Şimdi Ara

Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
8
Favori
48.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar uygun fiyatlı akıllı saat arıyorum, aklımda haylou,imilab,mi watch lite gibi modeller var sizce hangisi iyidir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam 3 ay olmuş mi watch lite şu anda 500tl bu saat 320 civarı sizce fiyat farkına değer mi xiaomi güzel ama 500tl çok gibi geldi bana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kw66 ile bu saat arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim bilemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saati aldım ancak sürekli geri kalıyor. 3-4 gün kullandıktan sonra saat farklı bir saati gösteriyor. Cool wear uygulamasını açınca düzeliyor. Ancak bunun olmaması gerek. Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

• Merhaba saati 2-3 gün önce aldım. Uyku ölçmesi çalışmıyor sürekli 0 da uyku miktarı nabız sensörü de bazen saati daha sıkı bağlayın tarzı bir uyarı veriyor ve çalışmıyor nedeni ne olabilir sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I_Touch87 I kullanıcısına yanıt

Yfit uygulamasında sorun yaşamıyorum.

• Benim saat şarj etmiyor. Şarj aleti bozulmuş olabilir ama durduğu yerde bozulur mu bilmiyorum, öyle zorlama falan pek olmadı. Böyle bir problem yaşayan var mı?

• merhaba arkadaşlar ortalama 1 senedir bende takip ediyorum bu konuyu ve araştırırken öte yandan almış bulunmaktayım 1 seneye yakin kullanıyorum.
    indirimli 280 tl ye aldim.
    Öncelikle akıllı saat değil de akıllı bileklik alıyorum düşüncesindeydim onun için çok üzmedi beni.
    zaman geçtikçe ilk etapta beni şaşırttı hosuma gitti.Sonrasinda can sıkan durumlarda oldu genel olarak izlenimlerimi paylaşma ihtiyacı hissettim.
    Akıllı bileklik ve akıllı saat arası bir ürün bence.
    - Dahili mikrofon konuşma çağrı cevaplama yok, sadece reddetme var.
    -kasa rengi güzel, alaşımlı metal ama dikkat etmek gerekir alınan darbe sonucu izler birazcık can sıkabilir normal olarak.
    - Klasik saat serverler için yeterli bir tasarım olduğunu düşünüyorum ve ben ek olarak 50 tl ye metal siyah kordon taktırdım (resim ekledim alta) çok şık durdu ve herkes kordon saat ikilisini orjinal sanıyor.
    - şarj tuketimi 14-15 günü buluyor bende. günlük kullanımda sadece ihtiyaç olduğunda tansiyon nabiz vs kullanarak , sosyal medya bildirimleri açık, parlaklık full , manuel ekran acma 9 sn , otomatik bilek cevirme aktif şekilde.
    Bazı arkadaşlar ekran koruyucu çapını felan sormuş ben ilk nano ekran koruyucu kullandim hoşuma gitmedi (yedekleri duruyor) sonra kırılmaz cam aldım 36 mm rahat montaj yapilabiliyor 37 mm kılı kılına oturuyor kolayını buldum 37 mm taktim çok hoş durdu boşluksuz şekilde.
    - Nabiz tansiyon ölçümleri evdeki tansiyon aletleriyle karsilastirdim hemen hemen yakın sonuclar veriyor, ama hassasiyeti biraz kismet işi anlaşılan düzgün çalışmayan arkadaşlar da olmuş
    - Arayuz olarak dahili hafıza yok bu saatte o nedenle uygulama uzerinden degistirebiliyorsunuz , herhangi başka bir saat temasini entegre edemiyorsunuz üst modeller gibi. bunun için magazadaki tema adedi ortalama 40 ama daha da artirilabilir benim görüşüm, ayrıca daha canlı efektif gerçekçi temelarda gelmeli bence. saat yakışıklı içi boş kaliyor
    Benden sonra çok almak isteyen arkadaşlar oldu maalesef tavsiye edemedim.
    sebebi ise ; yfit uygulaması çok karmaşa yarattı yıl başına doğru. uygulama hata veriyor bakıyorum saat bağlı değil. bağlıyorum bakıyorum 1 gün sonra tekrar kopmuş bağlantı. güncelleme felan vardır diye mağazaya baktigimda yfit ve yfit pro gördüm , anladığım kadarıyla bildirim açıklama vs. yapmadan akıllarınca duzenleme getiriyorlar programa ama hata giderme böyle bişi değil. başka bir videoda bir arkadaş.coolwear diye bir uygulama kullanmış, araştırdım yine yfit firmasınınmış. coolwear yukledim bir süre kullandim stabildi sonra ayni şekilde bağlantı kopmalari olmaya basladi, arada uygulamaya giriyorum girince hemen bağlıyor bazen biraz bekletiyor sonra bağlanıyor felan. alıştım sayılır buna da.
    ALİSAMADİĞİM TEK ŞEY okuyan arkadaşlardan da ricam yfit uygulaması çalışıyor bildirimi alıyorum sürekli bunu nasıl normal hale getirebilirim cihazim Samsung a7 2017. ne oyun oynatiyor nede film canı sıkıldıkça bildirim görünüyor dikkat dağıtıyor. çözümü bilen varsa yardımcı olursa memnun olurum.
    Biraz uzun oldu sanırım bir yanlış yazim olduysa affola.
    Saati fiyat performans ürünü olarak aldim memnun kaldim ama yazilim kısmı problem genelde yfit ve coolwear bu işi duzeltemediler henüz yoksaki talep cok saate bence.

Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme

• wazzup90 W kullanıcısına yanıt
    Elinize ve dilinize sağlık hocam çok güzel bir değerlendirme olmuş. 👏🏻 Uygulama bildirimlerini kapatırsanız sorununuz çözülür sanırım.

• Arkadaşlar saati alalı iki gün oldu. Sorunum gelen çağrıyı bildirmiyor, göremiyorum. İçinden çıkan küçük kullanım kılavuzunda QR kodlu program Coolwear indir diyor, önce onu kurdum, saati tanıttım, gerekli izinleri verdim ama gelen çağrıyı göremiyorum. Sonra yfit indirdim ondada aynı sorun. Ben mi, bir yerde yanlış yapıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAVEN06 -- 1 Mart 2022; 17:9:3 >
  • Aşağı yukarı 6 aydır kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Coolwear ile ilgilisıkıntılar var ama onlar sorun değil. Ancak telefonu değiştirip samsung note3 ten note 5 e geçince bir türlü çağrı bildirimini aktif edemedim.

• Benim telefonum Samsung M51. Onda çağrı göstermiyor.  Meizu x8 telefonda çalışıyor. Yazılım güncellemesi çözer diye düşünüyorum.

• Daha önce ls05 kullanıyordum, garanti bitince bataryasi da öldü. Bu konudaki tavsiyeleriniz üzerine bende bu bilekliği aldım şimdilik memnunum.
    Tek memnun olmadığım nokta ekranın geç uyanması.
    Ls05te elimi kaldırınca ekran daha hızlı açılıyordu, arada en az yarım saniye fark var.
    Düğmeye basınca da geç açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamsungAbi -- 9 Kasım 2022; 6:56:4 >
  • benim saat tansiyonu her zaman 12/8 ölçüyor bozuk sanırım bende mi böyle herkeste mi değiştireyim mi @wazzup90 @Pinokkyo

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba öncelikle hayırlı ramazanlar dilerim herkese, kusura bakmayın bayadir bildirimleri anlamıyordum yeni gördüm mesajınızı. Bende değişkenlik gösteriyor ölçümler genel olarak tansiyon aleti ile de karşılaştırma yaptım çok abartılı fark yok aralarında, kimi arkadaş doğru göstermiyor demiş ama bizim şansımıza mıdır bilmiyorum, bendeki ürün gayet stabil çalışıyor. En büyük sıkıntı üründe dediğimiz gibi aplikasyon kusurlu. Saat fp ürünü bence akıllı bileklik diyebiliriz. İkinci el piyasasında 250 civarına satan var hala. Yedek parçası lazım bana sadece arka kapağı çatladı malum plastik bende onu da sıvı conta ile tamir ettim şuan su alma durumu göremedim. Epeydir kullandığım ve bana uygun fiyatlı geldiği için midir bilemedim hala cezbediyor emsallerine baktığımda, normal kullanımda hala 1.5 haftayı çıkarması mükemmel benim için en güzel yönü bence bu

• Bu arada hala elinde arızalı ürünü olup değerlendirecekler varsa parça olarak satın alabilirim akıbetini yazmanız yeterli.geride kalan sağlar yoluna devam etsin bari :)

• ben bunu hasanağa bahçesinde yerde buldum çok güzel ama şarjı bitince ayarı kaçıyor yeniden teefona bağlamak zorunda kalıyorum

• Nisan 2021'de almıştım. çok memnundum bu saatten... şarjı uzun gidiyor ve gayet şık. Ancak 1-2 ay kadar önce kendi kendine sürekli restart etmeye başladı. Nasıl başladı ne oldu bilmiyorum. Menüye bile girecek kadar kalmıyor ekran... 1 saniye falan açık kaldıktan sonra hemen restart ediyor kendini.

Böyle bir sorunla karşılaşan ya da çözüm önerisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.