< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme (4. sayfa)

-
-
Hocam yine 8-10 mesaj yukarıdaki mesajıma bakmanızı rica edeceğim. Çünkü oradaki fotoğraf size yol gösterecek. Ben 36 mm tercih ettim. Belki siz 37 mm tercih etmek isteyebilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: Pinokkyo
Hocam yine 8-10 mesaj yukarıdaki mesajıma bakmanızı rica edeceğim. Çünkü oradaki fotoğraf size yol gösterecek. Ben 36 mm tercih ettim. Belki siz 37 mm tercih etmek isteyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Uwais
Ben de aldım hocam bakalım. Ekran koruyucu ne alacağız biliyor musunuz?Açıkçası ben ekran koruyucu almayı düşünmüyorum. 40 küsür liraya ekran koruyucu bu saat için oldukça fazla. Ancak trendyol'da kordonlar var onlardan belki alabilirim.
O da indirim kuponu falan denk gelir de biraz daha ucuza alabilirsem. Saat gelsin bakalım nasıl bir şeymiş.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefon ile eşleştiremiyorum ben ya tel. buluyor c1 i seçiyorum ama tekrar dene diye seçenek çıkıyor telefona da hiç bildirim gelmeden nasıl çözerim. ?
-
Hocam bluetooth'lu hoparlör eşleştirir gibi eşleştirmeyeceksiniz saati telefonla. YFit uygulaması üzerinden eşleştirme yapacaksınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PinokkyoHocam bluetooth'lu hoparlör eşleştirir gibi eşleştirmeyeceksiniz saati telefonla. YFit uygulaması üzerinden eşleştirme yapacaksınız.
aynen hocam yfitden cihaz ekle diyorum. telefon cihazı buluyor ama bağlanamıyor bi müddet "eşleştirme yazısı dönüyor"sonra "zaman aşımı, bağlantıyı onaylamak için lütfen yeniden başlatın. onayla" diye bi uyarı veriyor yfit uygulaması ve bağlanmıyor
Edit:telefona restart yapınca sorunsuz hemen buldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 9 Kasım 2020; 17:19:45 > -
Bir de bu yfit durmadan arka planda çalışacak yoksa sıkıntı çıkıyor.
-
Bende şu an saati aldım, deneme safhasındayım.
Saatin tansiyonu doğru ölçtüğünden şüpheliyim. Diğerleri doğru gibi.
Arayanı gösteriyor, tabii açamıyoruz ancak red edebiliyoruz. Açıp telefonun hoperlöründen konuşabilsek iyi olurdu, özellikle araç kullanırken faydalı olurdu. Hepsiburadanın ürün açıklama kısmında öyle bir görsel var onu da belirteyim.(Alıcıyı aldatıcı bir görsel olmuş. O mavi sessize al demekse o da çıkmıyor zaten.)
Mesajlar kısmı ise oldukça basit, daha ayrıntılı olsaydı iyi olurdu. Sadece sms leri ayarlarsanız daha az kafanız karışır, yoksa her uygulamanın bildirimini almaya çalışırsanız hiçbir şey anlayamazsınız çünki en fazla 5 bildirime izin veriyor telefon.
En önemli sıkıntım, saatle telefonsuz biraz dolaşınca bağlantı kopuyor, bağlantı telefonun yanına gelince otomatik kurulmuyor. Yfit uygulamasını açıp beklediğimde de bir hareket olmuyor.
Ne zaman ki bluetooht bağlantısını kapatıp açınca bağlantı kuruluyor.
Bu çok kötü, sizde nasıl? Sırf bu yüzden saati iade etmek düşüncesindeyim. Teşekkürler.
-
Hocam selamlar, bire bir konudaki saatin aynısını anlatmışsınız. Sanırım son gelen güncelleme sonrasında, bağlantı koptuktan sonra uygulamaya bağlanma konusunda ben de ciddi bir sorun yaşıyorum. Sizin bahsettiğiniz şu kapat/aç yöntemini deniyorum ama o da fayda etmiyor. Bu konuyu normalde bu saat hakkında bilgi sahibi olan var mı yok mu diye sorgulamak için açmıştım. Konuya cevap gelmeyince gözümü karartıp gidip saati satın almış ve konuyu da inceleme yazısına döndürmeye karar vermiştim. Bu durumdan kendi adıma çıkardığım sonuç: Yeni bir ürün çıktığında ürün ne kadar ilgi çekici olursa olsun kullanıcı yorumlarını beklemek. Çünkü yeni alanlar kobay olarak kullanılıyor ve eleştiriler toplanıp düzeltiliyor ve C2 adında yepyeni bir model çıkartılıyor. Çıkacak mı bilmiyorum ama yakında illa ki çıkar.
Bugünkü aklım olsa ve yine saat hakkında bugünkü bilgiye o gün sahip olsaydım, o gün bu saati alır mıydım. Cevap: HAYIR.
-
Cevabınız için teşekkürler, tekrar bağlanma sorunu bayağı bir ciddi bir problem. Dediğiniz gibi güncelleme ile düzeltilecek yerde daha da kötü olacaksa almamak ya da iade etmek en iyisi.
-
Uygulamaya bir güncelleme geldi ve güncelleme sonrası bağlantı sorunu ortadan kalktı. Umarım böyle devam eder.
Ben de güncellemeyi yapmasam mı diyordum :)
Akıllı telefonlardan sonra akıllı saatler de bu kadar oluyor demek ki.
Çok da kafaya takmamak lazım, alır kullanırım. Hiç olmazsa adi modeller gibi sarjı az gitmiyor.
-
Hocam ben kordon nasıl değiştirebilorim bu saate göre delikli kordonlardan varmı kaç cm 22 cm kordon uyarmı
-
Teşekkürler ama delikli kordon burdada yok malesef saatin kordonu kaç cm biliyormusun yurt dışından sipariş verebillirim
merhabalar, saati almayı düşünüyorum. alan arkadaşlar, bluetooth mesafesini deneyip bi mesaj atabilir mi? Mesela araya vücud girince kopuyor mu? saat göğüs hizasında, telefon arka cepte. Saat bi oda da, telefon bi oda da ve engelsiz ne kadar mesafe telefonla aranda bırakarak uzaklaşabiliyorsunuz. Detaylı yazarsanız sevinirim. İyi günler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Samura iimerhabalar, saati almayı düşünüyorum. alan arkadaşlar, bluetooth mesafesini deneyip bi mesaj atabilir mi? Mesela araya vücud girince kopuyor mu? saat göğüs hizasında, telefon arka cepte. Saat bi oda da, telefon bi oda da ve engelsiz ne kadar mesafe telefonla aranda bırakarak uzaklaşabiliyorsunuz. Detaylı yazarsanız sevinirim. İyi günler
Bağlantı ile ilgili ciddi bir sıkıntısı vardı saatin ama gelen son güncelleme ile bu sorun çok şükür ortadan kalktı. Bağlantı bir şekilde kopsa bile kısa mesafede saatle telefon otomatik bağlanıyor artık.
-
Selamun aleykum arkadaşlar
Ben de 2 adet sipariş verdim, kargoda görünüyor
Bugün yarın gelir diye düşünüyorum
Çoğu yerde 420 430 civarı iken hb da 280 e bulduk aldım
Umarım beğeniriz.. Tema olarak yukarıda paylaştığın 40 adet mi var sadece
Ve mi band 5 gibi fotoğraf atanabiliyor mu ana ekrana
Bir de el yüz yıkama gibi suyla temasta su alıyor mu, denediniz mi
Duşta çıkaralım mı :)) teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: volie82
Selamun aleykum arkadaşlar
Ben de 2 adet sipariş verdim, kargoda görünüyor
Bugün yarın gelir diye düşünüyorum
Çoğu yerde 420 430 civarı iken hb da 280 e bulduk aldım
Umarım beğeniriz.. Tema olarak yukarıda paylaştığın 40 adet mi var sadece
Ve mi band 5 gibi fotoğraf atanabiliyor mu ana ekrana
Bir de el yüz yıkama gibi suyla temasta su alıyor mu, denediniz mi
Duşta çıkaralım mı :)) teşekkürler..Güzel günlerde kullanın.
Evet şimdilik sadece bu 40 tema var. Sonra eklerler mi baklaım.
Evet mi band 5 gibi buna da fotoğraf atabiliyorsunuz.
IP68 Su geçirmezlik sertifikası var ama kendi adıma ben bugüne kadar denemedim hiç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X