Şimdi Ara

CAS KARARI ANA KONUSU 28.08.2013 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
2
Favori
7.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zehir06

Arsenal'dan 5 golü boşamı yediniz

Vay arkadaş ne adamsınız ya

Geçmiş olsun.

• aziz iyimi oldu şmdi? hem arsenalden 5 yedin hemde 2 yıl ceza.. sıvama kısmı başarılı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

http://www.aa.com.tr/tr/manset/220977--cas-fenerbahceye-verilen-2-yillik-men-cezasini-onadi

geçmiş olsun diyemeyeceğim. sonuçta ortada şike var ve cezası kesildi. bakalım tff bir şeyler yapacak mı bu karardan sonra. ben zannetmiyorum illa yine avrupadan bir talimat gelirse kıpırdanır

radyo da diyodu, uefa federasyona kupanın fenerden alınması için bildirimde bulunmazsa, fifa nın böyle bir bildirim yapma hakkı varmış.

ne olur bilinmez ama bence mazlum çocuk trabzon u uefa iplemez ve olayı burda kapatır.

trabzon hakkaten şanssız

• Şike artık her kulvarda onandı, yönetim şikeci fenerbahçe söylemlerine artık ceza vermemeli, gerçekleri söylemek ne zamandan beri yasak oldu burada.
  • türkiyede ceza yok tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

şimdi ligden düşürme cezası verilmesi gerekiyor. Bakalım TFF direnebilecek mi ?

biri yav he he gifi koysun
  • salzburg'un itiraz hakkı doğdu bence.
  • Bu ülkede Aziz, YD, RTE oldukça hiçbir şey güzel olmayacak gençler.
  • Hala nasıl klüpte başkan olarak kalıyor anlamıyorum bir insan bu kadar yüzsüz olabilir.
  • Peh
  • Yeter artık aziz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cas da onadığına göre geçmiş olsun Fenerbahçe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Bu ülkede Aziz, YD, RTE oldukça hiçbir şey güzel olmayacak gençler.

İmzamı atarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavifil

arkadaşlar bir sorum olacak. şimdi ceza 2 seneya, bu sene avrupa ligine katılacaktı fenerbahçe, o iptal edildi. 1 sene bu sene, + 1 de seneye olacak şekilde değil mi? yoksa bu sene + 2 sene daha toplam 3 sene mi?

Her şekilde 2 sene olacak. 2 senelik cezayı 3 seneye çıkarmak olur mu, ne kadar saçma şey o öyle.

UEFA açıklama yaptı, son kararı kendileri verecek. Cezayı ya bu sene başlatacaklar (onandığı için) ya da bu seneyi oynayacağız ve sonraki seneden başlayacak.
  • aziz yıldırım çıkar konuşursam olay olur sonra fbyi kimse yıkamaz yok dar ağacında olsam son sözüm fb der felan taraftarlarını her zmanki gibi kandırır
  • zaten 1 yil avrupaya gitmemistik
  • Evet şimdi bakalım Trabzonspor'a Kupa teslimi ve küme düşürme felan olacak mı? Değerlenir buralar
    Şimdi TASDİKLİ şikeci oldunuz geçmiş olsun.Biz her zaman dedik AZİZ BU KLÜBE ZARAR..
  • UEFA fenerin davaya casa taşımasından dolayı kızgındır. cezayı önümüzdeki 2 yıl için verecektir. Düşücem böyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Şike artık her kulvarda onandı, yönetim şikeci fenerbahçe söylemlerine artık ceza vermemeli, gerçekleri söylemek ne zamandan beri yasak oldu burada.

2010-2011 Sezonu Şampiyonu FENERBAHÇE!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.