Şimdi Ara

casio ex-z120 yere düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar .. geçen gün öncelikle maalesef diicem ve çok üzgünüm ayrıca herneyse... casio makinamı yere düşürdüm biraz yüksekten ve elime aldığımda çalışmıyordu sanırım objektifi kırılmış tam olarak emin olamadım henüz servisine ya da herhangi bir tamirciye götürmedim... şunu öğrenmek istiyorum bunun onarımı mümkünmüdür acaba ... teşekkürler...

• mümkünse bile çok ucuz olacağını sanmıyorum. zaten eğer pahalıysa tamir yerine yenisini alman daha iyi. çünkü lens tamiri iyi para tutar tahminim.
  • Daha önceden bir tanıdıkla gitmiştik ankaradaki genmak servise casioya 90 dolar idi sanırım direk objektif yani lens filan zoom tam takım o.Geçmiş olsun kötü bir durum.Resimleredemi bakamıyorsun.o değil gövde yani ccd hasar gördü ise sana pahalıya patlar yenisini almaya bakacaksın eğer ikisi olduysa.Tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levinmutlu

merhabalar .. geçen gün öncelikle maalesef diicem ve çok üzgünüm ayrıca herneyse... casio makinamı yere düşürdüm biraz yüksekten ve elime aldığımda çalışmıyordu sanırım objektifi kırılmış tam olarak emin olamadım henüz servisine ya da herhangi bir tamirciye götürmedim... şunu öğrenmek istiyorum bunun onarımı mümkünmüdür acaba ... teşekkürler...

Herhalde galiba sanırsam burada devrik bi cümle olmus isin sakası üzüldüm adına gecmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.