Casio Exilim Z75 7.2MP Dijital Fotoğraf Makinesi hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim..özelliklerinde 37 çekim modu diyo,bunlar hakkında bilgisi olan varmı? seri çekim modu varmı mesela..arka arkaya çekim yani... sonra yanlış anlaşılıyo,şu anki fotoğraf makinam kodak 4530 seri çekim var diye aldım meğer yokmuş,hareketli cisimleri yakalayabiliyormuş sadece Aynı hatayı bunda da yapmayalım sonra... yoksa çok memnunum bu kodaktan çok güzel ve net! Birde bu modele yakın başka alternatifler var mı, varsa neler...yardımcı olursanız sevinirim...çok profosyonel olmasına gerek yok 300-700 ytl arası kaliteli ucuz...arkadaşımda nikon vardı moeli hatırlamıyorum ama çektiğimiz fotoşarı zoom yapınca bozuyordu...bu casio da yok,onun için casio diyorum...
Casio Z75'i bugün aldım ve çok güzel bir makine olduğunu düşünüyorum. Ancak henüz sorularını cevaplandıracak kadar bilgiye sahip değilim.
Sorunu "CASIO Exilim Team" başlığında sorarsan en kısa zamanda, en detaylı cevabı alabilirsin.
Yönlendirme için çok teşekkür ederim...çok faydalı oldu...kesinlikle süper bi makina ama sensör sorunum va burda... gördüğü açı biraz küçük sanki...arkadaşlarım uyardı beni z1050 daha iyi diye...bende o kadar para verince fuji s5700 daha iyi sanki..biraz prof işi ama... acukta büyük... hangisini alsam