Şimdi Ara

Case 4U C1 Akıllı Saat İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
8
Favori
48.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam saygılar herkese Xiaomi marka telefonum var tüm izinleri vermeme rağmen mesaj bildirimleri gelmiyor ama arama da herhangi bir sıkıntı yok. Ve müzik play dediğimde otomatik olarak telefonun müzik uygulamasını açıyor ben Spotify açsın istiyorum bu mümkün mü? Yardımcı olabilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumalif -- 23 Şubat 2021; 13:22:27 >
  • Merhaba bu saatin adim sayarini test eden var mi? Uyurken bile yuruyorum zannediyor. Sabah kalkiyorum 1.5 km yurumus gosteriyor. Adimlarimi sayip tet ettim dogru sonuc veriyor. Fakat uykuda yada otururken kolumu salamamdan dolayimidir nedir. Yurumusum gibi veri cikiyor karsima. Bu sorunu yasayan cozumunu bilen var mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu kimse yokmu

• yokohamae Y kullanıcısına yanıt
    Hocam adım sayısı sizin için önemli bir veri ise bence bu saat sizin için uygun değil. Bu saatin gösterdiği tüm veriler yaklaşık, yani ortalama değerlerdir. Kullanma kılavuzunda da yazar. Size sadece fikir verir. Adım sayısını bire bir hesaplayan en sağlıklı ürün sensörlü ayakkabılardır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • case 4 u c1 300tl ile haylou ls05 200tl arasında kaldım hangi saati almalıyım daha guzel stabil sizce? haylou da tansiyon oksijen olcme yok bu saatte var ama dogru olcüyor mu kafamda soru işareti?

• Cihazı arkadaşım aldı ama şarj aşırı tüketiyor şöyle diyeyeim 3 saate full şarj bitiyor durduğu yerde bir şey dikkatini çekti saati kapatsa bile arka led aydınlatma açık kalıyor iade etme aşamasında çözüm varmı arkadaşlar

• emre_bayam E kullanıcısına yanıt
    case 4 u c1 dan uzak durun
  • arkadaşlar bu saate uygulama dışında farklı tema kadran yüklemeye çalışan oldu mu Ben Haylou LS 05 temalarını denedim fakat olmadı Bir yolu var mıdır Yurt dışında sanırım TimeOwner Youth1 adıyla satılıyor Yabancı sitelerde bulabilir miyiz sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: RLTGenerall

Hacam tercihimi kw66’dan yana kullandım verdim siparişi

Hocam nasıl memnun musunuz kw66 dan?

• Case 4 u c1 saat kullanan lar 1 ay önce aldım saat karakodundan yfit e yönlendirip oradan işlem yapıyoruz ancak bir odadan diğerine geçerken bluetooth kopuyor ve tekrar yüklemek zorunda kalıyoruz bazen zaman geçti gibi ibare çıkıyor yani yfit te problem var çok çektim bundan,sonra coolwear ı indirdim hem daha fazla kadran var hemde bluetoth kopmuyor ben bu programı çok sevdim 1 haftadır bunu kullanıyorum odadan odaya hatta telefonu yanıma almdan 15 dakika dışarılarda işimi görüp geldim saat telefona hemen bağlandı yfit e sinirlenmiştim iyice satmayı bile düşündüm şimdi coolwear la çok memnunum benim durumumda olanlar bu programı kullanabilir. adım sayara gelince bunda sıkıntı var sadece buna güvenmiyorum samsung tlf da healt ta 800 adım gösteriyor ama saatte 1800 gösteriyor, bunun dışında kiler tansiyon ölçümü, tansiyon aleti ile de kontrol ettim aynı saatte diğer programlar çok iyi bana göre adım sayarı saymazsak iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atagün -- 9 Temmuz 2021; 12:35:18 >

• Merhabalar, Ben de yeni aldım C4U c1. Birşey sormak isterim, Bunun şarjı %96 ı geçmiyor. Gece boyunca şarjda kaldı. Hala %96. Sizde de öylemi?

• yusufbasaran Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an benim saatimde bir sorun yok. Size her elektronik cihazların benzer bir sorun yaşatması durumunda önerilen ilk çözümü önerebilirim. :) Kapat /aç yapmayı deneyin lütfen.

• Arkadaşlar selam, C4U C1 saati dün kullanmaya başladım, iphone kullanıyorum, qrcode’dan yönlendirdiği yfit uygulamasını indirdim ve bağlantıda herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız bir sorum olacak, saatteki cihazımı bul özelliği bluetooth bağlı olsa bile uygulamayı kapatınca çalışmıyor, bağlantı kurulamadı gibi bir hata veriyor. CoolWear uygulamasında da denedim, durum aynı. Bu özellik sadece uygulama açıkken mi çalışıyor, bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.

• Su geçiren amazfit bip sonrası bugün bu saati aldım arkadaşlar. HB de 300tl ye geldi.

Az önce kurulumu yaptım ve gerçekten saat gibi duruyor olması amazfite göre bi artı gibi şuan için.

Bakalım neler yaşicaz.

Bayağı bi screen seçeneği var ama kendimiz de oluşturamıyormuyuz acaba? Üzerinde adım vs görünmesini istemediğim analog görselli temalar var. Onları düzenlemek mümkün değil mi acaba?

• Aldığım saati iade ettim. Bazı temalarda ekran uyandıktan sonra akrep yelkovan çok geç geliyordu. Çok içim sinen bi saat olmadı benim için.

İade edip Mi Watch Lite aldım. Bilginize.

• yusufbasaran Y kullanıcısına yanıt

Hocam bi çözüm bulabildiniz mi benimki de 94ü geçmiyor

• Bu saati almaya niyetlenip araştırmak için buraya gelen varsa sakın almayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konuyu açan olarak belirtmek isterim ki ben saatten çok memnunum 🙂

• Selamlar, aynı saaten geçtiğimiz günlerde satın aldım . Gayette memnunum fakat , whatsapp mesajları saatime gelmiyor. Faceebook twitter diğer ıvır zıvırlar geliyor fakat whatsapp mesajı yok.

Telefon üzerinde yifit uygulama uyarıcılara girdiğimde , whatsapp uygulamasına onay verebileceğim bir yer yok maalesef ki.Aynı menude faceebok,twiter,lınkend,qq,hat gibi birçok uygulama var, whatsapp yok. Whatsapp ın buraya çıkması için yapmam gereken birşey mi var ? Sizde whatsapp mesajlarınız saatinize geliyor mu ?

• Cunuvar88 C kullanıcısına yanıt

Ben de aynı sıkıntıya sahibim, bildirim gelecek uygulamalar listesinde her şey var ancak whatsapp yok, twitter, facebook vs. bütün bildirimler geliyor. Bunun bir çözümü var mı? varsa nedir?

Edit= Sorunu şu şekilde çözdüm. Yifit uygulamasını kaldırdım, yerine coolwear adlı uygulamayı kurdum. Google Play'den bulabilirsiniz. Zaten yifit'in aynısı. Dolayısı ile sıkıntım çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caozm -- 4 Kasım 2021; 20:45:2 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.