene başlayacak o zaman da gruplardaki takımlar diyecek sen bizi bunlarla aynı gruba mı koyuyorsun diye.

Tabi birde isin TR ayagi var trabzon ve diger takimlar dava acacak.Buyuk ihtimal FB ve bjk nin kupalari geri alinacak.Eger TFF kabul etmesse trabzon ve diger takimlar uefa ve cas a gidecekler.

Sonuc butun Dunyaya rezil olduk umarim isi uzatmadan fb ve bjk in kupalarini geri alip 2 takimida 2. lige dusururler artik bu isi uzatip zora sokmanin luzumu yok.

• TFF, Savcılar, Polis, Galatasaray, Cemaat ve UEFA'dan sonra suçlular lisetesine CAS da eklendi. Tek suçsuz Fenerbahçe ve yönetimi.
  • Aziz Yıldırımın yüzüne tükürsen yarabbi şükür yüzümüze yansımadı der. bu kadar yüzsüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ist_yer_34

quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

şimdi ligden düşürme cezası verilmesi gerekiyor. Bakalım TFF direnebilecek mi ?

biri yav he he gifi koysun

ben kızdırmak için filan yazmadım arkadaşım.

Şu an hukuktan eğer bir parça haberiniz varsa TFF havada kaldı, bunun farkında mısınız bilmiyorum. Uefa demez mi sen ceza vermedin ama benimle senin kararın arasında bir fark doğdu.

Mehmet Ali Aydınlar demedi mi "Yukarıda Allah var Fenerbahçe ucuz kurtuldu diye" Hala bedel ödenmedi ki. TFF'nin ceza talimatnamesini bilen benim ne demek istediğimi anlar. kaldı ki Uefa eğer soruşturmayı yürütseydi Fenerbahçe ancak amatör kümede oynayabilirdi.

• quote:

salzburg mevzusu var evet.. bu sene büyük ihtimal uefadan devam ettirirler..

şike geçen sene yapılmadı haliyle şikeyle gelinmedi uefa ya.. ve gruptakiler öyle bir şey demezler sanırım.. iki ucu b...u değnek...

• quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Şike artık her kulvarda onandı, yönetim şikeci fenerbahçe söylemlerine artık ceza vermemeli, gerçekleri söylemek ne zamandan beri yasak oldu burada.

2010-2011 Sezonu Şampiyonu FENERBAHÇE!

/>
  • taraftar için üzüldüm. hiç bir taraftarın böyle bir durumda kalmasını istemem
  • simdi steu bükres gibi uefa fb ligden dusurebilir sanirim. onlarida kendi federasyonu dusurmedi ama uefa dusrdu. eger oyle olursa demirören ben dusurmem der uefada bizi komple avrupadan atarmi acaba. yoksa bu durumda tff uefanin dedigini mi yapmak zorunda kalir.

• yaktın takımı savurdun külü,
    kapıya bağladın düldülü,
    yeter artık aziz yeter,
    bırak artık şu kulübü

• ligden düşme veya başka bir ceza ikisinden birisi verilmeli katılıyorum
  • taraftara yazık oldu cidden. kimse hak etmez bunları yaşamayı
  • bu sene ne olucak arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe Türkiye hariç heryerde suçlu bulundu. Bizim ülke maalesef öyle karakterli bir ülke değil. Türkiye için yinede adaletli bir sonuç çıkmaz. Başkan Ali Koç filan olsun diyenler oda bu davada sonucucu bile bile hala halkı kandırmaya yönelik çalışıyor. Aziz Yıldırımdan farklı olmaz :)
    En azından halk için kamuoyu için bir karar oldu. herkes Şikeci lafını bu insanlara bir etiket gibi yapıştıracak. babadan torunada böyle aktarılır bu olaylar.
  • Yalan söylemeyeceğim.Fbli arkadaşlarım için cidden üzüldüm ve Aziz gibiler için de sevindim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.