Şimdi Ara

Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
8
Favori
48.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normal şartlarda fikir almak adına açtığım bu konuya hiçbir cevap gelmeyince, ben de konuyu bir inceleme konusuna dönüştürmeye karar verdim. Bu arada hayatımda ilk defa böyle bir şey yapıyorum. Hatam olursa affola. Akıllı saatten anlayan arkadaşlar konuya destek verirse çok memnun olurum. Çünkü hayatımda ilk defa bir akıllı saat kullanacağım.
    Konuya videosu ile ilk destek olan @Miyamoto Musashi 'ye teşekkürler.

Bu da shiftdelete inceleme videosu:

Saate gelince:

Telefonunzla eşleştirmek için kullanmanız gereken uygulama adresleri:

Android için:
    play.google.com
    YFit - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ydzncd.yuefitpro&hl=tr

Ios için:

Gelelim saatin özelliklerine:

1-Uygulamayı açıp uygulama üzerinden cihaz ekle diyorsunuz. Zaten açmanızla cihazın eklenmesi bir oluyor. Bu arada küçük bir uyarıda bulunmak istiyorum çünkü bu uyarı pek çok yerde yapılmıyor. Cihazınızı herhangi bir bluetooth kulaklık ya da hoparlör bağlantısı yapar gibi telefona bağlamayacaksınız. Saat ve telefonu yfit uygulaması üzerinden eşleştirmeniz gerekiyor. Telefon ile saatiniz birbirine kullanım sırasında birbirine çok yakın olması gerekiyor. İlk başlarda bağlantı ile ilgili ciddi sıkıntılar yaşansa da şu an için bu sorun gelen son güncelleme ile çözülmüş görünüyor. Saatle telefon arası 10 mt'den daha az mesafede olduğunda ve arada bağlantıyı etkileyecek duvar vs. engel yoksa anında bağlantı sağlanıyor.

2-Uygulama içerisinde toplamda 4 farklı saat kadranı var. Farklı kadranlar da indirebiliyorsunuz ancak sadece tek bir kadran indirme şansınız var. Yani 4+1=5 farklı kadran kullanabiliyorsunuz. Yeni bir kadran kullanmak için her defasında tekrar indirmeniz gerekiyor. Yeni kadran yüklemesi de öyle tek tıkla yapmak pek mümkün değil. Hesaplamadım ama yeni bir kadran yüklemek yaklaşık 1 dk kadar sürüyor. Kazara listedeki kadranlardan bir tanesine dokunursanız size Allah kolaylık versin. Çünkü yükleme bitinceye kadar beklemeniz gerekiyor, çünkü bu arada hiç bir işlem yapamıyorsunuz. Çok sinir bozucu bir durum.

3-Adım sayınızı günlük takip edebiliyorsunuz. İsterseniz günlük hedef adım sayısını belirleyebiliyorsunuz. Ne kadar güvenilir bilmiyorum tabi ama en azından bu konuda size günlük bir veri arşivi sağlıyor. Uygulamada en çok baktığım bölüm.

4-Uyku takibinizi yapabiliyorsunuz. Muhtemelen bu uyku takibini nabzınızdan uykuda olduğunuzu algılayıp sabah saat 10:00'dan sonra geceki uykunun raporunu alabiliyorsunuz. Veriler oldukça başarılı. Saat kaçta uykuya daldığınız ve saat kaçta uyandığınız gibi verileri gün gün takip edebiliyorsunuz.

5-Günlük güncel hava durumunu takip edebiliyorsunuz. Kendi adıma çok kullandığım bir özellik değil. İhtiyacı olanlar için güzel bir detay olabilir.

6-Uygulama üzerinden hangi uygulama bildirimini görmek istiyorsanız o seçiyorsunuz. Örneğin ben wp seçtim. WP'taki son 5 mesajı saat üzerindne görebiliyorsunuz ancak saat üzerinden herhangibir işlem yapamıyorsunuz. Sadece son 5 mesajı okuyabiliyorsunuz.

7-Kalp atış hızınızı ölçebiliyorsunuz.

8-Kandaki oksijen seviyenizi ölçebiliyorsunuz.

9-Müzik dinlerken saat üzerinden dinlediğiniz şarkıları ileri geri yapabiliyorsunuz.

10-Uygulama üzerinden kamerayı açarsanız eğer saat üzerinden fotoğraf çekebiliyorsunuz ancak bu şekilde çekilen fotoğrafların kalitesi çok düşük oluyor. Çok mecbur kalırsanız güzel bir özellik tabi.

11-Saat üzerinden nefes egzersizleri yapabiliyorsunuz.

12-Saat üzerinden kronometreyi çalıştırabiliyorsunuz.

13-Hani olur da telefonunuzu bulamazsanız telefonumu bul menüsünden telefonunuzu bulmaya yardımcı oluyor. Bu özellik ne kadar işe yarar tartışılır. Çünkü saat ve telefon arasında bir engel yoksa bu özelliği sadece 10 mt'lik bir yarı çapta kullanabilirsiniz. 10 mt'den fazla uzaklaşırsanız eğer hiç bir işe yaramaz. Bugüne kadar bir kere benim işimi gördü ama hakkını yemeyeyim.

14-Ekran zaman aşımını 5 ile 15 sn arasında dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

15-Ekran parlaklığını ayarlayabiliyorsunuz. Ayarı ne kadar aşağıya çekerseniz şarj süresini o kadar artırabilirsiniz.

16 Olur da uzun süre hareketsiz kalırsanız eğer Hareketsizlik hatırlatıcısı devreye girip sizi uyarıyor. Hadi kalk, sallanma der gibi...

17-Gelen çağrıları telefon üzerinden görebiliyorsunuz.

18-Saat üzerinden alarmı ayarlayabiliyorsunuz. Bence bu da çok gereksiz bir özellik. Çünkü çoğu kişi zaten alarm olarak telefonunu kullanıyor. Diğer taraftan saatte alarm diye bahsedilen şey tek seferlik titreşim. Bu da gereksiz bir özellik.

19- Su içmek ile ilgili bir sorununuz varsa zaman aralığını belirleyerek su içme konusunda saatinizin sizi uyarmasını sağlayabiliyorsunuz.

Kadran çeşitlerini merak edenler için ilgili arayüzleri şuraya bırakıyorum.

Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme

Yeni eklenen kadranlar:

Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme

Arkadaşlar saati alıp da saatin ekrarnını korumak için hangi marka ve modeli seçeceğini kestiremeyenler arkadaşlar için ben kendi adıma 36 mm. IPG markasını tercih ettim. IPG ile ıslak uygulama yapıyorsunuz. Bu yöntemi ben çok beğendim. Bu yöntemle ekran üzerinde oluşabilecek olası baloncuklardan kurtuluyorsunuz. En kısa zamanda telefonuma da uygulamayı düşünüyorum. Koruyucu boyutuna gelecek olursak 37 mm. olur muydu bilmiyorum ama ben riske girmemek için saatime 36 mm. taktım. Ekteki fotoğraftan da gördüğünüz üzere muhtemelen 37 mm. de olur ama ben pişman değilim hatta ben böyle daha güzel olduğunu düşünüyorum. Sakarlar sakarı bir adam olduğum için saati kullanırken kafam şimdi daha rahat.

Hani olur da saatle ilgili sorularınız olursa seve seve cevaplamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinokkyo -- 16 Şubat 2021; 14:53:25 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Case 4U C1 Akıllı Saat: Kapsamlı Bir İnceleme

Case 4U C1 Akıllı Saat, uygun fiyat aralığında kaliteli özellikler sunan şık bir akıllı saattir. Saat, sağlık izleme, bildirim alma ve daha fazlası gibi çeşitli fonksiyonları ile günlük hayatınızı kolaylaştırmayı amaçlar.

Case 4U C1 Akıllı Saat Uygulaması

Case 4U C1 Akıllı Saat, saatin özelliklerine erişmenizi sağlayan özel bir uygulama ile eşleşir. C4U C1 akıllı saat uygulaması, hem iOS hem de Android cihazlarda mevcuttur ve saatiniz ile telefonunuz arasında sorunsuz bir bağlantı sağlar.

Kullanıcı Arayüzü

C1 Akıllı Saat'in kullanıcı arayüzü, kullanımı kolay ve gezinmesi basittir. İhtiyacınız olan bilgilere hızlıca erişmenizi sağlayan sezgisel bir tasarıma sahiptir. Uygulama, saatinizin ayarlarını özelleştirmenize, bildirimleri yönetmenize ve sağlık verilerinizi takip etmenize olanak tanır.

Özellikler

Case 4U C1 Akıllı Saat, çeşitli özellikler sunar, bunlar arasında şunlar bulunur:

• Adım, mesafe ve kalori takibi
    • Uyku izleme
    • Kalp atış hızı izleme
    • Bildirim alma
    • Çağrı reddetme
    • Kamera kontrolü

Yorumlar

C1 Akıllı Saat, kullanıcılarından genel olarak olumlu yorumlar almıştır. Kullanıcılar, şık tasarımını, uygun fiyatını ve kullanım kolaylığını övmüştür. Bazı kullanıcılar, pil ömrünün daha uzun olmasını istediklerini belirtmiş olsa da, genel olarak saat, fiyatına göre sağlam bir seçenek olarak kabul edilmektedir.

İndirme

C4U C1 akıllı saat uygulamasını, cihazınızın uygulama mağazasından indirebilirsiniz. Ayrıca, saatle ilgili daha fazla bilgi ve destek için Case 4U'nun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Case 4U C1 Akıllı Saat, günlük yaşamınız için uygun fiyatlı ve kullanışlı bir akıllı saat arayanlar için iyi bir seçenektir. Uygun fiyat aralığı, sezgisel arayüzü ve çok yönlü özellikleri ile C1 Akıllı Saat, zamanınızı yönetmenize, sağlığınızı izlemenize ve bağlantıda kalmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlerleyen zamanlarda olur da merak eden olursa haber etsin tecrübelerimi paylaşayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinokkyo -- 25 Ağustos 2020; 13:32:23 >
  • Ben de buna bakıyorum hiçbir yerde bilgi bulamadım. Alasım da var güzel duruyor görüntüsü. Ama pişman eder mi kaliteli mi pek güvenemedim. Hala 299 tl olarak duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aenean -- 7 Ağustos 2020; 16:15:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aenean

Ben de buna bakıyorum hiçbir yerde bilgi bulamadım. Alasım da var güzel duruyor görüntüsü. Ama pişman eder mi kaliteli mi pek güvenemedim. Hala 299 tl olarak duruyor
    Hocam aceleniz yoksa bekleyin biraz daha. Kargoya verdiler bile saati. Ben en azından birkaç gün kullandıktan sonra izlenimlerimi paylaşayım sonra karar verirsiniz. Şu anda fiyat 450 ama illa ki tekrar indirime girer bu saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinokkyo

Hocam aceleniz yoksa bekleyin biraz daha. Kargoya verdiler bile saati. Ben en azından birkaç gün kullandıktan sonra izlenimlerimi paylaşayım sonra karar verirsiniz. Şu anda fiyat 450 ama illa ki tekrar indirime girer bu saat.

Alıntıları Göster
    Tamamdır hocam bekliyorum tecrübelerinizi duruma göre alacağım ben de

• Bende bu cihaza bakıyorum yorumunuzu bekliyorum hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar konuya tekrar bir göz atmanızı rica edeceğim sizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pinokkyo -- 10 Ağustos 2020; 16:52:24 >
  • Pinokkyo kullanıcısına yanıt
    Saatten konuşma varmı?

• Ghaneli G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam.
  • Sevgili dostlar yardımınıza ihtiyacım var. Kordonu bir türlü saate monte edemiyorum. Bu durum normal mi?

İç kısımda pimlerin oturması için delikler olmalı pimin ucu oraya takıyorsunuz. Attığınız resimlere bakınca kordonun takıldığı yerde pim yuvası yok. Üretim hatası diyecem de böyle hatamı olur?

• Luttarte kullanıcısına yanıt
    Evet hocam maalesef çok ilginç ama gerçekten üretim hatası. İade mi değilşim mi diye çok düşündüm ancak son anda değiştirmeye karar verdim. Bugün geri gönderiyorum, bakalım yenisi ne kadar sürede elimde olur.
    Böyle kalite kontrol görülmemiştir

• Arkadaşlar merhaba ürünü bende aldım fakat sarj konusunda sıkıntı yaşıyorum. Sarj oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum sarja takılıyken sarj olduğuna dair herhangi bir simge vb birşey çıkıyor mu ekranda?

• etoptas E kullanıcısına yanıt
    Hocam saatim gelince ben de kontrol edip bilgi vereyim ancak okuduğum yorumlardan bir tanesinde saatin kutusundan %30 şarjla çıktığı yazıyordu.
  • Bana %60 civarında geldi gece taktım fakat sabah seviye aynıydı gün içerisinde de 1 kaç saat denedim ama olmadı bende değişim istedim gönderdim bakalım ne olacak. Ama saat gerçekten çok güzel

• şimdi 439 tl yazıyor hepsiburada com da. fiyatlar çok acayip. 250-300 tl hakkı gibi. fazlası pahalı.

• İndirim yakalarsam ben de almayı düşünüyorum ama merak ettiğim her uygulamanın bildirimini alabiliyor muyuz? Ve saat üzerinden mesajlara cevap veriliyor mu?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.