Şimdi Ara

CAS KARARI ANA KONUSU 28.08.2013 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
2
Favori
7.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslinda tff feneri ligten dusurse. Yemin ediyorum sizin icin cok daha iyi olur. Gereksizler
    Gider. Adam gibi tekrar yapilanir takim. Gumbur gumbur gelir 1 sene sonra. Ama dusurmezler tabi orasi ayri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

o değil de her zaman olduğu gibi fenerbahçe'yi ilgilendiren bir olayda fakir fukara gibi doluşan galatasaray'lılar çoğunlukta. işte bunu seviyorum.

Rezil olacağınız kadar oldunuz hâlâ nereden sarsam diye uğraşıyorsun. Seni de anlıyoruz
  • En az 7-8 futbocu gider heralde.

• Hiç ceza verilmese,sadece şampiyonluk bile alınsa yine yeterli olurdu.Pişkin pişkin kupa bizim müzemizde bilmem ne deniyor hala,koskoca Fenerbahçe 1 lig şampiyonluğu için bu hallere mi düşmeliydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

Zaten 1 yil gitmedik. simdi 2 yil ceza geldi. oha toplam 3 yil ceza almis olduk

şike yapmanın karşılığı bu dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain.

o değil de her zaman olduğu gibi fenerbahçe'yi ilgilendiren bir olayda fakir fukara gibi doluşan galatasaray'lılar çoğunlukta. işte bunu seviyorum.

aynı durum galatasarayın başında olsa sen dolmayacakmısın? gelmiş ucuz muhabbet yapıyorsun...
  • Platini : "Şike yapıldığını tam 8
    maçta gördük Türkiye Futbol Federasyonunun neden sessiz kaldığını anlamıyoruz."

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Şike artık her kulvarda onandı, yönetim şikeci fenerbahçe söylemlerine artık ceza vermemeli, gerçekleri söylemek ne zamandan beri yasak oldu burada.

+1

Bu pisliğe bizim de adımızı karıştırdılar. Bülent Uygunsuz sayesinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Şike artık her kulvarda onandı, yönetim şikeci fenerbahçe söylemlerine artık ceza vermemeli, gerçekleri söylemek ne zamandan beri yasak oldu burada.

2010-2011 Sezonu Şampiyonu FENERBAHÇE!

aziz yıldırımcı geldi
  • Neden ceza verildigi onumuzdeki gunlerde acilanacakmis
  • Uefa ne yapacak merak ediyorum. Mesela Fenerbahçe'ye gelme derse Salzburg ne olacak?. Fenerbahçe eğer en baştan kuralarda olmasaydı onun yerine kim giderdi kısmını geçiyorum. Fenerbahçe 2 takımla resmi maç yaptı. Salzburg'u eledi, Arsenal'e elendi. Şimdi Salzburg demez mi kardesim bizle ..... mı geçiyosunuz diye. Adamlar diyecek Arsenalle oynamak benim hakkımdı. Arsenal diyecek benim karşıma Fenerbahçeyi çıkardınız ben de eledim ben giderim Cl 'ye. Biri öbür taraftan diyecek Fenerbahçe olmasaydı belki de biz katılacaktık elemelere diye. Uefa gidip Fenerbahçe ve Beşiktaşla anlaşarak olası bir tazminatın önüne geçmeye çalıştı ama bakalım şimdi ne yapacak. Dese ki bu sene devam edin cezalar önümüzdeki sene başlayacak o zaman da gruplardaki takımlar diyecek sen bizi bunlarla aynı gruba mı koyuyorsun diye.

• kıçınızı yormayın aziz ne derse o dur

diktatör çok yaşa
  • tff harici tüm dünya spor mahkeme ve hukuku fenerin şike yaptığını kabul etti... maa pislikleri halının altına itti, tüpçü hiçbişey yokmuş gibi üstüne bastı geçti ama ceza ağır yerden geldi... tüpçü bakalım feneri nasıl kurtarıcak bu durumdan çok merak ediyorum...

tüm spor hukuku tarafından şike yaptığı belirnenen, kanıtlanan ve cezsı kesilen takım için şike yaptınız şikeci demek hala forumda ceza sebebi olucak mı? merak içindeyiz...
  • Sow, Meireless, Kuyt bu takımdan ilk gitmek isteyen kişiler olacaktır. Gitmezlerse Rıdvanın dediği gibi "Kafa Olarak Bitik" bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Taraftara yazık olacak yine geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

Hainler basmış formumuzu her zamanki gibi

kendi içinizdeki hainleri temizlemeyi öğrenin sonra millete sardırırsınız... tabi ona laf yok değilmi? sonuçta şampiyonluk kupasını getirdi....
  • tff hiç bir şey olmamış gibi mezarlıktan geçerken ıslık çalar gibi davranmaya devam edecek. sonuna kadar fb nin arkasındayız diye açıklama yaparlarsa şaşmayın. benim kızdığım işte resmen şikeyi ört bas eden adamların teklifini terimin kabul etmesi.

bu ülkede milliyetçilik mi kaldı ki milli takımımız olsun. sonra milli takım milli duygular edebiyatı yapıyor herkes.
  • Umarım Aziz gider artık daha ne kadar zarar verecek Fenerbahçe'ye kaç yıllık klübü ne hale düşürdüler yazıklar olsun aldıkları para haram zıkkım olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi 20 sene aziz isminde çocuk doğmaz artık
  • Şimdi olacaklar :

Arda'ya 24m teklif edilecek...
    GS aleyhinde demeçler verilmeye başlancak...
    Alakasız bir süper futbolcuya ısrarla teklif yapılacak ama alınamıcak...

Günden bir şekilde değiştirilip fener taraftarı yine uyutulacak... bu ülkeyi yönetenler, alt yöneticilere herşeyi çok güzel öğrettiler...

Sonuç: Klavuzu karga olanın burnu b.ktan çıkmazmış...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.