|
Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme (3. sayfa)

-
-
Tabii ki, müsait olunca hepsini atarım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sevinirim indirim bitmeden yapabilirseniz çok makbule geçer <3 -
-
Saatin tansiyon ölçümü hatalıydı. Servisine yolladım. Aynı şekilde geri yollamışlar. Servisi beş para etmez. Bilginiz olsun. Saat bozuk gelirse hemen geri yollamanızı tavsiye ederim. -
Ben saati tekrar teknik servise gönderip geri para iadesi talep ettim. Sonucunu bekliyorum.
-
Hocam gönderin ama çok ümitlenmeyin.
Sonucu bizimle de paylaşırsanız çok seviniriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PinokkyoHocam gönderin ama çok ümitlenmeyin.
Sonucu bizimle de paylaşırsanız çok seviniriz.
Saati geri iade için göndermiştim. Bugün yenisi elime geçti. Sözde sıfır saat göndermişler. Saatte aynı sorun var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 23 Ekim 2020; 15:55:26 > -
-
Ben bu saati tavsiye etmiyorum. Servisi ürünün arkasında durmuyor. Tamir etmeden saati geri gönderiyor. Tekrar gönderiyorsunuz. Değiştirdik diyorlar. Yeni diye gelen saatte aynı sorunlar var. Yani saatte sorun varsa elinizde patlıyor.
-
Bu saat için kordon bakıyorum da özellikle bu modele göre satılan yok. Nasıl arama yapmalıyım uygun kordon bulmak için?
-
-
20 TL indirim ile 220 TL'ye geldi. Garanti 22 TL bonus ile 200 civarına aldım. Bu fiyat için iyidir herhalde. Bakalım inşallah pişman etmez. Yorumlar genel olarak iyi görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol'da Case 4U C1 yazıp arayınca bazı modeller çıkıyor. Bir bak istersen.
20 lira indirim nasıl oldu hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Uwais
20 lira indirim nasıl oldu hocamHepsiburada bazı hesaplara indirim yüklemiş. Önceden kullandığım bir hesapta indirim vardı. O indirimi kullandım. Çek satışta sanırım satanlar vardır. 3-5 liraya satılıyordur sanırım.
Ben de aldım hocam bakalım. Ekran koruyucu ne alacağız biliyor musunuz?
Şimdiden güle kullanın. 7-8 mesaj yukarıda yazdım hocam.
Hocam teşekkürler. Şu an videonuzu izliyorum. Ekran koruyucu için link verebilir misinizquote:
Orijinalden alıntı: Pinokkyo
Şimdiden güle kullanın. 7-8 mesaj yukarıda yazdım hocam.
Hocam ben aldığım linki atayım ama sanırım aynısını Amazon daha ucuza satıyor. Satın almadan önce siz bir de orayı da kontrol edin lütfen.
www.hepsiburada.com
IPG Tüm Yuvarlak Camlı Saatler İçin Ekran Koruyucu 2 Adet Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/ipg-tum-yuvarlak-camli-saatler-icin-ekran-koruyucu-2-adet-p-HBV00000IUNRG?magaza=Eslim+Bili%c5%9fim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinokkyo -- 6 Kasım 2020; 22:17:35 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X